Preskoči na glavni izbornik
Preskoči na popis proizvoda

Kreveti i madraci

Koji je najbolji krevet za tebe?

Moderni ili tradicionalniji stil? Za jednu ili dvije osobe? S mekim, ojastučenim uzglavljem? Ili izrađen od punog drva bora tako da svaki krevet ima jedinstvene prirodne varijacije u uzorku drva? Što god da tražiš, pogledaj naš asortiman i pronađi najbolji krevet za sebe.

Pogledaj sve krevete
Bijeli KLEPPSTAD krevet s ÄNGSLILJA posteljinom stoji ispred bijelog KLEPPSTAD ormara s kliznim vratima.
Svijetla spavaća soba u garsonijeri u kojoj se nalazi BLÅKULLEN ojastučeni krevet s kutnim uzglavljem prekriven LAPPNYCKLAR posteljinom.
HEMNES noćni ormarić stoji pored HEMNES kreveta s BERGPALM posteljinom i zavjesama koji vise uz podnožje i uzglavlje.
Sivo-zeleni TÄLLÅSEN ojastučeni okvir kreveta s NÄMMARÖ paravanima za zaštitu privatnosti iza njega stoji u umirujućoj zelenoj spavaćoj sobi.
Visoki MALM krevet s četiri kutije za odlaganje s NYMÅNE podnom lampom / za čitanje na svakoj strani nasuprot zidu u svijetloj spavaćoj sobi.
Pogledaj sve krevete

IKEA dani spavanja

Od dana 18. 3. - 24. 3. 2024., slavimo dane spavanja s 20 % popusta na odabrane noćne ormariće i madrace. Ponuda je dostupna članovima IKEA Family kluba. 

Saznaj više

San o kojem možeš sanjati

Nema ništa bolje od dobrog sna. Bilo da spavaš na boku, leđima ili rašireno preko cijelog kreveta, imamo madrac čija razina čvrstoće odgovara tvom stilu spavanja. A tu su i veličine i budžeti koji odgovaraju tvom krevetu i novčaniku. Pregledaj različite madrace i pronađi savršeno mjesto za san.

Pogledaj sve madrace
Osoba stoji iznad okvira kreveta sa zarolanim VÄSTEROY madracem. Iza nje se nalaze zavjesa i kuke s odjećom.
VÄSTEROY madrac na okviru kreveta s jastukom i dekom koja visi preko uzglavlja. U pozadini visi i zavjesa.
Pogledaj sve madrace

Kreveti koji su korisni i tijekom dana

Naši dnevni kreveti su poput opuštajućih sofa koji se lako pretvore u udobni jednostruki ili bračni krevet. Štede ti prostor i vrijeme radeći dva posla. Pronaći ćeš različite stilove na izbor, a mnogi dolaze s ugradbenim ladicama u koje možete pohraniti stvari poput posteljine.

Pogledaj sve krevete za goste i dnevne krevete
BRIMNES dnevni krevet s dvije ladice s krevetninom na njemu nalazi se u tamnoj prostoriji ispod upaljene REGNSKUR visilice.
Bijeli HEMNES dnevni krevet s tri ladice s ukrasnim jastucima, jastukom i poplunom koji leže na vrhu, stoji pored velikog prozora.
Pogledaj sve krevete za goste i dnevne krevete

Serija za spavaću sobu za jednostavno usklađivanje

Odaberi usklađeni namještaj iz jedne od ovih serija namještaja za spavaću sobu.

MALM serija: jednostavan dizajn koji se uklapa i ima veliki kapacitet za odlaganje
BRIMNES serija za spavaću sobu: moderni stil s hrpom pametnih ideja za odlaganje, savršen za manje prostore
HEMNES serija namještaja za spavaću sobu: tradicionalni namještaj od punog drva s mnoštvom fleksibilnih opcija za odlaganje

Sastavljanje

Profesionalna usluga – u tvojem domu ili na poslu

Saznaj više

Klikni i preuzmi

Narudžbe koje možeš samostalno preuzeti

Saznaj više

Pravila povrata

Ako te proizvod nije u potpunosti zadovoljio

Saznaj više

Kreni na putovanje udobnosti s našim iznimnim asortimanom madraca za krevete. Svaki je madrac pomno izrađen kako bi ti pružio dobar san, obećavajući spoj potpore i luksuza koji će transformirati tvoje noći. Istraži naš izbor, od blažene čvrstoće do mekoće nalik oblaku, u kojem ćeš zasigurno pronaći svoje savršeno utočište za spavanje.

Kako mogu održavati svoj novi madrac za krevet?

Za početak isprobaj ove jednostavne savjete. Redovito okreći svoj madrac kako bi se osiguralo ravnomjerno trošenje i očuvala dugotrajnost madraca. Uloži u posteljinu visoke kvalitete koja će poboljšati tvoje iskustvo spavanja i zaštiti tvoj madrac. I ne zaboravi dopustiti madracu da diše – prozračivanje će ga očuvati svježim i primamljivim svake noći.

Kako mogu odabrati pravi madrac za krevet za svoje potrebe spavanja?

Odabir savršenog madraca za krevet osobno je putovanje. Uzmi u obzir svoj najdraži položaj za spavanje, preferenciju čvrstoće i bilo kakve specifične zdravstvene čimbenike. Bilo da težiš potpori čvrstog madraca ili zagrljaju mekog madraca, naš asortiman nudi opcije za svakog spavača.