Preskoči na glavni izbornik

Rezervni dijelovi

Nedostaje ti noga za sofu? Trebaš dodatnu šarku? Bilo da trebaš velike ili male rezervne dijelove, imamo sve što ti treba. Popravak umjesto kupovine i zamjene namještaja dobar je i za okoliš i za tvoj novčanik!

Naručivanje malih rezervnih dijelova

Imamo mnogo rezervnih dijelova, poput vijaka, kuka, tipli koje možeš besplatno naručiti. Rezervne dijelove ćemo besplatno poslati na tvoju adresu. Za dostavu je potrebno 5 – 7 radnih dana.

Naručivanje velikih rezervnih dijelova

Nudimo puno rezervnih dijelova za namještaj koje možeš naručiti. Raspitaj se u robnoj kući IKEA ili kontaktiraj Centar za podršku kupcima.

Kućanski aparati

Za kupovinu rezervnih dijelova za uređaj obrati se ovlaštenom servisu navedenom u priručniku priloženom uz proizvod ili ga možeš pronaći ovdje na stranici IKEA.hr.

Kućanski rashladni uređaji

Dostupni su sljedeći rezervni dijelovi (ako postoje u originalnom proizvodu): ručke, vrata, šarke za vrata, ladice, košare i brtve za vrata.

Perilice posuđa

Dostupni su sljedeći rezervni dijelovi (ako postoje u originalnom proizvodu): šarke i brtve za vrata, ostale brtve, prskalice, odvodni filtri, unutarnji stalci i plastični komadi kao što su košare i poklopci.

Uređaji za pranje i sušenje rublja u kućanstvu

Dostupni su sljedeći rezervni dijelovi (ako postoje u originalnom proizvodu): vrata, šarke i brtve za vrata, druge brtve, brtva za zaključavanje vrata i plastični komadi kao što su dispenzeri deterdženta.