Prejsť na hlavný obsah
Prejsť na zoznam výrobkov

Postele a matrace

Pokles cien pokračuje aj na jar

Trvale sme znížili ceny už cez 3 500 výrobkov. Prečo? Pretože váš domov si to zaslúži. Nakupujte za doposiaľ najnižšie ceny ešte dnes!

Všetky výrobky
Všetky výrobky

Keď je priestranným úložným dielom aj vaša posteľ

Tieto postele s úložným priestorom majú naspodku veľké zásuvky, do ktorých sa zmestí všetko, čo chcete uložiť – oblečenie, prikrývky navyše, nepárne ponožky. Jedna z nich má praktické čelo s premiestniteľnými škatuľami a policami, zatiaľ čo tá druhá má police za čelom – svoje obľúbené veci máte na dosah v oboch prípadoch.

Prezrite si všetky postele s úložným priestorom
V modernej miestnosti so stenou zo svetlého dreva stojí posteľ NORDLI, ktorá má jednu zásuvku naspodku otvorenú. Nad ňou sú umiestnené lampy.
V miestnosti v pastelových farbách s jasne fialovými obliečkami stojí posteľ BRIMNES, za ktorej čelom sa nachádzajú police s malými škatuľami.
Prezrite si všetky postele s úložným priestorom

Spánok, o ktorom sa vám môže len snímať

Kvalitný nočný spánok prekoná len máločo. Či už spíte na boku, na chrbte alebo s končatinami rozhodenými všetkými smermi, máme pre vás matrac s takou tvrdosťou, ktorá bude vyhovovať vášmu štýlu spánku. A vo veľkostiach a za ceny, ktoré vyhovujú vašej posteli aj peňaženke. Prezrite si rôzne matrace a nájdite si dokonalé miesto na snívanie.

Prezrite si všetky matrace
Osoba stojí nad rámom postele so zrolovaným matracom VÄSTEROY. Za ňou je záves a háčiky s oblečením.
Matrac VÄSTEROY leží na ráme postele s vankúšom, cez čelo postele je prehodená deka. Vzadu visí záves.
Prezrite si všetky matrace

Pohovka, ktorá je vždy pripravená na hostí

Keď vaša obývacia izba slúži aj ako hosťovská izba, je skvelou voľbou pohovka, ktorú ľahko premeníte na pohodlné jedno- alebo dvojlôžko. Vysoký rám pohovky HEMNES navodzuje príjemný pocit, že ste ako v pelechu, a tri priestranné zásuvky naspodku sú ideálne na uloženie prikrývok navyše, vankúšov a posteľnej bielizne.

Prezrite si všetky postele pre hostí a rozkladacie postele
Tmavosivá pohovka HEMNES so zloženými obliečkami TIMJAMSMOTT a niekoľkými rustikálnymi vankúšmi a dekami.
Pod oknom v svetlom zaliatej miestnosti stojí tmavosivá pohovka HEMNES, na nej ležia vankúše v zemitých farbách a hnedá deka.
Prezrite si všetky postele pre hostí a rozkladacie postele

Série nábytku do spálne

Spálňu si môžete zariadiť zladeným nábytkom z niektorej z týchto sérií.

Séria MALM – množstvo úložného priestoru a jednoduchý dizajn, ktorý sa hodí všade
Séria BRIMNES do spálne – moderný štýl s množstvom šikovných nápadov na uloženie vecí, ideálny do menších priestorov
Séria HEMNES do spálne – tradičný nábytok z masívneho dreva s množstvom všestranných úložných riešení

Montážne služby

Objednajte si domov alebo do firmy profesionálnu montáž

Zistite viac

Klikni a vyzdvihni

Nakúpte online a sami si tovar vyzdvihnite

Zistite viac

Druhý život nábytku

Dajte svojmu nepotrebnému nábytku IKEA druhý život

Zistite viac

Vrátenie tovaru

Ak nie ste úplne spokojní, môžete tovar vrátiť

Zistite viac

Hviezdou vašej spálne je posteľ

Ak by bola vaša spálňa filmom či seriálom, v hlavnej úlohe by jednoznačne vystupovala posteľ. Samozrejme, možnosti obsadenia sú rôzne – na výber máte klasické drevené rámy, ďalej elegantné čalúnené, kde sa môžete pohodlne oprieť o čelo postele, ale aj vysoké boxspring postele v americkom štýle. Je len na vás, aká posteľ najviac vyhovuje vám. Pri niektorých modeloch máte navyše možnosť dokúpiť si aj čelo postele s praktickým úložným priestorom.

Aj rošty na posteľ zavážia

Keď ste si už vybrali posteľ a k nej prípadne aj čelo postele, na rad prichádzajú rošty na posteľ. Kvalitný rošt vám v noci zabezpečí väčšie pohodlie a pohltí väčšinu otrasov, keď sa budete prevaľovať. Na výber máte z viacerých cenových úrovní a v našej ponuke dokonca nájdete aj polohovateľné rošty na posteľ, vďaka ktorým si môžete dať hlavu vyššie napríklad pri čítaní.

Matrace, s ktorými budete spať ako v bavlnke

Keď príde rad na matrace, výber toho najvhodnejšieho rozhodne netreba podceniť. V našej ponuke preto nájdete matrace s rôznou tvrdosťou a z rôznych materiálov. Pri výbere tvrdosti zaváži najmä poloha, v akej spávate – pri spánku na boku je ideálny mäkší matrac, kým pri spánku na chrbte či bruchu sa odporúča stredne tvrdý až tvrdý. Pri výbere materiálu zase zavážia iné faktory – kým penové a latexové matrace potešia najmä tým, že sú výnimočne tiché aj pri nočnom prevracaní, taštičkové a pružinové matrace sú zase veľmi priedušné.

Posteľou sa to nekončí

Hoci je posteľ stredobodom spálne, bez ďalších kusov nábytku by izba predsa len vyzerala trochu zvláštne. Chcete svoju posteľ doplniť pekne zladeným úložným nábytkom z rovnakej série? Prezrite si naše spálňové zostavy. A ak máte skôr chuť doplniť ju nábytkom podľa svojho výberu, v našej ponuke nájdete aj množstvo úložných riešení, ako sú skrine či komody. Praktický odkladací priestor, s ktorým budete mať všetko poruke, vám zabezpečí nočný stolík, zatiaľ čo toaletný stolík vám môže prísť vhod napríklad vtedy, ak býva v kúpeľni v čase ranných príprav predsa len trochu rušno.