Preskoči na glavni izbornik
Preskoči na popis proizvoda

Ukrasi

Novi način uživanja u zelenilu

Ako u svoju prostoriju želiš udahnuti zeleniju estetiku, pokušaj dodati umjetnu biljku. Nije potrebno nikakvo održavanje, pa ćeš vizualno uživati u okruženju bogate vegetacije bez posla koji treba uložiti u održavanje zelenog prostora. Kombiniraj je s drugim biljkama i tako unesi smirenost i spokoj u svoje okruženje. 

Pogledaj sve nove proizvode
Dvije male okrugle ukrasne kutije s poklopcem na klupi od ratana. Oko njih se nalaze plavo-narančasti prugasti ručnici.
Plosnata ukrasna kutija bež boje s poklopcem i različitim odjeljci za odlaganje nakita i malih predmeta. Poklopac je otvoren.
Pogledaj sve nove proizvode

Kako objesiti slike kao profesionalac

Bez obzira na to gdje u svojem domu želiš objesiti slike ili na koji se raspored odlučiš, jednostavno je ostvariti ono što si zamislio/la. Samo slijedi ove jednostavne korake i možeš postići i najsloženije ukrašen zid sa savršeno ravnim slikama – i to bez nepotrebnih dodatnih rupa za čavliće. 

U prostoriji tamnih boja nalazi se pet MOSSLANDA crnih letva za slike s radovima u crnim okvirima. Šest malih kutija za odlaganje.
U bijelom i osvijetljenom malom kutku nalazi se MOSSLANDA letva za slike s mnogo malih bijelih bočica i priborom za slikanje.

Sada vidiš, a sada ne vidiš: pametno odlaganje u malom domu

Ah, koliko bi prekrasnih stvari imao/la da imaš više mjesta! Dobra je vijest da ne moraš raditi kompromis kada živiš u malom prostoru – trebaš samo početi razmišljati o rješenjima za odlaganje, višenamjenskom namještaju i pametnim načinima uštede prostora. Pogledaj neke od ideja i kreni s radom. 

Kutije i košare za odlaganje
Kutije i košare za odlaganje

Dobro se slaže s

Bez obzira na tvoj budžet, i dalje su ti potrebni osnovni svakodnevni dodaci koji olakšavaju život. Pregledaj pristupačne dodatke i kućni pribor. 

Pogledaj sve dodatke
Pogledaj sve dodatke

Planiranje i savjetovanje

Personalizirani savjeti stručnjaka

Saznaj više

Opremanje doma

Pomoć pri dizajniranju interijera

Pravila povrata

Ako te proizvod nije u potpunosti zadovoljio

Saznaj više

Načini plaćanja

Kako platiti u robnoj kući i u internetskoj trgovini

Saznaj više

Dom je tamo gdje je srce. A ti si ono što se nalazi u samom srcu doma. Mislimo da to trebaš i pokazati.

Dodaci i dekoracije za dom pružit će ti priliku da osmisliš zaista osoban dom. Bez obzira na to jesi li otkačena, opuštena, profinjena, flegmatična, minimalist, maksimalist, nespretna ili društvena osoba ili pak kombinacija svega navedenog, dodavanjem osobnih detalja tvoj će se dom zaista istaknuti.

Savjeti i trikovi za dekoracije za dom

Tajna uspjeha u slučaju interijera doma leži u odabiru teme kao osnovnog elementa na koji se sve nadovezuje. Jednostavan je prvi korak odabir jedne osnovne boje kao polazišta, a nakon toga dodavanje dvije do tri kontrastne boje i materijala. Na taj ćeš način suziti svoje mogućnosti i lakše shvatiti što točno trebaš tražiti. Upotrijebi ploče s idejama za prikupljanje inspiracije i pogledaj kako odabrana tema i shema boja zajedno funkcioniraju.

Kada odabereš temu i boje, vrijeme je za početak dekoriranja! To je zabavan dio, no lako se zaigrati i jednostavno rasporediti stvari bez ikakvog reda. Da bi dekoracije za dom ostavile dobar dojam, dizajneri interijera često koriste jednostavan trik koji će tvoju prostoriju prenijeti iz svijeta nereda u svijet čistoće: mrtva priroda.

Od kaosa do reda uz mrtvu prirodu

Organiziraj predmete u skupine od tri ili pet komada (vjeruj nam, neparan broj zaista čini veliku razliku) i pobrini se za to da upotrijebiš različite visine. Tako, primjerice, postavi tri tegle s biljkama različitih veličina jednu pokraj druge na svom prozoru. Ili pak postavi dvije sive knjige različitih veličina jednu na drugu i dodaj im tamnu mirisnu svijeću. Možeš staviti i veću sliku na komodu, a zatim nešto manju sliku ispred nje i dodati prekrasan miris za dom negdje u sredini. To su samo neki od primjera, pa se poigraj sa svojim dekoracijama za dom i pronađi ono što najbolje funkcionira u tvom domu.

Osmisli vlastitu galeriju na zidu

Dodatni je način da odlično iskoristiš dekoracije za dom tako da osmisliš galeriju na zidu. Upotrebom različitih sličica, slika i postera možeš dizajnirati nešto zaista jedinstveno. Da bi efekt bio umirujuć i povezan, pokušaj upotrijebiti okvire iste boje ili pak slike koje prate određenu shemu boja. Ako ne znaš koje okvire gdje postaviti, ovdje ćeš pronaći trik koji će spasiti tvoj zid od nepotrebnih rupa. Izreži papirne kvadrate u veličini okvira i smjesti ih na pod. Stani na stolicu i iz boljeg kuta promotri gdje što najbolje izgleda. Pomiči kvadrate sve dok ne pronađeš rezultat koji u tebi budi veselje.

No nemoj zaboraviti, dodaci i dekoracije za dom trebaju biti zabavni. Savjeti i trikovi za interijere nisu uvijek toliko važni, pravila su tu da se krše. Odradi sve po vlastitoj želji i pokaži svoju pravu osobnost!