Preskoči na glavni izbornik
Preskoči na popis proizvoda

Biljke i tegle za biljke

Nova niža cijena

U tvrtki IKEA smatramo da je jedini način za snižavanje cijene zadržavanje iste sjajne kvalitete. Zato provodimo toliko vremena tražeći najbolji način dizajniranja, proizvodnje i (plosnatog) pakiranja za sve naše proizvode.  

Pogledaj sve proizvode s novom nižom cijenom
Kutak prostorije uređene u boemskom stilu s FEJKA visećim biljkama, EKENABBEN otvorenim regalima i uokvirenim umjetninama.
Garderoba u zelenoj spavaćoj sobi sastoji se od paravana, otvorenih ormara s kliznim vratima, tepiha i biljaka.
Pogledaj sve proizvode s novom nižom cijenom

Tegle za biljke uz koje će tvoja prostorija procvati

Pogledaj kako jednostavna promjena (kao što je nova tegla za biljku sa stilom koji izmamljuje osmijeh na lice) postiže veliku razliku kada je riječ o izgledu biljaka i prostora. Moguće je birati među brojnim dizajnima; od čeličnih tegli za biljke za seoski izgled do višenamjenskih tegli od kamenine sa suptilnim utorima.

Pogledaj sve tegle za biljke i stalke
Lončanica u sivoj GRADVIS tegli za biljke i druge lončanice na tamno-smeđem konzolnom stoliću pored prozora sa zavjesama.
Tri ÅKEBÄR tegle za biljku s paprati nalaze se na PERJOHAN klupi pokraj prozora sa zeleno obojenim oknima.
Pogledaj sve tegle za biljke i stalke

Podigni svoje biljke na višu razinu

Uz stalke za cvijeće možeš osmisliti bogat izložbeni kutak i pokazati svoje biljke dok oslobađaš prostor na podu. Pronađi stalak koji odgovara tvom stilu u našem širokom asortimanu: od stalaka za cvijeće zemljanih tonova koji dodaju toplinu do elegantnih čeličnih primjeraka koji pružaju minimalistički izgled.

Pogledaj sve stalke i kolica za biljke
SATSUMAS tegla za biljku drži časopise i tegle za biljke, a nalazi se između JÄTTEBO sofe i prozora s lisnatim biljkama.
Pogledaj sve stalke i kolica za biljke

Klikni i preuzmi

Narudžbe koje možeš samostalno preuzeti

Saznaj više

Dostava i odvoz

Unosimo novo, iznosimo staro

Saznaj više