Preskoči na glavni izbornik

Odloži ono što te predstavlja

Vjerujemo da rješenja za odlaganje nisu samo elementi koji omogućuju razvoj strasti i odvijanje aktivnosti. Ona mogu biti i prekrasna i izražajna. Jedinstven način da pokažeš tko si i izraziš svoje strasti. 

Ovdje ćemo pokazati strasti i hobije različitih osoba – ali i načine za njihovo odlaganje. Snažni pojedinci s jedinstvenim strastima nadahnjujući su primjeri kako rješenje za odlaganje možeš pretvoriti u nešto što je zaista tvoje.

Od virtuoza za pečenje kolača iz Brazila do organske umjetnice koja se služi tie-dye tehnikom iz Brooklyna, od drag izvođača na turneji do urbane vrtlarice s vrtom koji gradi u uspravnom smjeru – surađivali smo s 11 fantastičnih pojedinaca kako bismo zajednički osmislili rješenja za odlaganje koja su im potrebna da uživaju u onome oko čega su strastveni. Bilo da je riječ o fleksibilnom rješenju za odlaganje za fotografiju, pirografiju ili izradu lončarije ili pak pametnim načinima izlaganja velikih zbirki videoigara, knjiga i začina. Stvarni ljudi, stvarne priče.

Budimo ponosni i pokažimo što smo kroz rješenja za odlaganje!

Mlada žena sjedi na STRANDMON fotelji. Na podu pokraj nje nalaze se električna gitara i pojačalo. Na zidu iza nje nalazi se velika biblioteka prepuna snažnih zvučnika.

Cirkularan život

Četiri „po” kojima možeš spasiti planet: ponovo promisli, ponovo upotrijebi, popravi i ponovo stvori. 

Kada produžimo vijek trajanja proizvoda i materijala, ograničavamo resurse koji se vade iz Zemlje, čime joj dajemo više vremena da se popravi i regenerira. Stoga eliminirajmo stvaranje otpada i riješimo se pretjerane potrošnje: što je dobro za planet, dobro je i za nas!

Kreativan život

Neki kažu da je kreativan rad ono radi čega se isplati živjeti: on daje stvarateljima dovoljno hrabrosti da pokažu tko su i usput otkriju beskrajne mogućnosti. Stoga proslavimo one koji se prema svojim domovima odnose kao prema praznim platnima! 

Iznimno kreativan i zaigran dom koji doista odražava tvoju osobnost i strasti. Mjesto koje ti potiče um, znatiželju i interese dobro je za zdravlje.

Zdrav život

Svi se na svijetu slažu u nekim stvarima, a zdrav je život jedna od njih. To je nešto čemu svi težimo. Briga o zdravlju i dobrobiti pojedinaca i zajednice jest ono što nas okuplja u društvo.

Stoga stvorimo sigurne i zdrave domove u kojima možemo napuniti baterije i osjećati se najbolje moguće. Osoban prostor koji odražava tvoj identitet i u kojemu se svi osjećaju dobrodošlo i zbrinuto.

Nomadski život

Društvo nije za sve. Potreba za slobodom, vjetar u kosi i sunce na licu: način života koji otvara vrata pustolovinama i znači da si uvijek spreman/na za pokret!

Stoga otkrij namještaj i dodatke koji se lako sastavljaju i rastavljaju. I odaberi rješenja za odlaganje za koja nije potrebno bušenje rupa dok istražuješ otvorenu cestu koju nazivaš domom.

Strastven život

Dom je što god želiš da to bude, bio to muzej, galerija, igralište, vintage trgovina, knjižnica ili bilo što drugo što ti srce želi.

Ako stvoriš kreativan i zaigran dom koji doista odražava tvoju osobnost i strasti, moći ćeš se izraziti na svaki mogući način. To će ti dati osjećaj svrhe i postati nit vodilja na tvojem kreativnom putovanju.

Život dijeljenja

Kao što je neka mudra osoba jednom izjavila, dijeljenjem se pokazuje briga, i svi znamo koliko je univerzalno istinita ta rečenica. Dijeljenjem onoga što imamo s drugima stvaramo zajednicu djelitelja, štedimo novac i promičemo mirniji način života koji nas više ispunjava.