Preskoči na glavni izbornik

Sastavljanje namještaja

S IKEA uslugom sastavljanja, ti odlučuješ kako provodiš svoje vrijeme. Jer ponekad je sastavljanje namještaja zabavno i ispunjava. A ponekad baš i ne. Naša profesionalna, praktična usluga daje ti priliku da mi za tebe sastavimo namještaj.

Zaposlenik u plavom kombinezonu drži i priteže unutarnji nosač bijele noge stola.

Uslugu sastavljanja IKEA namještaja možeš naručiti u robnoj kući IKEA, Studiju za planiranje Split ili pozivom u Centar za podršku kupcima. Tvoje namještaj sastavit će jedan od naših profesionalnih stručnjaka. Naravno, naše proizvode možeš sastaviti i samostalno, s obzirom na to da su svi IKEA proizvodi dizajnirani za lako sastavljanje. Na ovaj način također štediš novac.

Opcije i cijene  |  Kako funkcionira  |  Dobro je znati


Opcije i cijene usluge sastavljanja

Namještaj sastavlja obrtnik/tvrtka preko portala eMajstor

U suradnji s portalom eMajstor možeš pronaći obrtnika/tvrtku koji će sastaviti tvoje IKEA proizvode. Sve što trebaš napraviti je poslati zahtjev za ponudu za sastavljanje. Ti biraš ponudu koja ti najviše odgovara.

Namještaj sastavlja tvrtka IKEA

Cijena usluge sastavljanja namještaja određuje se na osnovu vremena potrebnog za sastavljanje pojedinačnog proizvoda, plus jednokratna naknada koja ovisi o području Hrvatske (vidi zone).

Cijena usluge

Cijenu usluge može saznati prilikom naručivanja usluge.

Jednokratna naknada

Zona 1 - 50 €
Zona 2 - 70 €
Zona 3 - 150 €


Kako funkcionira IKEA usluga sastavljanja

Uslugu sastavljanja IKEA namještaja možeš naručiti u robnoj kući IKEA, Studiju za planiranje Split ili pozivom u Centar za podršku kupcima.

  1. IKEA tim dolazi na mjesto sastavljanja namještaja unutar odabranog vremenskog razdoblja. Tim će najavit svoj dolazak putem telefona.
  2. IKEA tim sastavit će IKEA namještaj koji se nalazi u dogovorenom prostoru.
  3. Nakon sastavljanja IKEA tim će ukloniti sva pakovanja IKEA proizvoda.
  4. Spremi dokumentaciju i rezervne dijelove proizvoda. Možda će ti zatrebati.

Dobro je znati

  • Otoci i poluotoci na kojima vršimo uslugu sastavljanja u radzoblju od 1. 3. do 31. 8. 2024.: Krk, Pag, Murter, Vir, Čiovo, Pelješac, Brač, Hvar.
  • IKEA tim sastavlja isključivo IKEA proizvode na dogovorenom mjestu.
  • Usluga uključuje profesionalno sastavljanje prema uputama i montažu pričvrsnika protiv prevrtanja zbog sigurnosnih razloga. Ovisno o tome koliko je to tehnički moguće, montaže na zid i strop izvode se na zahtjev i rizik kupca.
  • Usluga sastavljanja ne uključuje instalaciju i montažu IKEA uređaja i kuhinja. Možemo ti pomoći s instalacijom i montažom uređaja i kuhinje, ali putem odvojenih usluga.
  • IKEA proizvodi koje želiš da budu sastavljeni trebaju ostati u originalnim pakiranjima u prostoriji u kojoj želiš da budu sastavljeni.
  • Nakon sastavljanja IKEA tim će ukloniti pakovanja IKEA proizvoda.
  • Usluga sastavljanja ne uključuje uslugu dostave proizvoda.
  • Želiš ili trebaš upute? Na internetskoj stranici proizvoda, pogledaj opciju „Podaci o proizvodu / Upute i dokumenti”.
  • Kupuješ za potrebe svog poslovanja? Provjeri IKEA for Business. Sastavit ćemo tvoj namještaj tako da se ti možeš usredotočiti na svoj posao.

Zone pružanja usluge

Dostupnost usluge u razdoblju od 1. 3. do 31. 8. 2024.

Zona 1

Grad Zagreb, Zagrebačka, Primorsko-goranska, Zadarska, Splitsko-dalmatinska županija osim otoka i poluotoka.

Zona 2

Dubrovačko-neretvanska, Istarska, Varaždinska, Krapinsko-zagorska, Sisačko-moslavačka, Karlovačka, Šibensko-kninska, Ličko-senjska, otok Krk, Pag, Čiovo, Murter, Vir, poluotok Pelješac.

Zona 3

Otoci Brač, Hvar.