Preskoči na glavni izbornik
Preskoči na popis proizvoda

Hrana i pića

Konačno, nešto oko čega se vegetarijanci, polu-vegetarijanci i ljubitelji mesa mogu složiti

Predstavljamo nove SLAGVERK panirane medaljone na bazi pšenice. Ovi ukusni medaljoni vegetarijanska su alternativa piletini; izvana su panirani i hrskavi, a iznutra mekani i sočni. Savršeni su za brze obroke, grickanje ili kao proteinski dodatak salatama i sendvičima.

Pogledaj sva vegetarijanska jela i priloge
Pakiranje SLAGVERK paniranih medaljona na bazi pšenice ispred zelene pozadine.
Pržena hrpica zlatne boje SLAGVERK paniranih medaljona na bazi pšenice uz grančicu peršina na zelenoj površini.
Pogledaj sva vegetarijanska jela i priloge

Tko kaže da veganski obroci moraju biti komplicirani?

Brze, ukusne i jednostavne za pripremu, HUVUDROLL biljne okruglice omogućuju ti da ukusan veganski obrok pripremiš uz minimalnu količinu truda.

Pogledaj sva vegetarijanska jela i priloge
Ruka poseže za rajčicom na kuhinjskoj radnoj ploči sa staklenom posudom u kojoj su HUVUDROLL biljne okruglice i drugi sastojci.
Veganski gulaš od rajčice i tikve s nekoliko HUVUDROLL biljnih okruglica i biljnim jogurtom na OMBONAD tanjuru.
Pogledaj sva vegetarijanska jela i priloge

Klikni i preuzmi

Narudžbe koje možeš samostalno preuzeti

Saznaj više

Dostava

Nudimo mogućnost dostave za sve tvoje velike i male kupovine

Saznaj više

Hrana i piće

Reci „hej” i „mmm” za naš ukusni asortiman hrane i pića koji besprijekorno spaja okus i kvalitetu. Naš izbor zadovoljava svako nepce i svaku priliku, stoga uronimo u IKEA svijet okusa!

Kako mogu bez puno truda dodati raznolikost svojim jelima?
Začini svoju rutinu s našim različitim stilovima kulinarskih specijaliteta. Iskusi jela spremna za kuhanje koja su odličnog okusa i štede ti vrijeme – uživaj i u začinima koji podižu tvoje iskustvo kuhanja bez gnjavaže.

Raj pića

Podigni svoju ponudu pića uz naš izbor za svako godišnje doba. Bilo da se radi o savršenoj šalici kave za početak dana, osvježavajućem bezalkoholnom piću ili kuhanom vinu koje će te grijati po zimi, nudimo asortiman pića koji razdražuje okusne pupoljke.

Kuhinjski trikovi – čine svakodnevicu lakšom

Pretvori svoju kuhinju u utočište praktičnosti. Naš asortiman hrane ne radi se samo o proizvodima, već o pojednostavljivanju života Ovdje ćeš pronaći ukusne obroke koje možeš imati spremne za svaku priliku. Proslava rođendana? Neočekivani gosti? Promjena planova? Pojednostavi svoju kuhinjsku rutinu s proizvodima koji su slasni, na dohvat ruke te donose radost za stol

Kako mogu osigurati dugotrajnost svojih prehrambenih proizvoda?

Očuvaj svoja kulinarska blaga svježima i fantastičnima uz naše savjeta za odlaganje. Uloži u posude s hermetičkim poklopcem za bilo kakve ostatke hrane. Odlaži kvarljivu robu u ispravnim uvjetima čime ćeš osigurati da sastojci ostanu jednako živopisnima kao na dan kada su doneseni doma. Reci zbogom bacanju hrane i pozdravi kulinarsko savršenstvo."