Preskoči na glavni izbornik
Preskoči na popis proizvoda

Tekstili

Naše deke i lagane deke vjerojatno su najlakši način da u svoj dom uneseš malo topline

Naše deke i lagane deke vjerojatno su najlakši način da u svoj dom uneseš malo topline, bilo da ih koristiš omotane oko ramena ili kao stilski dodatak sofi. U tvoj dom donose boju, teksturu i udobnost, a mogu u tren oka nadopuniti tvoju staru fotelju i podariti prostoriji potpuno novi ugođaj – kroz njih možeš pokazati svoj stil. 

Pogledaj sve nove proizvode
SANDBRODD lagana deka boje antracita na FRÖSET lounge stolici od hrastova furnira u svijetlo plavoj prostoriji.
Lagano smotana krem SANDBRODD lagana deka visi s leđa FRÖSET lounge stolice od hrastova furnira u svijetlo plavoj prostoriji.
Pogledaj sve nove proizvode

Trendovi dolaze i prolaze, ali stil je uvijek tu

Porazgovarali smo s IKEA dizajnerom interijera o tome kako posuditi detalje iz različitih stilova da bismo kreirali nešto novo i jedinstveno. Kada se radi o tekstilima, koje kombinacije najbolje funkcioniraju? „Ponekad se previše zamaramo time slažu li se tekstili koje odabiremo. Slažu li se ove boje? Što je s kariranim i cvjetnim uzorcima? Ne postoje stroga i određena pravila, a najbolji pristup je da sami isprobamo različite stvari. Trebamo staviti tkanine jedne pored drugih i poigrati se s njima sve dok ne pronađemo kombinaciju koja nam se sviđa.” 

Umirujuća spavaća soba zelenih i bež tonova s TÄLLÅSEN ojastučenim okvirom kreveta s brojnim tekstilima neutralnih tonova.
UTÅKER složivi krevet uz zid na kojem su ukrasni jastuci i NYPONLUGGMAL posteljina nalazi se u spavaćoj sobi tropsko boemskog stila.

Miran kutak sa skrivenim moćima

Uz mogućnost skrivanja zaslona i umjetnina u trenutku, zavjese koje prekrivaju zid ujedno će transformirati čitavu prostoriju. Kada ih navučeš, dobit ćeš harmoničan radni prostor elegantnih linija svijetlog hrasta u kontrastu s luksuznom zelenom površinom. 

Saznaj više
Roditelj i dijete ušuškani ispod ULLTISTEL lagane deke na svijetlo crvenoj GRÖNLID sofi na razvlačenje zajedno čitaju knjigu.
Saznaj više

Dobro se slaže s

Bez obzira na tvoj budžet, i dalje su ti potrebni osnovni svakodnevni dodaci koji olakšavaju život. Pregledaj pristupačne dodatke i kućni pribor. 

Pogledaj sve dodatke
Pogledaj sve dodatke

Više načina plaćanja

Plaćanje se prilagođava tvojim potrebama.

Više o načinima plać

Klikni i preuzmi

Naruči od kuće, preuzmi u robnoj kući ili dostavnim centrima

Više o usluzi Klikni

Dostava

Nudimo opcije dostave za sve tvoje velike i male kupovine.

Vidi opcije dostave

Tekstili koji čine prostor ugodnijim

Uđi u naš svijet tekstila u kojem se udobnost i stil spajaju bez puno truda. Naša kolekcija kućnog tekstila ne svodi se samo na tkanine, već na stvaranje toplog, osobnog i funkcionalnog doma.

Zašto lagane deke i deke čine razliku

Tekstili nisu samo lijepi, već stvaraju udobne prostore. Zamisli da stavljaš udobnu laganu deku na sofu ili da se utopljavaš u toploj deki na hladnu noć. Ne radi se samo o toplini, već o primanju toplog zagrljaja od svojeg doma. Naš asortiman uključuje teksture i boje koje pretvaraju tvoj prostor u utočište.

Jednostavno kombiniranje tekstila

Pitaš li se ikada kako kombinirati tekstile? Kombiniranje teksture i uzoraka je umjetnost, a mi smo tu da ti pomognemo postati kreativnim. Kombiniraj glatko i grubo, lako i teško – slaganje slojeva tekstila dodaje dubinu. Ukrasni jastuci, zavjese i tepisi mogu besprijekorno surađivati i stvoriti simfoniju udobnosti i stila.

Tekstili dalje od dekora

Pričajmo sada o praktičnosti. Osim izgleda, naši su tekstili praktični i višenamjenski. Zavjese koje zaustavljaju jutarnje sunce, ukrasne jastučnice koje mogu preživjeti obiteljske filmske večeri i čvrsti stolnjaci za neuredna večernja druženja. Naši tekstili nisu samo lijepi detalj, već pouzdani partneri u tvojem svakodnevnom životu.

Briga za tekstile

Ne brini, lakše je nego što se čini. Većina naših tekstila može se prati u perilici rublja, a dovoljan je samo nježan dodir. Provjeri oznake o brizi za specifične upute, ali vjeruj nam, očuvanje ljepote i nježnosti tekstila prava je sitnica.

U svijetu tekstila, gdje se susreću niti i trendovi, složili smo kolekciju koja odgovara tvojim željama i tvojem načinu života te se bez puno truda uklapa u tvoj dom. Prihvati čaroliju tekstila – gdje se susreću udobnost i karakter, dok se stil miješa sa svakodnevnim životom.