Treci la conţinutul principal

Mobilier și decorațiuni pentru casa ta

Prețuri mai mici la mii de produse

De la soluții de depozitare inteligentă la accesorii preferate, am redus prețurile la multe dintre cele mai populare produse ale noastre – fără a afecta calitatea. 

Reduceri de iarnă la o mulțime de articole

Profită de reducerile de până la 50% la o mulțime de articole disponibile în magazinele fizice IKEA și online. Ofertă valabilă în perioada 16.02.2024 - 31.03.2024, în limita stocului disponibil.

Vezi produsele reduse aici

Acum e, acum nu mai e

Optând pentru un mobilier inteligent și flexibil, poți valorifica la maximum fiecare centimetru al unui spațiu exterior mic. Trebuie doar să-l stivuiești, să-l pliezi și să-l pui deoparte atunci când nu îl folosești.

Mai multă inspirație
O persoană citește o carte într-unul din cele două fotolii de exterior SKARPÖ albe, lângă o masă pliantă DJUPÖN pe un balcon cu plante.
Un balcon cu plante, fotolii de exterior SKARPÖ stivuite și un mic dejun pentru doi servit pe o masă pliantă DJUPÖN.
Mai multă inspirație

Disponibile acum la IKEA

Cutii de depozitare cu capac RÅGODLING pe un pervaz. Una este răsturnată, lăsând să se întrevadă modelul în carouri din interior.

Ți-am pregătit câteva noutăți

Ești gata să dai un nou aspect locuinței tale? Sau cauți inspirație pentru mici schimbări? La noi găsești întotdeauna ceva nou de descoperit. Pentru orice îți trebuie, IKEA e soluția.

Vezi mai multe produse noi