Prejsť na hlavný obsah
Prejsť na zoznam výrobkov

Vianoce

Vaša domácnosť. Vaše pravidlá.

Vianočná výzdoba domácnosti sa nedá urobiť správne alebo nesprávne – iba po vašom. V kolekcii VINTERFINT nájdete všetko na prežitie príjemných vianočných sviatkov. Je však len na vás, ako ich nakoniec využijete.

Prezrite si kolekciu VINTERFINT
Trojuholníková nástenná dekorácia VINTERFINT s bambusovými policami s vianočnými ozdobami, visiaca nad zabalenými darčekmi.
Malá dekorácia VINTERFINT v tvare vianočného stromčeka s ručne vyrobenými guľami na drevenej skrinke vedľa vianočného stromčeka.
Prezrite si kolekciu VINTERFINT

O políčko bližšie k Vianociam

Kúpte si náš čokoládový adventný kalendár ako člen IKEA Family len za 11,99 €. Od prvého okna až po Vianoce sa každý deň začína sladkým prekvapením. Navyše 6. decembra a 24. decembra sa za okienkom skrýva darčeková karta v hodnote minimálne 5 €. 

Zistite viac

Vianoce plné chuti

Kto by dokázal odolať sviatočným pochúťkam, ako sú medovníky či varené víno? Podeľte sa o lahodné chute Vianoc s ostatnými!

Prezrite si vianočné jedlo
Žena v jednej ruke drží fľašu ovocného nápoja VINTERSAGA a v druhej darček zabalený v baliacom papieri VINTERFINT.
Krbovú rímsu s umelým snehom zdobí veľký perníkový domček a perníkové minidomčeky VINTERSAGA.
Prezrite si vianočné jedlo

Všetky živé vianočné stromčeky si už našli svoj domov

Vážení zákazníci, ďakujeme vám za váš záujem o živý vianočný stromček. Je nám ľúto, ale všetky už našli svoj domov. Ak nám ho však v období od 4. 1. do 16. 2. prinesiete bez plastových obalov, kvetináčov a ozdôb, my ho použijeme ako súčasť nového nábytku, knižníc BILLY. Vďaka tomu dostanú šancu na druhý život.

Zobraziť viac informácií

Ktorý stromček bude ten váš?

Ideálne miesto na vianočný stromček je odvekou dilemou domácností, no pri výbere ideálneho stromčeka neexistujú žiadne pravidlá.

Pozrite si všetky vianočné kvetináče a rastliny
Svetlá jedáleň so zabalenými darčekmi pod umelým vianočným stromčekom VINTERFINT s červenými guľami VINTERFINT.
Malý umelý vianočný stromček VINTERFINT na príručnom stolíku, ozdobený červenými kvetovými dekoráciami a guľami.
Pozrite si všetky vianočné kvetináče a rastliny

Nech vaša osobnosť zažiari

Azda nič iné nie je také vianočné ako trblietavé vianočné svetielka. Rozžiarte svoju domácnosť napríklad lampášom na príručnom stolíku, svetelnými pásikmi na podlahových lištách alebo svetelnými reťazami na zárubniach. Obtočte okolo vianočných girlánd pásik či dva čarovných svetielok. Popustite uzdu svojej fantázii a nechajte sa prekvapiť, kam vás až zavedie.

Prezrite si vianočné osvetlenie
Zelená dekoratívna stolová lampa LED STRÅLA vedľa pohovky a veniec z vodného hyacintu VINTERFINT visiaci zo stropu.
Zárubňa dverí ozdobená umelou girlandou LED STRÅLA na batérie – vždyzeleným vencom s integrovaným osvetlením.
Prezrite si vianočné osvetlenie

Klikni a vyzdvihni od €2

Nakúpte online a sami si tovar vyzdvihnite

Zistite viac

Doručenie na adresu od €4,90

Nákup vám doručíme, starý nábytok odvezieme

Zistite viac

IKEA Family

Objavte výhody klubu IKEA Family

Zistite viac

Šťastné a veselé Vianoce

Vianočný stromček, ako jeden z najznámejších symbolov Vianoc, rozjasňuje celú obývaciu izbu. V pozadí hrajú koledy, cítiť vôňu kapustnice a celá miestnosť žiari, Vianoce a vianočná nálada rozveseľujú každého člena rodiny. Dospelého, malého aj to štvornohého chlpatého. Starý otec s vnúčikom nenápadne ujedajú z vianočnej kolekcie a spoločne sa pritom smejú. Vianočná atmosféra sála z každého vianočného osvetlenia či vianočnej dekorácie u vás doma. Vianočné sviečky svietia na stole a ich plamienok hrá tiché divadlo na stenách. Vianočný stromček ukrýva pod sebou darčeky, ktoré napĺňajú atmosféru radosťou, smiechom a láskou, v očakávaní radosti tých, ktorí ich budú rozbaľovať. Šťastné a veselé Vianoce.