Preskoči na glavni izbornik

Usluge planiranja i savjetovanja

S IKEA uslugama savjetovanja i planiranja, možemo ti pomoći stvoriti bolji svakodnevni život u domu. I to iz udobnosti tvog doma ili kod nas. IKEA stručnjaci provest ćete kroz sve detalje i s tobom pronaći najbolje rješenje.

IKEA zaposlenik u žutoj majici stoji uz otvorenu bijelu kuhinju i razgovara s dvoje odraslih ljudi.

Sastanak na daljinu ili u robnoj kući pomoći će ti u pronalasku rješenja za tvoje potrebe i želje. Brzo i jednostavno ćemo ti sastaviti odličan plan i popis za kupovinu, te pomoći s kupovinom. Ako želiš sve sam/a napraviti započni planirati s alatima za planiranje, a mi ti kasnije možemo pomoći sa savjetima i provjerom plana.

Kako funkcionira | Usluge planiranja | Usluge savjetovanja


Kako IKEA usluga planiranja i savjetovanja funkcionira

  1. Inspiriraj se posjetom IKEA internetskih stranica, te se poigraj s našim besplatnim internetskim alatima za planiranje. Vodi bilješke o stilovima, bojama, proizvodima i idejama koje ti se sviđaju da bismo lakše mogli razumjeti kakav ti se dizajn i izgled sviđa.
  2. Pronađi uslugu. Ovisno o tvojim potrebama, niže pronađi uslugu koju najbolje odgovara tvojim potrebama. Možda ti treba više od jedna usluga.
  3. Rezerviraj termin sastanka putem poveznice navedene ispod. Možeš odabrati sastanak na daljinu, u robnoj kući Zagreb ili Studiju za planiranje Split.
  4. Izmjeri prostor i sastavi popis svojih potreba. Trebat će nam detalji o tvojem prostoru ili prostoriji. Zabilježi mjere visine, širine i dubine, kao i pozicije/dimenzije električnih priključaka, prozora, vrata itd. Sastavi popis svojih želja i potreba.
  5. Sastanak s IKEA stručnjakom. Na sastanak donesi svoje mjere, popis potreba i bilješke o stilu koji preferiraš. Skica ili fotografija prostora također je korisna. Raspravit ćemo o rasporedu i izraditi plan i popis za kupovinu.
  6. Uzmi si vremena da procijeniš plan i iduće korake. Trebaš li promijeniti nešto? Imaš li novu ideju? Trebaš pomoć pri kupovini? Kada si spreman/a posjeti nas u robnoj kući, Studiju za planiranje Split ili iskoristi uslugu besplatnu uslugu Provjere plana i pomoć pri kupovini.

Usluge planiranja

Planiranje kuhinje

Cijena i trajanje ovisi o vrsti usluge planiranja

Sva pomoć za tvoju novu ili postojeću IKEA kuhinju na jednom mjestu.

Planiranje rješenja za odlaganje

Besplatno. Trajanje ovisi o vrsti usluge planiranja

Ako želiš dovesti svoje stvari u red, možemo ti pomoći i isplanirati s tobom sustav za odlaganje (PAX, BESTÅ, PLATSA, SMÅSTAD).

Dizajn interijera za tvoj dom

4 €/m2

IKEA stručnjaci pomoći će ti pronaći rješenja unutarnjeg uređenja prilagođena tvom domu i tvojim potrebama.

Dizajn interijera za apartmane, kuće i poslovne prostore

4 €/m2

Usluga dizajna interijera pametno je rješenja za opremanje i dizajniranje prostora za poslovne kupce.

Usluge savjetovanja

Savjetovanje pri odabiru kuhinje

Besplatno. 45 minuta.

Ako trebaš savjet pri odabiru nove kuhinje, tražiš ideje za nadogradnju postojeće IKEA kuhinje ili okvirni izračun cijene kuhinje.

Provjera plana i pomoć pri kupovini

Besplatno. 45 minuta.

Zajedno ćemo provjeriti tvoj plan kuhinje i ostalog IKEA namještaja i pomoći ćemo ti u kupovini.