Prejsť na hlavný obsah
Prejsť na zoznam výrobkov

Jedlo a nápoje

Šťastný piatok, každý piatok

Užite si každý piatok s IKEA Family hneď tri ponuky! Hlavné jedlá v reštaurácii za 50 % pôvodnej ceny, vybrané bytové doplnky s 50 % zľavou a navyše 20 % zľava na celú kategóriu výrobkov! Nenechajte si preto ujsť túto príležitosť a navštívte nás tento, budúci alebo každý piatok! Všetky podmienky.

Čo všetko ponúka Šťastný piatok?

Napokon niečo, na čom sa zhodnú vegetariáni, flexitariáni aj milovníci mäsa

Predstavujeme naše nové obaľované pšeničné kúsky SLAGVERK. Tieto lahodné kúsky sú vegetariánskou alternatívou kuracieho mäsa a vyznačujú sa chrumkavým obaľovaným vonkajškom a krehkým a šťavnatým vnútrom. Sú ideálne, keď chcete pripraviť rýchle jedlo, dať si desiatu alebo obohatiť šaláty a sendviče o proteín.

Prezrite si všetky vegetariánske a rastlinné jedlá
Obal obaľovaných pšeničných kúskov SLAGVERK na zelenom pozadí.
Dozlatista usmažené obaľované pšeničné kúsky SLAGVERK a vetvička petržlenovej vňate, naaranžované na zelenom pozadí.
Prezrite si všetky vegetariánske a rastlinné jedlá

Kto povedal, že vegánske jedlá sú náročné na prípravu?

Ak chcete pripravovať chutné vegánske jedlá s minimálnym úsilím, vyskúšajte bezmäsité guľôčky HUVUDROLL. Sú rýchle a jednoduché na prípravu a predovšetkým výborne chutia.

Prezrite si všetky vegetariánske a rastlinné jedlá
Ruka siaha po paradajke, ktorá je položená na kuchynskej linke vedľa sklenej nádoby s bezmäsitými guľôčkami HUVUDROLL a ďalších surovín.
Na tanieri OMBONAD je naservírovaný vegánsky pokrm s dusenými paradajkami a tekvicou, niekoľkými bezmäsitými guľôčkami HUVUDROLL a rastlinným jogurtom.
Prezrite si všetky vegetariánske a rastlinné jedlá

Vyskúšajte náš nový bezmäsitý hot dog

Dymová vôňa sa snúbi so šťavnatou chuťou. Náš nový bezmäsitý hot dog obsahuje ryžové bielkoviny, ale od klasického hot dogu je k nerozoznaniu. Vyskúšajte ho v našom bistre len za €0,79.

Ako sa stravovať udržateľnejšie

Klikni a vyzdvihni

Nakúpte online a sami si tovar vyzdvihnite

Zistite viac

Doprava a odvoz

Nákup vám doručíme, starý nábytok odvezieme

Zistite viac

Niečo dobré pod zub

Ak sa zastavíte v našom obchodnom dome a zavítate do Obchodíka so švédskymi špecialitami, môžete si od nás odniesť domov chutné jedlo a nápoje, ktoré k vám prinesú chute Švédska. V obchodíku nájdete mnohé jedlá, ktoré poznáte z našej reštaurácie a bistra, ale aj bohatý výber občerstvenia a sladkostí. Je teda len na vás, či vás lákajú klasické mäsové guľôčky, ich bezmäsitá alternatíva alebo skôr uprednostníte škoricové osie hniezda či ovsené sušienky.

Chuť leta

Čo spája všetky letné jedlá? Väčšinou ide o ľahšie pokrmy, ktoré sú ideálne na to, aby ste si ich mohli vychutnať vonku. Ak si chcete usporiadať príjemný piknik, grilovačku s priateľmi či záhradnú oslavu, prezrite si naše výrobky na varenie a stolovanie a vyberte si spomedzi nich také, vďaka ktorým bude vonkajšie stolovanie čo najpríjemnejšie. Čo by ste napríklad povedali na veľký sklený džbán s kohútikom, do ktorého môžete pripraviť dostatok sladkého sirupu pre každého?

Ideálny čas na grilovanie

Sotva by sa našlo niečo, čo sa do letnej sezóny hodí viac, než grilovačka. Základom všetkého je kvalitný gril so zabudovaným teplomerom, ktorý vám pomôže pripraviť jedlo presne podľa vašich predstáv. Samozrejme, dôležitú úlohu zohrávajú aj potreby na grilovanie ako kliešte ci obracačky. Máte na grilovačke vegetariánov, ktorí by okrem grilovanej zeleniny možno ocenili už aj niečo iné? Určite im zachutí naša bezmäsitá zmes na prípravu hamburgerov! A keď už bude jedlo ugrilované, s dochutením vám pomôžu rozličné omáčky z našej ponuky. Dobrú chuť!