Preskoči na glavni izbornik
Preskoči na popis proizvoda

Pametan dom

Glavni zvučnici u domu

Pusti si omiljenu pjesmu na zvučniku uz koji će se zvuk uklopiti u tvoj dom. Odaberi WiFi zvučnik koji će ti poslužiti i kao lampa, polica za knjige ili okvir za sliku te uživaj u fantastičnom zvuku. 

Pogledaj sve zvučnike
Okrugli bijeli DIRIGERA pristupnik za pametne proizvode nalazi se na starom drvenom stolu pored šaha.
Ruka drži aplikaciju IKEA Home smart ispred dnevne sobe koja prikazuje zaslon s različitim opcijama.
Pogledaj sve zvučnike

Osvijetli svoje omiljene stvari

Najjednostavniji način osvjetljavanje tvog ormara bez ometanja partnerovog sna ujutro. Svjetlo se nježno pali kad otvaraš vrata.

KLEPPSTAD krevet stoji ispred prozora s TREDANSEN zastorom za zamračivanje i ANNAKAJSA zavjesama za zamračivanje prostorije.
Osoba leži u krevetu i poseže rukom da pritisne TRÅDFRI bežičnu prigušnicu koja stoji na gomili knjiga.

Podigni kvocijent inteligencije svojeg doma

Uz sustav IKEA Home smart i druge genijalne proizvode, možeš svoj dom – ili samo jednu prostoriju – učiniti najpametnijim u kvartu. Pozdravi proizvode koji mogu značajno pojednostaviti tvoju svakodnevicu. 

Saznaj više
Video:
Saznaj više

Klikni i preuzmi

Narudžbe koje možeš samostalno preuzeti

Saznaj više

Dostava i odvoz

Unosimo novo, iznosimo staro

Saznaj više

Montaža

Kompletna usluga za kuhinju ili kupaonicu

Saznaj više

Osnove pametnog doma

Želimo ti dobrodošlicu u budućnost življenja. Naš asortiman pametnih kućanskih uređaja dizajniran je kako bi tvoj svakodnevni život bio praktičniji, učinkovitiji i mrvicu čarobniji. Zaroni u svijet pametnog života i otkrij kako naši proizvodi za pametni dom mogu unaprijediti tvoju svakodnevicu.

Što čini dom pametnim?

Cilj je pametnog doma učiniti tvoj život jednostavnijim. Zamisli da možeš kontrolirati rasvjetu ili ozvučenje dodirom pametnog telefona. To je kao da imaš vlastitog osobnog pomoćnika. Naši uređaji za pametni dom besprijekorno se integriraju u tvoju svakodnevnu rutinu i nude mješavinu funkcionalnosti i futurističkog šarma.

Mogu li si priuštiti pametan dom?

Apsolutno! Izrada pametnog doma ne znači da moraš potrošiti svu svoju ušteđevinu. Naš asortiman uključuje opcije za svaki budžet i čini prijelaz na pametniji životni prostor dostupnim mnogim ljudima. Započni jednostavno s pametnim LED lampama, a zatim prijeđi na pametnije zvučnike, rolete pa čak i pročišćivače zraka. Ključno je graditi svoj pametni dom u svom tempu, dodajući uređaje koji odgovaraju tvojim specifičnim potrebama i načinu života.

Održavanje pametne usklađenosti

Jednom kada tvoj dom bruji pametnom učinkovitošću, moraš se pobrinuti da ostane usklađen. Drži oko na kompatibilnosti i novim inovacijama i osiguraj da se tvoj pametni dom razvija s vremenom. I ne zaboravi podijeliti čaroliju s drugima – pomozi svojim prijateljima i obitelji da također krenu na putovanje pametnog doma. Naposljetku, budućnost je svjetlija kad je malo pametnija.