Preskoči na glavni izbornik

Što je novo u IKEA asortimanu

ÅKERNEJLIKA kolekcija – pomno izrađena

ÅKERNEJLIKA kolekcija u tvoj dom donosi umjetnost ručno izrađenih tekstila. Kolekciju je dizajnirala Paulin Machado, a izradile su je žene koje se bave ručnim radom, a zapošljavaju ih naši socijalni poslovni partneri u Indiji i Jordanu.

Pogledaj sve tekstile
ÅKERNEJLIKA ukrasne jastučnice i lagana deka raspoređene po crnom dnevnom krevetu. Dodatna ÅKERNEJLIKA lagana deka visi sa zida.
Krupni kadar roza i plavih ručno izvezenih detalja na ÅKERNEJLIKA ukrasnoj jastučnici iza koje se nalazi ÅKERNEJLIKA lagana deka.
Krupni kadar ručno izvezenih ÅKERNEJLIKA ukrasnih jastučnica. Na jednoj jastučnici nalaze se inicijali osobe koja ju je izradila.
Krupni kadar pruga u pastelno ružičastoj, plavoj i smeđoj boji te ručno izrađenih resica na ÅKERNEJLIKA laganoj deki.
Krupni kadar naboranih rubova dvije ÅKERNEJLIKA ukrasne jastučnice. Na jednoj od jastučnica nalaze se ručno izvezeni cvjetni detalji.
Pogledaj sve tekstile
Video: Videozapis djevojke koja radi trbušnjake i vježba kod kuće s DAJLIEN proizvodima te čovjeka koji prelazi ulicu.

Trening nije sve...

DAJLIEN je nova, ograničena kolekcija multifunkcionalne opreme za vježbanje kojoj je cilj nadahnuti te da svakodnevno vježbaš pomoću jednostavnih komada koji će se besprijekorno uklopiti u tvoj život. 

Jer trening nije sve. No sve može biti trening.

Pogledaj DAJLIEN kolekciju
Ruke pripremaju stol na kojem su biljke, DAKSJUS plitka korita za biljke, tegle za biljke i vrtne rukavice na DAKSJUS stolnjaku s uzorkom mladica.

Navuci vrtne rukavice i zabavi se!

Zašto užitak vrtlarenja i berbe ne podijeliti s prijateljima? Priredi vrtlarsku zabavu pomoću naše nove DAKSJUS kolekcije i postavi stol s plitkim koritima za biljke, alatima, teglama za biljke i drugim predmetima koji će nadahnuti tvoje prijatelje.

Pogledaj DAKSJUS kolekciju
Crna DYVLINGE okretna fotelja okružena proizvodima za opremanje doma iz najnovijeg dijela Nytillverkad kolekcije.

Povratak klasika

U najnovijem izdanju Nytillverkad kolekcije vraćamo se klasicima koje su kreirali utjecajni dizajneri kao što su Karin Mobring i Gillis Lundgren. Slobodno istraži opuštene i razigrane šezdesete i sedamdesete!

Pogledaj Nytillverkad kolekciju