Preskoči na glavni izbornik
Preskoči na popis proizvoda

Namještaj

Namještaj za dom nije tu samo da popuni prostor. Tu je za tebe, u svako doba dana ili noći. Bilo da se radi o sofi na kojoj se opuštaš, blagovaonskom stolu oko kojeg razgovaraš o svome danu ili polici na kojoj stoje tvoje uspomene, smatramo da namještaj može doprinijeti stvaranju boljeg života kod kuće. Zato smo tu!

Tradicionalna blagovaonica koja zadovoljava moderne potrebe

Sanjaš li ikad o životu u gradskom stanu u kojem se osjećaš kao u seoskoj kućici? Ova obiteljska blagovaonica ima šarmantne detalje usporenog vikenda koji nikad ne prolazi i rješenje za odlaganje prikladno za moderan život. To je savršeno mjesto za uživanje u svim različitim aktivnostima – uz zadržavanje dekorativnog i urednog izgleda.

Saznaj više
Saznaj više

Pametna rješenja za odlaganje za organizaciju malog prostora

U ovoj garsonijeri regal koji služi kao sobna pregrada dijeli blagovaonicu od dnevne sobe, no pruža dovoljno prostora za odlaganje kojem se može jednostavno pristupiti s obje strane. Sakrij elektroničke uređaje, igre i nered (ili sve drugo što trebaš odložiti) u ovim kutijama koje savršeno pristaju na njegove police.

Crna BRIMNES TV klupa ispod velikog TV-a. Jedna je ladica izvučena i u njoj su umetci. Na policama su kutije od filca.
Dvije svijetlo sive SPIKSMED TV klupe na kojima su televizor, daljinski upravljač, drvene figurice konja, knjige i stolna lampa.

Pametniji, jednostavniji život s kontrolom koja ti je nadohvat ruke

Fleksibilna prostorija u kojoj možeš izraziti svoj stil. Kad cijeli svoj život moraš smjestiti u jednu prostoriju, evo rasporeda koji će ti dati dovoljno prostora. Bez obzira želiš li se družiti, igrati videoigre ili učiti, prostor je osmišljen na način koji osigurava da stvari idu glatko.

Saznaj više
Tamno smeđi bajcani IDANÄS stolić s hrpicom knjiga u srednjem odjeljku i vazama na vrhu.
Saznaj više

Dobro se slaže s

Bez obzira na tvoj budžet, i dalje su ti potrebni osnovni svakodnevni dodaci koji olakšavaju život. Pregledaj pristupačne dodatke i kućni pribor.

Pogledaj sve dodatke
Pogledaj sve dodatke

Sastavljanje

Profesionalna usluga – u tvojem domu ili na poslu

Saznaj više

Klikni i preuzmi

Narudžbe koje možeš samostalno preuzeti

Saznaj više

Druga prilika

Novac za korištene IKEA proizvode

Saznaj više

Načini plaćanja

Kako platiti u robnoj kući i u internetskoj trgovini

Saznaj više

Kažu da kuća ne čini dom. I to je u potpunosti istinito. Zato što ga činiš TI. Sa svojim uspomenama, iskustvom, osjećajima i mislima. Tvoj je dom produžetak tebe, a tvoj namještaj to treba poduprijeti.

Zato komoda nije samo bezdušno rješenje za odlaganje. Već kolekcionar za uspomene. Tamo držiš dragocjene suvenire s putovanja i fotografije svoje obitelji. Kuhinjska polica ne služi nužno samo za držanje kuhinjskog pribora, već i kao prozor u tvoju kulturu i identitet, ondje stoje tvoji začini, kuharice i ukrasi kojima pokazuješ svoj ukus.

Cilj nam je napraviti širok asortiman namještaja za dom po pristupačnoj cijeni. Sve kako bismo omogućili tebi i tvom karakteru da dođete do izražaja u svakom dijelu tvog doma.

Pogledaj naš asortiman u najbližoj robnoj kući ili kupi namještaj online iz udobnosti svog doma.

Najvažniji komad namještaja u tvojoj dnevnoj sobi

Većinu vremena kod kuće provodimo u središtu svog doma: dnevnoj sobi. Bezbroj filmova i maratona omiljenih serija. Druženje s obitelji i prijateljima do sitnih večernjih sati. Kasni nedjeljnim doručak. Sve se to ovdje odvija. Zato trebaš namještaj prilagođen svim tim aktivnostima. Dobro promisli o dostupnom prostoru i vrsti namještaja koji bi ti mogao zatrebati.

Ako imaš veliku dnevnu sobu, uzmi i veliku sofu i pretvori sobu u salon za goste i zabavu. Uskladi je sa stolićem i jednom ili dvije fotelje koje će ti poslužiti kao dodatno rješenje za odlaganje i sjedenje. Tako ćeš dobiti napraviti udobno mjesto za cijelu obitelj i prijatelje, a tvoj će dom izgledati prekrasno.

Ako živiš u malom domu, vjerojatno ćeš u dnevnoj sobi provoditi još veći dio svog dana. Možda bi bolji izbor bili dnevni krevet ili sofa na razvlačenje, tako da prostoriju možeš koristiti i kao spavaću ili gostinjsku sobu. Dodaj još i stolić s prostorom za odlaganje i mali tabure umjesto velike stolice, tako da što bolje iskoristiš dostupan prostor. No, i dalje ćeš tamo moći smjestiti više gostiju.

Jezgra tvoje spavaće sobe

Krevet je središte svake spavaće sobe. Ipak trećinu života provedemo spavajući. Naše zdravlje i kvalitetan san ne ovise samo o krevetu. Jednako je važan izgled i ugođaj ostatka prostorije, zato što spavaća soba treba biti mirno i opuštajuće mjesto. Ugodnu atmosferu možeš postići kombinacijom namještaja za spavaću sobu različitih boja i od različitih materijala, a svemu tome dodaj još i mnoštvo tekstila.

Ubaci još i mekani tepih tako da kad ujutro ustaneš tvoje noge dočeka nešto toplo. Napravi slojevite zavjese kao da si u hotelu, s dugim zavjesama za privatnost i debelim zavjesama za zamračivanje i spavanje. Oboji zidove blagom bojom. Tamni tonovi iznimno su popularni i pomoći će ti da se opustiš i brže zaspeš. Za umirujući ugođaj dodaj drveni namještaj, poput noćnih ormarića ili stalka za svoj ogrtač i odjeću. I za kraj, pripazi da prostoriju održiš urednom. Neuredna spavaća soba rezultirat će neurednim snom. No, za sada si na dobrom putu da se kvalitetno naspavaš.

Potraži sve što trebaš za uređenje mirne i opuštajuće spavaće sobe u našem širokom asortimanu.

Srce svake kuhinje

Mnogi kažu da je kuhinja srce doma. I mi se slažemo! Tamo se okupljamo s obitelji, pripremamo hranu i ulažemo svoje vrijeme, trud i ljubav u ljude koji su uz nas. U kuhinji nastaju brojna nezaboravna sjećanja, tijekom dugih i udobnih doručaka, romantičnih večera i veselih kućnih tuluma. Kako da tvoja kuhinja bude krepka kao i tvoja sjećanja? Trebaš napraviti kuhinju koja ti se doista sviđa.

Potraži živopisne i zanosne kuhinjske elemente o kakvima oduvijek sanjaš. Ili elegantnu keramičku kuhinjsku radnu ploču. Pažljivo odaberi ručke, miješalice za vodu i sudopere koji se dobro slažu. Postavi tu zidnu oblogu boje mjedi koja ti se ranije činila pretjeranom. Nije važno što odabereš, važno je da to bude odraz tebe.

Ovdje potraži sve što trebaš za uređenje nove kuhinje.