Preskoči na glavni izbornik
Preskoči na popis proizvoda

Tepisi i staze

Dvostruka namjena štedi prostor

Namještaj koji pristaje u zatvoreni i otvoreni prostor omogućuje ti da malo osvježiš situaciju kada to poželiš. Budući da nećeš morati nabavljati različite komade namještaja za balkon, uštedjet ćeš i dosta prostora u domu, baš kao i novca jer će ti se upola smanjiti potreban budžet.

Pogledaj sve nove proizvode
Video:
Pogledaj sve nove proizvode

Prirodno toplo i ugodno

Rešetke za šešir i košare na visinama dostupnima za odrasle i djecu, uz udobno mjesto za sjesti pri obuvanju cipela, pomažu ovom predsoblju da glatko funkcionira za sve. Prirodni materijali i organski oblici predmeta kao što su košare i sjenila omekšavaju izgled i stvaraju topliji, ugodniji ugođaj. 

Nekoliko osušenih listova na sivom OPLEV otiraču koji se nalazi izvan predsoblja s otvorenim vratima.
Par dječjih tenisica na tamno sivom VATTENVERK otiraču koji se nalazi u predsoblju bijelih podova.

Kako izračunati koliko ti podnih obloga treba

Jednostavno je napraviti ugodan vanjski prostor uz podne obloge koje se spajaju klikom kad znaš koliko ih točno trebaš kupiti. Pogledaj ovaj jednostavan vodič kako izračunati koliko podnih obloga trebaš.

Saznaj više
Video: Plava KIVIK fotelja na STOCKHOLM geometrijskom tepihu. Na zidu se nalaze kockaste police s knjigama.
Saznaj više

Dobro se slaže s

Bez obzira na tvoj budžet, i dalje su ti potrebni osnovni svakodnevni dodaci koji olakšavaju život. Pregledaj pristupačne dodatke i kućni pribor. 

Pogledaj sve dodatke
Pogledaj sve dodatke

Klikni i preuzmi

Narudžbe koje možeš samostalno preuzeti

Saznaj više

Dostava do kolnog prilaza

Nudimo mogućnost dostave za sve tvoje velike i male kupovine

Saznaj više

Uzdigni svoj prostor sa zadivljujućim tepisima

Transformiraj svoj dom s našim prekrasnim asortimanom tepiha koji spaja stil i udobnost. Bilo da želiš zakoračiti na mekoću tepiha visokog flora ili pak uživaš u praktičnosti ravnog tkanja, naša kolekcija zadovoljava svaki ukus i stil života. Otkrij savršenu kombinaciju oblika i funkcije koja donosi toplinu i karakter tvojim stambenim prostorima.

Koja je veličina tepiha prava za moju prostoriju?

Odabir prave veličine ključan je za skladan izgled. Uzmi u obzir dimenzije svoje prostorije i raspored namještaja. Veći tepih može služiti kao središte prostora i stvoriti osjećaj sklada, dok manji tepih može nadopuniti određena područja. Postigni savršenu ravnotežu za poboljšanje estetike i funkcionalnosti.

Kako mogu održavati ljepotu svojih tepiha?

Očuvati čar svojih tepiha prava je sitnica uz ove jednostavne savjete. Redovito usisavanje pomaže u sprječavanju nakupljanja prljavštine, a brzo čišćenje prolivenih tekućina osigurava dugotrajnost. Za područja po kojima se puno hoda, razmotri povremeno rotiranje tepiha radi ravnomjernog raspoređivanja habanja. Prihvati opušteno i elegantno iskustvo života uz jednostavno održavanje.

Definiranje prostora s pomoću tepiha

Naši tepisi nisu samo podne obloge; elementi su dizajna koji definiraju prostore. Stvori granice u otvorenim prostorima, daj središnju točku namještaju i unesi osjećaj organizacije u svoju prostoriju. Osim toga, ovi svestrani komadi mogu dodati sloj udobnosti u kuhinjama, kućnim uredima i spavaćim sobama, smanjujući buku i čineći tvoj prostor privlačnijim.

Ostavljanje dojma s tvojim podom

Tvoj je pod platno koje čeka da bude ukrašeno. Tepisi mogu služiti kao karizmatični predmeti koji privlače pažnju i povezuju različite elemente u tvojoj prostoriji. Odaberi uzorke, boje i teksture koje se podudaraju s tvojim stilom i stvaraju vizualno remek-djelo koje odražava tvoju osobnost.

Kako odabrati savršeni stil tepiha?

Odabir je idealnog stila tepiha umjetnost. Razmotri postojeće uređenje tvoje prostorije – bilo da je tradicionalnoili moderno. Igraj se sa uzorcima i bojama koje se nadopunjuju ili su u kontrastu, dodajući dubinu i vizualni interes. Neka tvoj tepih bude jedinstveni izraz osobnosti tvojega doma.

Uzdigni svoje stambene prostore s našom raznolikom kolekcijom tepiha u različitim veličinama koji usklađuju stil, udobnost i praktičnost. Prihvati radost pažljivo uređenog doma s našim rješenjima za podove koja zadovoljavaju tvoje jedinstvene ukuse i preferencije.