Preskoči na glavni izbornik

IKEA for Business

Obavijest IKEA Business Network članovima

Želimo obavijestiti IKEA Business Network članove koji su stekli uvjete da prime vaučer u sklopu ove ponude, da smo zbog tehničkih poteškoća članovima isporučili krive vaučere.

Ispravne vaučere isporučit ćemo u najkraćem roku na adresu e-pošte člana.

Zahvaljujemo na razumijevanju i ispričavamo se na neugodnosti.

IKEA Business Network program</a>, odabrati proizvode i dodati ih na popis za kupovinu te kontaktirati IKEA for Business tim. Javit ćemo ti se s ponudom unutar 48 sati. </p>","quote":"","cite":"","jobtitle":"","textAreaType":"text","textAreaLink":{"type":"page","url":"https://www.ikea.com/hr/hr/ikea-business/placanje-putem-predracuna-pub301d0220"},"textAreaButtonLabel":"Saznaj detalje o kupovini putem predračuna","textAreaButtonIsPrimary":true,"imagelink":{"type":"page","url":""},"backgroundColor":{"type":"fixed-color","value":"businessNetwork"},"layout":"text-landscape"},"settings":{"siteFolder":"hr/hr","productFragmentsEsiUrl":"https://www.ikea.com/hr/hr","siteBaseUrl":"https://www.ikea.com","locale":"hr-HR","textDirection":"ltr"},"translations":{"ariaLabelOpenNew":"Otvara se u novoj kartici ili prozoru","quotationMarksOpen":"„","quotationMarksClose":"“"}}">

Želiš kupovati putem predračuna?

Kupovina putem predračuna sastoji se od četiri jednostavna koraka. Sve što je potrebno jest učlaniti se u IKEA Business Network program, odabrati proizvode i dodati ih na popis za kupovinu te kontaktirati IKEA for Business tim. Javit ćemo ti se s ponudom unutar 48 sati. 

Saznaj detalje o kupovini putem predračuna

Inspiracija za stvaranje još boljeg poslovnog prostora

Od ureda do trgovina, od restorana do prenoćišta, u našoj ćeš galeriji pronaći brojne ideje uz koje ćeš moći namjestiti i ukrasiti svoj poslovni prostor.

Svijetla radna površina s razbacanim, ali simetrično organiziranim uredskim priborom i opremom.

Dizajn interijera za apartmane, kuće i poslovne prostore

Usluga dizajna interijera pametno je rješenje za opremanje i dizajniranje apartmana, kuće i poslovnog prostora. Planiraj i dizajniraj prostor uz pomoć naših stručnjaka te iskoristi njihove savjete i prijedloge za maksimalno iskorištavanje dostupnog prostora.

Saznaj više o IKEA usluzi dizajna

Živahno poduzetničko središte u kojem se susreću priroda i beton

Zakorači u ovo rustikalno, ali moderno kontejnersko naselje u kojem moderni kafić, restoran za druženje i raskošna cvjećarnica koegzistiraju kako bi se i kupci i zaposlenici osjećali dobrodošlo.

Saznaj više
Vanjski prostor za sjedenje izvan kafića u kojem se nalazi sivi SUNDSÖ stol i dvije stolice. Na jednoj od stolica nalazi se zelena lagana deka.
Žena sjedi na sofi iz SEGERÖN trodijelnog seta na terasi vanjskog restorana u šumi.
Saznaj više

Prije nego što kupiš

Ova rješenja sadrže mješavinu proizvoda namijenjenih za upotrebu u domu i izvan njega. Provjeri jesu li proizvodi koje kupuješ sukladni pravilima i prikladni za namjenu u željenom prostoru. Obrati se IKEA for Business timu i saznaj više o asortimanu.

Planiranje i savjetovanje

Planiraj svoja IKEA rješenja zajedno s IKEA stručnjakom

Saznaj više

Načini plaćanja

Plaćanje se prilagođava tvojim potrebama.

Saznaj više

Dostava

Nudimo mogućnost dostave za sve tvoje velike i male kupovine.

Saznaj više

Sastavljanje

Naši stručnjaci sastavljaju IKEA namještaj u tvom prostoru.

Saznaj više