Preskoči na glavni izbornik
Preskoči na popis proizvoda

Sve za kuhanje

Pripremi se za jesen

Kada lišće i temperature počnu padati, vrijeme je da se smjestiš na toplo s prijateljima i zagrijanom VARDAGEN tavom za prženje. VARDAGEN posuđe za kuhanje izrađeno je od lijevanog željeza i postaje sve bolje sa svakim obrokom i uspomenom.

Pogledaj sav pribor za kuhanje
VARDAGEN tava za prženje od lijevanog željeza s prženim povrćem na ARTISTISK dasci za rezanje od hrasta na stolu spremnom za večernju zabavu.
Dvije osobe pripremaju hranu u bijeloj kuhinji. OMBONAD stolnjak prekriva stol s nekoliko tanjura i posuda.
Pogledaj sav pribor za kuhanje

Pogledaj neke od naših najpopularnijih serija

IKEA 365+ serija posuđa za kuhanje: posuđe za kuhanje za sve prilike
UPPFYLLD serija: šaren i pristupačan kuhinjski pribor
IKEA 365+ serija posuda za čuvanje hrane: pouzdano rješenje za odlaganje sastojaka i ostataka hrane
VARDAGEN serija posuđa za kuhanje: tradicionalno posuđe za kuhanje od lijevanog željeza
KORKEN serija: staklenke za konzerviranje i izlaganje
KONCIS serija: alati za kuhanje od nehrđajućeg čelika

Pristupačni dodaci za svakodnevni život

Bez obzira na tvoj budžet, i dalje su ti potrebni osnovni svakodnevni dodaci koji olakšavaju život. Pregledaj pristupačne dodatke i kućni pribor.

Pogledaj sve dodatke
Pogledaj sve dodatke

Razigrana kolekcija za djecu i odrasle

Nova i eklektična TABBERAS kolekcija dizajnirana je kako bi obitelj svoje vrijeme u kuhinji provela na najbolji mogući način. Tko može odoljeti kuhinjskoj rukavici koja mijenja boju ovisno o temperaturi, odvažnim i šarenim tekstilima ili kalupima za pečenje za izradu zdravih poslastica za cijelu obitelj?

Pogledaj TABBERAS kolekciju
Osoba u zelenoj majici stavlja VARDAGEN posudu za pitu na drveni stol pomoću TABBERAS kuhinjske rukavice.
Četiri TABBERAS kuhinjske krpe s mješovitim uzorcima vise s KUNGSFORS šipke na s-kukama.
Dva zelena TABBERAS kalupa za pečenje s pločicama s orašastim plodovima stavljena su na žutu TABBERAS podlogu za pečenje.
Dijete u prugastoj majici reže krumpir na dasci za rezanje pomoću TABBERAS pomoćnika za rezanje.
Na LISABO stolu nalazi se TABBERAS stolnjak zelene i lila boje.
Pogledaj TABBERAS kolekciju

Klikni i preuzmi

Narudžbe koje možeš samostalno preuzeti

Saznaj više

Dostava i odvoz

Unosimo novo, iznosimo staro

Saznaj više

Kuhinjska keramika i posuđe

Podigni svoj doživljaj objedovanja s našim vrhunskim asortimanom kuhinjske keramike i posuđa. U robnoj kući IKEA, vjerujemo da tvoji svakodnevni trenuci zaslužuju dodir elegancije. Istraži našu kolekciju dizajniranu da svaki obrok pretvori u slavlje.

Gozba za svaku priliku

Naša kuhinjska keramika i posuđe nisu samo posude – oni su suputnici tvojim kulinarskim pustolovinama. Bilo da je u pitanju opušteni doručak ili svečana večera, naša kolekcija prilagođava se tvojim potrebama. Od izdržljivih svakodnevnih potrepština do elegantnih komada koji privlače pažnju, pronađi savršenu ravnotežu između praktičnosti i estetike.

Mogu li ih upotrebljavati s mikrovalnom pećnicom ili perilicom posuđa?

Apsolutno! Naša kuhinjska keramika i posuđe pomno su izrađeni imajući na umu moderan život. Većina predmeta u našoj kolekciji sigurna je za upotrebu u mikrovalnoj pećnici i periva u perilici posuđa, čime osigurava praktičnost bez kompromisa po pitanju kvalitete. Samo provjerite podatke o proizvodu za specifične upute.

Kako mogu održavati dugotrajnost svojeg posuđa?

Briga o posuđu prava je sitnica. Za dugotrajnu ljepotu, izbjegavaj ekstremne promjene temperature i brzo zagrijavanje ili hlađenje. Dodatno se brini o osjetljivim predmetima, peri ih ručno za taj osobni dodir. Istraži naše vodiče za njegu za dodatne savjete prilagođene svakom proizvodu.

Dalje od blagovaonskog stola

Naša kuhinjska keramika i posuđe nisu ograničeni na objedovanje. Vrijeme je za kreativnost! Upotrijebi naše zdjele za izlaganje sukulenata, pretvori tanjure u zidne ukrase ili pustite mašti na volju. Raznovrsnost je ključna – izrazi svoj stil izvan kuhinje.

Postavljanje scene

Transformiraj svoju blagovaonicu u utočište s pažljivo odabranom kuhinjskom keramikom i posuđem. Kombiniraj teksture, boje i uzorke za stvaranje postavke koja odražava tvoju osobnost. Naš asortiman nije samo posuđe, već platno za tvoj jedinstveni ukus.