Preskoči na glavni izbornik

IKEA ponude

Neovisno o razlogu ili godišnjem dobu, IKEA ti nudi čitav niz primamljivih ponuda. Bilo da gledaš IKEA Family ponude, bilo da samo tražiš cjenovno pristupačne proizvode, među obiljem IKEA ponuda potraži onu koja ti se posebno sviđa.


Popust 20 % na odabrane noćne ormariće i madrace

Od dana 18. 3. - 24. 3. 2024., slavimo dane spavanja s 20 % popusta na odabrane noćne ormariće i madrace. Ponuda je dostupna članovima IKEA Family kluba. 

Pogledaj ponudu

IKEA Family mjesečna ponuda

Članovi IKEA Family kluba dobivaju popust na odabrane proizvode iz naše ponude. Ponuda je dostupna u robnoj kući IKEA i putem interneta u navedenom razdoblju ili dok traju zalihe. 

Pogledaj sve proizvode po IKEA Family cijeni
Pogledaj sve proizvode po IKEA Family cijeni
Švedskom restoranu</a> i <a href=https://www.ikea.com/"https://www.ikea.com/hr/hr/offers/family-offers/?filters=f-subcategories%3Afb001#6882a320-6b24-11ed-a62f-ef4137b284c9\">Trgovini švedskom hranom</a>.</p>","quote":"","cite":"","jobtitle":"","textAreaType":"text","textAreaLink":{"type":"page","url":""},"textAreaButtonLabel":"","textAreaButtonIsPrimary":true,"imagelink":{"type":"page","url":""},"backgroundColor":{"type":"fixed-color","value":"ikeaFamily"},"layout":"text-landscape"},"settings":{"siteFolder":"hr/hr","productFragmentsEsiUrl":"https://www.ikea.com/hr/hr","siteBaseUrl":"https://www.ikea.com","locale":"hr-HR","textDirection":"ltr","renderPureContent":false},"pageType":"landingPage","translations":{"ariaLabelOpenNew":"Otvara se u novoj kartici ili prozoru","quotationMarksOpen":"„","quotationMarksClose":"“"}}">

IKEA Family ponuda hrane

Članovi IKEA Family kluba mogu iskoristiti posebnu ponudu u Švedskom restoranu i Trgovini švedskom hranom.


Skeniraj, plati i uštedi 5 % svake srijede

Svake srijede s IKEA aplikacijom skeniraj proizvode dok kupuješ u robnoj kući. Plati na blagajni predviđenoj za plaćanje s IKEA aplikacijom i uštedi 5 % od ukupnog iznosa svoje kupovine.

Napomena: ponuda se odnosi samo na proizvode koje samostalno možeš preuzeti u Izložbenom prostoru, odjelu Dekoracija i dodataka, te na odjelu Samoposluživanja u robnoj kući IKEA Zagreb. Ponuda ne vrijedi u Trgovini švedskom hranom i Švedskom bistrou.

Preuzmi IKEA aplikaciju

Svakog utorka 10 % popusta na odjelu Kakvo je – takvo je

Svakog utorka ostvari dodatnih 10 % popusta na odjelu Kakvo je – takvo je uz predočenje IKEA Family kartice.

Upoznaj odjel Kakvo je – takvo je

Naše najniže cijene

U tvrtki IKEA vjerujemo da bi dobar dizajn i pristupačni proizvodi za opremanje doma visoke kvalitete trebali biti dostupni većini ljudi.

Pogledaj sve najniže cijene
Pogledaj sve najniže cijene

IKEA rođendanska čestitka

Rođendanska čestitka za djecu članova IKEA Family kluba uz koju poklanjamo 15 novčića.

Sakupljaj novčiće

Sakupljaj novčiće i zamijeni ih na blagajni za odabranu igračku iz važeće ponude.