Preskoči na glavni izbornik
Preskoči na popis proizvoda

Kuhinjski elementi i uređaji

Pronađi savršenu kuhinju za sebe

Bilo da tražiš kompletni kuhinjski sustav koji možeš prilagođavati svojim potrebama ili jednostavnu, ali u potpunosti funkcionalnu kuhinju koju možeš montirati u jednom danu, imamo rješenje za tvoje potrebe, stil i budžet.

Pogledaj sve kuhinjske sustave
Kuhinja s matiranim bijelim BODBYN frontama ima dva podna elementa, visoki zidni element, crne kuhinjske aparate i smeđi tepih.
Mala kuhinja s bijelim zidovima i glatkim bijelim VOXTORP frontama ima tri crne visilice i sivi tepih na podu.
Pribor za jelo i staklenke u ENHET kuhinjskoj kombinaciji boje antracita sa sivim vratima u bijelo-zelenoj kuhinji.
Mala kuhinja s crno bajcanim LERHYTTAN frontama i VADHOLMA kuhinjskim otokom i dva crna stolca u sredini.
Lonac je na štednjaku u modernoj bijeloj KNOXHULT kuhinji. BEKVÄM kolica i KYRRE stolci postavljeni su s obje strane.
Pogledaj sve kuhinjske sustave

Čini svakodnevni život u kuhinji lakšim

Ugradbena perilica posuđa ima dvije razine za posuđe, košaru za pribor za jelo i mnogo programa kako bi odgovarala tvojim potrebama. Možeš opustiti znajući da pritom štediš vodu i energiju.

Kolika je cijena IKEA kuhinje?

Pripremili smo nekoliko prijedloga za male, srednje i velike kuhinje koje možeš odmah kupiti. A naše prijedloge možeš i prilagoditi svom prostoru i potrebama u našem novom IKEA planeru.

Pogledaj prijedloge

Trebaš li pomoć u planiranju kuhinje?

Zamisli samo šta sve možemo postići zajedno! Uslugu planiranja u robnoj kući IKEA, Studiju za planiranje Split i na daljinu je sada još povoljnija. Uslugu možeš rezervirati putem interneta, u robnoj kući IKEA, Studiju za planiranje Split ili pozivom u Centar za podršku kupcima na broj 01 / 445 5444.

Stara cijena: 19,78€ (149kn)
Nova cijena: 9,99€ (75,27kn)

Rezerviraj svoj termin

Male kuhinje koje pružaju veliku funkcionalnost u malom prostoru

Živiš u malom prostoru, ali želiš kuhinju kojom se možeš ponositi? Već spremne male kuhinje nisu samo kompaktne i izdržljive, već su i dizajnirane da ispune tvoje kulinarske ambicije što je više moguće. Jednostavna montaža, jednostavno uživanje.

Pogledaj sve male kuhinje
SUNNERSTA kuhinja u tamno plavoj prostoriji s prozorom, bijelim stolom, visilicom i svijetlo sivim kantama.
Kuhinja s ÄSPINGE malom kuhinjom i TENHULT prenosivom stepenicom od bambusa, NISSAFORS kolicima crne boje i kuhinjskim stolom.
Pogledaj sve male kuhinje

Senzacije okusa

Nova MÅGEBO pećnica i mikrovalna pećnica s punim staklom ne privlače samo izgledom, već su i iznimno funkcionalne. Pećnica ima prostranu unutrašnjost, upravljanje na dodir i parnu pomoć za sve vaše najambicioznije kuharske potrebe. Veliki gumbi koji lako prianjaju u ruke ergonomski su i jednostavni su za upotrebu i čišćenje.

Pogledaj sve kuhinjske uređaje
Posuda s hranom nalazi se u MÅGEBO pećnici s vrućim zrakom i kombiniranom parom pored mikrovalne pećnice u kuhinji s drvenim frontama.
MÅGEBO pećnica s vrućim zrakom i kombiniranom parom i mikrovalna pećnica u kuhinji s drvenim frontama.
Pogledaj sve kuhinjske uređaje

Klikni i preuzmi

Narudžbe koje možeš samostalno preuzeti

Saznaj više

Dostava

Nudimo mogućnost dostave za sve tvoje velike i male kupovine

Saznaj više

Montaža kuhinje

Potpuna usluga za kuhinju

Saznaj više

Plaćanje na rate

Nudimo ti različite opcije plaćanja na rate.

Saznaj više

Nadogradi svoje iskustvo u kuhinji

Učini svoju kuhinju srcem svoga doma. Uroni u svijet kulinarske praktičnosti robne kuće IKEA, jer nudimo dizajn, funkcionalnost i ugođaj za svako domaće jelo.

Kupnja kuhinje sa svježim dizajnom – tvoje najbolje ulaganje?

Uloga kuhinje kao središta za druženje naglašava njezinu važnost u modernom životu. Dobro dizajnirana kuhinja optimizira prostor, pojednostavljuje radni slijed i poboljšava dnevnu učinkovitost. Izrada kulinarskog prostora koji je u skladu s tvojim ukusom po pitanju boje, materijala i općeg izgleda i dojma, vjerojatno je jedno od najboljih ulaganja koje ćeš ikada napraviti. Pa zašto se onda ne posvetiti prostoru koji obogaćuje tvoj svakodnevni život te poboljšava ukupnu privlačnost i vrijednost tvojega doma?

Zašto uložiti u kvalitetne kuhinjske aparate?

Funkcionalni kuhinjski aparati neopjevani su junaci kulinarske vještine. Pojednostavljuju tvoje postupke kuhanja i tako štede vrijeme i trud. Zamisli izradu ukusnih poslastica bez puno truda s uređajima koji besprijekorno kombiniraju funkcionalnost i stil. Naš asortiman osigurava da tvoja kuhinja zadovoljava, a čak i premašuje tvoja očekivanja.

Kako održavati kuhinjske uređaje za dugotrajnost?

Produlji vijek trajanja svojih kuhinjskih prijatelja uz nekoliko jednostavnih savjeta. Redovito čišćenje i ispravna upotreba od velikog su značaja za osiguravanja dugotrajnosti tvojih uređaja. Pročitaj priručnike za upotrebu za specifične upute za održavanje prilagođene svakom uređaju koje osiguravaju da godinama ostanu u najboljem stanju.