Preskoči na glavni izbornik
Preskoči na popis proizvoda

Pranje rublja i čišćenje

Gotovo je šteta upotrijebiti je isključivo za rublje

Novu LJUNGAN vreću za rublje ispleli su vješti majstori iz društvenog poduzeća Classical Handmade Products u Bangladešu, poduzeća koje otvara radna mjesta za žene u ruralnim područjima. Pomoći će da unaprijediš izgled svakog prostora za pranje rublja, a uz ručke i uklonjivu unutrašnju vreća pranje rublja bit će ti mačji kašalj. Recimo.

Nekoliko jutenih LJUNGAN vreća za rublje. U nekoliko od njih nalazi se rublje, a smještene su u nizu uza roza zid.
Dio jutene LJUNGAN vreće za rublje gdje se pletena ručka spaja s vrećom, a pamučna je presvlaka preklopljena preko ruba.

Nova preklopna vješalica za sušenje u malom prostoru

Puno rublja i malo prostora? SLIBB preklopna vješalica za sušenje s 24 štipaljke savršena je za sušenje čarapa, donjeg rublja i malih ručnika za lice. Ako ne upotrijebiš sušilicu, smanjit ćeš si račune za struju i smanjiti trošenje i habanje odjeće.

Pogledaj sve dodatke za pranje rublja
Roza i smeđe čarape vise na SLIBB vješalici za sušenje s 24 štipaljke u praonici s perilicom rublja i bijelim pločicama.
Plastična roza SLIBB fleksibilna košara za rublje nalazi se na bijeloj polici u bijeloj praonici s bijelim pločicama.
Pogledaj sve dodatke za pranje rublja

Uredna istina o čišćenju

Jesi li uočio/la koliko je lakše početi s čišćenjem doma kad su svi dodaci za čišćenje dobro organizirani? Činjenica da je sve elegantno usklađeno prema boji nije na odmet.

Pogledaj sve dodatke za čišćenje
PEPRIG lopatica za smeće i siva četka vise s drvene šipke od hrasta zajedno s ostalim predmetima na zidu prekrivenom pločicama.
PEPPRIG krpe od mikrofibre, PEPPRIG štrcaljka i dijelovi PEPPRIG seta za čišćenje raspoređeni su na podu s kamenim pločama.
Pogledaj sve dodatke za čišćenje

Ormarići za preuzimanje

Besplatno preuzmi svoju narudžbu 24/7 iz ormarića za preuzimanje kod robne kuće IKEA

Saznaj više

Dostava

Nudimo mogućnost dostave za sve tvoje velike i male kupovine

Saznaj više

Najvažnije stvari za ostavu

Transformiraj svoju ostavu s našim pažljivo organiziranim asortimanom, dizajniranim da učini kućanske poslove pravom sitnicom. Otkrij savršenu kombinaciju funkcionalnosti i estetike koja pretvara tvoj prostor ostave iz običnog u veličanstveni.

Kako mogu maksimizirati prostor u svojoj ostavi?

Optimiziraj svoj prostor s našim pametnim rješenjima za odlaganje. Zidne police i košare za razvrstavanje čuvaju tvoje najvažnije stvari na dohvat ruke, osiguravajući prostor bez nereda. Razmisli o preklopnoj dasci za peglanje koja štedi prostor, dok istovremeno održava tvoju odjeću urednom. Prihvati čaroliju urednih prostora ostave!

Koja je tajna učinkovitih rutina pranja rublja?

Pojednostavi svoj postupak pranja s našim asortimanom potrepština za pranje rublja. Uloži u izdržljive košare za rublje za bezbrižno razvrstavanje odjeće koje čini pranje rublja pravom sitnicom. Naše rešetke za sušenje i vješalice koje štede prostor omogućuju ti učinkovito sušenje odjeće na zraku, smanjujući potrošnju energije. Pretvori pranje rublja u organizirani i brzi zadatak uz prave alate.

Neki savjeti za održavanje uređaja u ostavi?

Produži vijek trajanja junaka tvoje ostave uz dodir čarolije održavanja. Redovito čisti filtere za vlakna u sušilicama za rublje radi optimalnog učinka i sigurnosti od požara. Održavaj brtve na perilici rublja besprijekornima radi sprečavanja curenja i održavanja vrhunske učinkovitosti. Održavaj ih, a oni će nastaviti obavljati svoj posao.

Kako mogu stvoriti elegantnu ostavu?

Podigni svoju ostavu iznad puke funkcionalnosti s daškom stila. Odaberi rješenja za odlaganje u nijansama koje se slažu s tvojim prostorom i dodaju dašak osobnosti. Osvijetli prostoriju mekim LED svjetlima za toplu, privlačnu atmosferu. Dodir zelenila ili zidne naljepnice mogu dodati dašak zaigranosti bez narušavanja praktičnosti. Učini ostavu skrivenim draguljom u dizajnu svojega doma.

Prihvati radost organizirane i elegantne ostave. Naš asortiman najvažnijih stvari za ostavu pretvorit će svaki posjet ovom funkcionalnom prostoru u prekrasno iskustvo. Otkrij ravnotežu između forme i funkcije i pretvori svoju ostavu u utočište koje odražava tvoj zaigrani, iskreni i optimistički životni stil. Efikasnost susreće estetiku u svakom detalju, čineći kućanske poslove ne samo zadatkom, već trenutkom radosti u tvojem svakodnevnom životu.