Preskoči na glavni izbornik
Preskoči na popis proizvoda

Vanjski proizvodi

Uvijek je pravo vrijeme za planiranje vanjskog prostora bez obzira imaš li prostrani vrt ili mali balkon. Zato nudimo širok asortiman vrtnih proizvoda za planiranje udobnog druženja vani, neovisno o temperaturi. Redovno prati našu ponudu proizvoda za vrt i balkon kako bi tvoj prostor dobio izgled kakav želiš.

Vanjsko opuštanje u udobnosti i privatnosti

Stvaranje ugodne atmosfere u velikom vanjskom prostoru može biti zahtjevan zadatak. Sobnim pregradama kreiraj manje, intimnije prostore. Kako bismo dodatno poboljšali opuštajući ugođaj, odlučili smo se za udoban niski namještaj za sjedenje i vanjske tepihe. Lagane deke i ukrasni jastuci dižu udobnost na još višu razinu. 

Pogledaj sve nove proizvode
Suncem obasjani i ograđeni prostor na otvorenom s dvije SEGERÖN ležaljke za upotrebu na otvorenom i ENSKOTTMAL ručnikom na jednoj od njih.
Roza POKAL čaša pokraj bijele/šarene TUMHOLMEN stolice za ljuljanje za upotrebu na otvorenom i zatvorenom na rubu bazena
Pogledaj sve nove proizvode

Vrt na balkonu koji proširuje tvoj dom

Pretvori balkon u prostor za pravo vrtlarenje. Sve ono zelenilo, rješenja za odlaganje koja održavaju urednost i bogata rasvjeta mogu ti pomoći pri postizanju ugođaja koji dodaje uzbudljivu novu sobu u tvoj dom. 

Mali urbani balkon pretvara se u moderno utočište

Ako smatraš da tvoj balkon ima neiskorišten potencijal, pogledaj ovo pametno rješenje koje ga jednostavno može pretvoriti u kul i svestrano skrovište. Osvježavajuća kombinacija metalnih okvira i drvenih letvica podržat će mnoge različite primjene i pomoći ti da sagledaš svoj balkon na potpuno novi način. 

Saznaj više
Video: RUNMARÖ regal stoji na suncem obasjanom balkonu s puno tegli za biljke i tri ukrasna jastuka za stolicu na policama.
Saznaj više

Klikni i preuzmi

Narudžbe koje možeš samostalno preuzeti

Saznaj više

Dostava do kolnog prilaza

Nudimo mogućnost dostave za sve tvoje velike i male kupovine

Saznaj više

Boravak na otvorenom čini nas sretnima i zdravima na više načina. Prostor pod suncem koji možemo zvati svojim pravo je bogatstvo. U IKEA asortimanu nudimo ti vrtne proizvode, vanjske ukrase i balkonske dodatke zbog kojih će tvoj vanjski prostor procvjetati. Pretvori svoju terasu ili balkon u savršeno mjesto za druženje i oazu opuštanja. Promatraj kako tvoj vrt cvate raznobojnim biljkama ili uzgajaj vlastito povrće. 

Bez obzira na to tražiš li proizvode za vrt  ili uski balkončić, u našem ćeš asortimanu vrtnih proizvoda pronaći puno sunčanog nadahnuća. 

Vrtni proizvodi za objedovanje na otvorenom 

Ako imaš dovoljno prostora, blagovaonski stol i stolice za van neophodni su za ljeto. Pronaći ćeš sve od rasvjete i manjih elemenata vanjskog blagovaonskog namještaja, koje možeš lako skloniti, pa sve do velikih i čvrstih blagovaonskih stolova i stolica otpornih na vremenske neprilike. Odaberi stolove i stolice odvojeno ili pogledaj vanjske blagovaonske setove. Imamo i dodatke za onaj posebni završni dodir. S udobnim ukrasnim jastucima za vanjske prostore i romantičnom vanjskom rasvjetom, poželjet ćeš da kasna večernja druženja nikad ne završe. 

Vrtni namještaj i dodaci za mirni kutak 

Udobnim naslonjačem u kutu balkona postigni dojam dnevnog boravka na otvorenom. Odrijemaj na suncu na jednoj od naših ležaljki ili poslaži knjige i provedi vikende čitajući u vrtnoj mreži za ležanje. Dodaj viseći suncobran i uživaj u hladu na vrući dan. Toliko je načina na koje svoj vanjski prostor možeš pretvoriti u istinsku oazu svježeg zraka, prirode i opuštanja. U našem asortimanu proizvoda za boravak na otvorenom možeš pronaći povoljan vrtni namještaj i elegantne dodatke, stoga kreni tražiti stil koji ti najbolje odgovara. 

Pripremi se za sadnju s IKEA vrtnim proizvodima 

Biljke i cvijeće mogu u trenutku razvedriti tvoj dom. Približavanjem sezone sadnje, u IKEA asortimanu pronađi sve vrste praktične opreme za vrtlarstvo. Naš šareni asortiman sadrži biljke za zatvorene i otvorene prostore, koje se mogu saditi u tegle ili žardinjere.