Preskoči na glavni izbornik
Preskoči na popis proizvoda

Bebe i djeca

Stvorite svjetove iz snova i prekrasne uspomene zajedno

Mi razumijemo da su jednostavni trenuci, kao što je sjedenje i zajedničko slikanje, ono što pomaže da stvorimo sretne uspomene. Zajedno stvorite šarene svjetove uz zabavan umjetnički pribor.

Pogledaj sve igračke za djecu
Odrasla osoba i dijete sjede za dva bijela radna stola. SOLFÅGEL štafelaj i boja na jednom radnom stolu i MÅLA vodene boje u kutiji na drugom.
Dva bijela radna stola jedan pokraj drugoga. Na jednom su SOLFÅGEL akrilne boje i štefelaj, a na drugom MÅLA vodene boje u kutiji.
Pogledaj sve igračke za djecu
Krevet na kat u prostoriji inspiriranom svemirom s AFTONSPARV zavjesom na jednom kraju i AFTONSPARV tepihom s motivom svemira na podu ispred nje.

AFTONSPARV kolekcija je sletjela!

Pridruži se IKEA svemirskom programu na najvećem igralištu: svijetu mašte! Kolekcija sadrži astronaute, svemirske brodove, rakete i zavjese koje svijetle u mraku i odvest će te na mjesto gdje je sve moguće.

Pogledaj AFTONSPARV kolekciju

Dom siguran za djecu

Djeca su rođeni istraživači, pa se pobrini da je tvoj dom spreman kako bi sigurno mogla ići na pustolovine. Od dječje zaštite za prozore i žaluzina bez uzice do zaštitnih ogradica i kutnih odbojnika, naši proizvodi za dječju sigurnost pomoći će ti stvoriti prostor siguran za znatiželjne umove i tijela, danas i u nadolazećim godinama.

Kako poboljšati sigurnost u dječjoj sobi
Bijeli TRETUR rolo zastor za zamračivanje na prozoru uz plišanog dinosaura/brontosaura na prozorskoj dasci i dječji šator.
Bijela UNDVIKA zaštita za prozor na prozoru s bijelim rolo zastorima za zamračivanje uz različite plišane igračke na prozorskoj dasci.
Kako poboljšati sigurnost u dječjoj sobi

Serija za djecu

Od drvenih vlakića i igračaka za igranje uloga do kreveta, ormara i sanduka za igračke, uz našu dječju seriju bit će ti lako organizirati stvar.

MAMMUT serija: zabavan, šaren i čvrst dječji namještaj
DUKTIG serija: igračke za igru uloga za zabavu igranjem igre „pretvarajmo se da” koja ujedno i pomaže djeci u razvoju društvenih vještina
TROFAST serija za odlaganje igračaka: jednostavan sanduk s kutijama koje stanu u stabilne okvire

Odlaganje za igračke za najbolje igranje

Djeca će jedva čekati da bace svoje plišane i druge igračke u TIGERFINK sanduk za igračke. Budući da ima različite razine u koje mogu ciljati, pospremanje će postati zabavni dio dana.

Pogledaj sav dječji namještaj za odlaganje i organizaciju
Video: Krupni plan tirkiznih TIGERFINK rješenja za odlaganje u studiju koji prelazi na plišanu igračku u njemu unutar dnevne sobe.
Plišane igračke lete prema tirkiznom TIGERFINK sanduku za igračke; u i na podu oko njega su plišane igračke.
Pogledaj sav dječji namještaj za odlaganje i organizaciju

Sastavljanje

Profesionalna usluga – u tvojem domu ili na poslu

Saznaj više

Klikni i preuzmi

Narudžbe koje možeš samostalno preuzeti

Saznaj više

Planiranje i savjetovanje

Personalizirani savjeti stručnjaka

Saznaj više

Druga prilika

Novac za korištene IKEA proizvode

Saznaj više

Proizvodi za bebe i djecu

Naša kolekcija proizvoda za bebe i djecu dizajnirana je da raste zajedno s tvojim mališanima, nudeći rješenja koja potiču njihov razvoj dok se istovremeno besprijekorno uklapaju u tvoj svakodnevni život. Otkrij kako naši proizvodi unose radost i funkcionalnost u obiteljske prostore.

Sigurno utočište za tvoje mališane

Od čvrstih kolijevki do mekanih tekstila koji maze bebice, shvaćamo iznimnu važnost stvaranja sigurnog utočišta za tvoju djecu.

Kako mogu učiniti svoju dječju sobu učinkovitijom?

Razumijemo izazove roditeljstva, stoga su naši proizvodi za bebe i djecu dizajnirani kako bi olakšali život. Razmotri multifunkcionalna rješenja za odlaganje, poput stola za previjanje djeteta s ugradbenim ladicama, koje drže osnovne potrepštine uvijek nadohvat ruke. Maksimalno iskoristi prostor i stvori skladno okruženje dječje sobe koje raste zajedno s tvojim djetetom.

Koja je tajna urednog prostora za igru?

Naš asortiman uključuje pametne mogućnosti odlaganja koji čišćenje čine pravom sitnicom. Uloži u šarene spremnike za odlaganje i razigrane police i potakni svoje najmlađe da sami pospremaju svoje igračke. Dobitna kombinacija – uredan prostor za tebe i privlačan, organiziran prostor za igru za njih.

Praktičan savjet za blaženu svakodnevicu

Roditeljstvo je radostan put, a naši proizvodi za bebe i djecu imaju cilj obogatiti svaki trenutak. Za očuvanje dugotrajnosti namještaja, prati naše upute za njegu za jednostavno čišćenje i osiguravanje izdržljivosti. Naše kolijevke, stolovi za previjanje djeteta i tekstili dizajnirani su tako da mogu podnijeti zub vremena, pa će tako ostati cijenjeni dio priče tvoje obitelji.

Otkrij radost odrastanja uz robnu kuću IKEA

Dok istražuješ naše proizvode za bebe i djecu, zamisli svijet u kojem funkcionalnost susreće maštu. Stvori prostor koji potiče kreativnost, udobnost i sigurnost za tvoje najmlađe.