Siirry pääsisältöön

IKEA - Huonekaluliike ja sisustuskauppa

Vihreällä taustalla valkoinen teksti 'Second hand, Hyvitys nyt jopa yli 50 %', alapuolella jakkara, muki, tuoli ja lipasto.

Myy meille käytetyt IKEA-aarteesi – hyvitys nyt jopa yli 50 %

Tuo käytetty, mutta hyväkuntoinen IKEA-huonekalusi tavaratalon asiakaspalveluumme, niin myymme sen puolestasi. Saat vastineeksi hyvityskortin IKEA-ostoksille tavaratalossa tai verkkokaupassa.

IKEA Family -jäsenenä saat entistäkin mahtavamman hyvityksen 11.-24.3. Nyt kannattaa laittaa aarteet kiertoon!

Tutustu Second hand -palveluun

Kutsu kevät kotiin

Jos kevätaurinko pääsee liikaa häikäisemään vastapestystä ikkunasta, niin vedä pimennysverhot hätiin ja nauti lisääntyvästä valosta vain halutessasi. Psst! Kaikki kukkajalat -20 % vielä tämän viikon.

Ihastu uutuuksiin
Oranssilla pohjalla valkoinen teksti 'Uutta'.
Terassin oven edessä aurinkoisessa huoneessa DAKSJUS-kukkajalka, jolla viherkasveja ruukuissa ja maljakossa.
Hämärä makuuhuone, jossa ikkunassa pimentävä FÖNSTERBLAD-rullaverho. Sängyllä vaalea VALLKRASSING-huopa.
Aurinkoisella terassilla puisten RUNNEN-lattiaritilöiden päällä PEPPRIG-siivoussanko ja -siivousvälineitä.
Nainen nostaa pimentävää HORNVALLMO-kaihdinta, viereisessä ikkunassa toinen kaihdin ja ympärillä paljon viherkasveja ruukuissa ja amppeleissa.
Ihastu uutuuksiin

Juuri nyt

Tutustu viimeisimpiin uutisiin, tuotevinkkeihin & palveluihin sekä tuleviin tapahtumiin ja aktiviteetteihin.

Kurkkaa ajankohtaiset kampanjat & edut
Kurkkaa ajankohtaiset kampanjat & edut
Vihreää taustaa vasten kolme henkilöä, jotka syövät pyöryköitä. Keskellä valkoinen teksti 'Pyörykkäperjantai -50 %' ja 'Lihattomat pyörykät 8 kpl 2,99, norm. 5,99'.

Onnea on Pyörykkäperjantai

Kaikki ravintolan pyörykkäannokset puoleen hintaan IKEA Family -jäsenille perjantaisin. Maukas startti viikonloppuun koko sakille ja kaikille kukkaroille! 

Psst! Kaikille Pyörykkäperjantai-asiakkaille yllätysetu. 

Pistä pyörykäksi

Tavaratalojen kesätorit ovat nyt avoinna!

Ulkokalusteet, pehmusteet, pihavalot ja kesätuotteet ovat saapuneet tavarataloihin. Tule hypistelemään uusia ihanuuksia tai klikkaa kesäkalusteet kätevästi verkkokaupasta kotiin!

Tästä puutarhaan ja parvekkeelle
Parvekkeen ovesta näkyy NÄMMARÖ-sarjan ulkokalusteet ja viherkasveja. Lattia on päällystetty puisilla RUNNEN-lattiaritilöillä.
Tästä puutarhaan ja parvekkeelle

Huonekaluliike täynnä inspiroivia elämyksiä

Tervetuloa IKEA-verkkokauppaan ja IKEA-tavarataloon! IKEA on suosittu huonekaluliike ja sisustuskauppa ympäri maailman. IKEA ei ole pelkkä perinteinen huonekaluliike vaan ainutlaatuinen ja elämyksellinen sisustajan tavaratalo, josta löytyy edullisten huonekalujen lisäksi laaja valikoima kodinsisustustuotteita, herkullinen ravintola, lasten palvelut ja yritysmyynti. Tavaratalomme ja verkkokauppa esittelevät inspiroivia sisustusratkaisuja ja tuoreita huonekalu-uutuuksia. Lähes kaikki huonekalut ja sisustustuotteet ovat ostettavissa myös verkkokaupasta ja IKEA-sovelluksesta.

Olemme työskennelleet 80 vuoden ajan luodaksemme parempaa arkea meille tavallisille ihmisille. Kehitämme jatkuvasti kestäviä ja edullisia huonekaluja, kalusteita sekä sisustustarvikkeita. IKEA huonekaluliike ja sisustuskauppa tarjoaa inspiroivaa sisältöä sekä kattavan valikoiman sisustustuotteita ja palveluita. Voit tilata huonekaluliikkeestämme huonekaluja ja kalusteita, kuten sänkyjä, vaatekaappeja ja työpöytiä kotiinkuljetuksella sinulle sopivaan ajankohtaan. Tai voit noutaa verkkokaupasta tilatut huonekalut kätevästi tavaratalosta lähellä sinua. Kattavasta tuotevalikoimastamme löydät kalusteita keittiöön, makuuhuoneeseen, olohuoneeseen ja kaikkiin kodin tiloihin. Tarjoamme lisäksi erilaisia suunnittelupalveluita, joissa asiantuntijamme auttavat esimerkiksi uuden keittiön suunnittelussa tai tilaasi sopivan vaatesäilytysjärjestelmän räätälöinnissä. Asennuspalveluistamme saat apua huonekalujen kokoamiseen ja asennukseen, ja kierrätyspalvelumme huolehtii, että vanhat kalusteesi toimitetaan asianmukaisesti kierrätykseen. Second hand -palvelun avulla myyt sujuvasti käytetyt IKEA-huonekalusi, joita et enää tarvitse.

Huonekaluliikkeet Suomessa

IKEA-huonekaluliikkeet sijaitsevat Espoossa, Vantaalla, Tampereella, Raisiossa ja Kuopiossa. Suomen ensimmäinen IKEA-tavaratalo avattiin vuonna 1996 Espoossa. Tavaratalojen lisäksi IKEA-Suunnittelustudiot löytyvät Helsingistä, Jyväskylästä ja Oulusta.

IKEA. Kotona käy kaikki.