Preskoči na glavni izbornik
Preskoči na popis proizvoda

Kupaonski proizvodi

Nije li vrijeme da pokažeš svojoj zubnoj četkici da ti je stalo?

Unesi retro stil u svoju kupaonicu novim ÅLTJÄRN setom za kupaonicu. Ovaj trojac izrađen od emajliranog čelika održavat će sapun, nakit i manje predmete organiziranima, a tvom će umivaoniku pritom pružiti dotjeran izgled.

Tri ÅLTJÄRN dozatora sapuna, dva držača za zubnu četkicu i tri pladnja od emajliranog čelika sa sapunima i zubnim četkicama.
ÅLTJÄRN dozator sapuna, držač za zubnu četkicu sa zubnom četkicom i pladanj od emajliranog čelika na površini bež boje.

Pretvori kupaonicu u oazu stila

Ne trebaš raditi kompromis kada je riječ o izgledu kupaonice, bila ona velika ili mala. Mali prostor možda će zahtijevati pametne ideje za odlaganje uz koje ćeš smjestiti sve svoje kupaonske osnovne potrepštine, no postoji ljepota u jednostavnosti. Odaberi rješenje koje zadovoljava tvoje potrebe, dodaj dodatke usklađenih boja i sve će biti spremno za uživanje.

Pogledaj više kupaonskih toaletnih stolića
Kupaonica nježno sivih nijansi ima bijeli HEMNES element za umivaonik i veliko ogledalo iznad njega uz crni element sa staklenim vratima.
Sivi ENHET element za umivaonik pokraj police s kukama s dva ručnika u kupaonici sa zidovima roza boje.
Pogledaj više kupaonskih toaletnih stolića

Naši usklađeni kupaonski sustavi

ÄNGSJÖN kupaonski sustav – tvoje suvremeno utočište kod kuće
TÄNNFORSEN kupaonski sustav – bezvremenski dizajn i moderna udobnost
HAVBÄCK kupaonski sustav – ljepota u jednostavnosti
NYSJÖN kupaonski sustav – pametno rješenje za odlaganje za male prostore
HEMNES kupaonski sustav – klasičan skandinavski stil
ENHET kupaonski sustav – prilagođena kupaonica po pristupačnoj cijeni

Mali luksuzi koji odgovaraju tvojoj kupaonici

Jednostavno možeš prilagoditi svoju kupaonicu pametnim i zabavnim dodacima i uštedjeti vrijeme savršenom organizacijom. Košara za tuš, kuke s vakuumskim držačem, dozator sapuna, moderna košara ili predivni i praktični spremnici – bez obzira na pribor postoji puno različitih boja i dizajna koje možeš odabrati.

Pogledaj sve dodatke za kupaonicu
DRAGAN dozator sapuna od bambusa nalazi se pored složenih ručnika na bijeloj kupaonskoj polici punoj proizvoda za spa-centar.
Sivo-zelena UPPRÄMEN kutija za odlaganje u kojoj su proizvodi za njegu tijela stoji na kupaonskom podu ispred zelene kade.
Pet bijelih TISKEN kuka s vakuumskim držačem visi u redu na kupaonskom zidu; na njima su prugasti ručnici, spužve i četke.
Krupni plan SILVTJÄRN staklene posude s poklopcem koja se nalazi na sivom stolu i u njoj su mali komadi nakita.
Krupni plan BLECKSJÖN vješalice za tuš od crnog čelika koja visi na kupaonskom zidu, a u njoj su bočice sapuna i četka.
Pogledaj sve dodatke za kupaonicu

Rješenje za odlaganje u kupaonici koje štedi prostor

Nedostaje ti prostora u kupaonici? Kupaonska kolica na kotačima ili klupa s dodatnom policom pružaju fleksibilno i praktično mjesto za odlaganje kupaonskih ručnika, sredstava za čišćenje ili drugih predmeta koje želiš skloniti nadomak ruke. Tu su i brojne druge opcije koje će odgovarati veličini i stilu tvoje kupaonice.

Pogledaj sva kupaonska rješenja za odlaganje
VESKEN kolica bijele boje na kojima se nalaze različite kozmetičke posude te par SKOVELSJÖN papuča bež boje.
Bijela MUSKAN klupa stoji u kupaonici ispod prozora. Na njoj se na jednoj polici nalazi gomila bijelih VÅGSJÖN kupaonskih ručnika.
Pogledaj sva kupaonska rješenja za odlaganje

Planiranje i savjetovanje

Personalizirani savjeti stručnjaka

Saznaj više

Montaža

Kompletna usluga za kuhinju ili kupaonicu

Saznaj više

Druga prilika

Novac za korištene IKEA proizvode

Saznaj više

Načini plaćanja

Kako platiti u robnoj kući i u internetskoj trgovini

Saznaj više

Nadogradi svoju kupaonicu s pravim namještajem

Osvježi svoju kupaonicu s našim kupaonskim asortimanom. Od praktičnih rješenja za odlaganje do elegantnih toaletnih jedinica, naša kolekcija olakšat će tvoju dnevnu rutinu i dati tvojoj kupaonici malo osobnosti. Pogledaj naše kombinacije stila i praktičnosti za kupaonicu koja je lijepa i korisna.

Kako mogu odabrati pravi kupaonski namještaj za svoj prostor?

Odabir savršenog kupaonskog namještaja kombinacija je onoga što trebaš i onoga što izgleda dobro. Najprije, saznaj koliko imaš prostora, a zatim pronađi komade koji odgovaraju, ali koji neće zatrpati prostor. Razmisli o tome koliko stvari imaš za odložiti i odaberi namještaj koji to radi bez da pritom žrtvuje stil.

Kako kupaonski namještaj može poboljšati odlaganje u manjoj kupaonici?

U sićušnim kupaonicama, naše opcije kompaktnih rješenja za odlaganje od velike su pomoći. Zalijepi neke elemente na zid i upotrijebi praktične ladice i police za spremanje svojih stvari, kako bi sve bilo uredno bez zauzimanja previše prostora.

Kreiraj svoju spa zonu

Nadogradi svoju napornu svakodnevicu pretvaranjem svoje kupaonice u prostor za opuštanje. Dodaj toaletne jedinice i elemente s ogledalom i povećaj osjećaj luksuza dok pritom držiš sve organiziranim. Razmisli o uzimanju odgovarajućeg seta kupaonskog namještaja za usklađeni izgled koji je jednako praktičan, koliko i elegantan.

Kako mogu osigurati dugotrajnost svojeg kupaonskog namještaja?

Kako bi očuvao dobar izgled i rad kupaonskog namještaja, redovito ga očisti blagim sredstvom za čišćenje – izbjegavaj jake kemikalije. Ako imaš drveni namještaj, pobrini se da se ne nalazi u sauni, i uloži u ladice i vrata s nježnim zatvaranjem da bi smanjio habanje i trošenje na najmanju moguću razinu.

Unesi naš kupaonski namještaj u svoju dnevnu rutinu i učini svoj prostor osobnim i praktičnim. Pronađi odgovarajuću kombinaciju stila i funkcije dok stvaraš kupaonicu koja nije samo nužnost, već i odraz tvoje osobnosti.