Preskoči na glavni izbornik
Preskoči na popis proizvoda

Pristupačni dodaci za svakodnevni život

Pristupačni dodaci za cijeli dom

Kupnja pristupačnog pribora za dom ne znači da trebaš žrtvovati stil, funkcionalnost i kvalitetu. Svi zaslužuju osnovne predmete po razumnim cijenama. Zato pristupačni dodaci za dom navedeni iznad imaju takvu cijenu i dizajnirani su tako da svakodnevni život učine pristupačnijim i praktičnijim. Te vrste proizvoda obuhvaćaju vješalice za kapute, vaze, stolne podmetače, pa i umetke za pribor za jelo i sve druge neophodne predmete za dobro opremljen dom. To su ključni sastojci dobro opremljenog i pripremljenog života kod kuće. Bez obzira na to reorganiziraš li svoj ormar, pripremaš rođendansku proslavu za svoje dijete ili kupuješ novi komplet pribora za kuhinju, postoje pristupačni dodaci koji će ispuniti tvoje potrebe.

Naša najpovoljnija cijena

Vjerujemo da bi izvrstan namještaj trebao biti pristupačan većini ljudi. Zato, kada dizajniramo proizvod, prvo određujemo cijenu.

Kupi sve po najpovoljnijoj cijeni

IKEA dostavlja u svaki kutak Hrvatske

Bez obzira naručuješ li šalicu, kutiju s poklopcem ili dodatak za svoj dom, mi ćemo ih dostaviti u paketu na tvoju adresu ili paket možeš preuzeti kod dostavne službe. Ti biraš kako.

Upoznaj sve način dostave
proizvoda
Usporedi

Sortiraj i filtriraj

318 proizvodi u rezultatu

Više varijantiPÅLYCKE Viseća košara 36x26x14 cm

PÅLYCKE Viseća košara, 22x26x19 cm
Prikazuje se 24 od 318