Prejsť na hlavný obsah
Prejsť na zoznam výrobkov

Kuchyňa a spotrebiče

Objavte dokonalú kuchyňu pre vás

Či už hľadáte kompletnú kuchyňu, ktorú si môžete ľubovoľne prispôsobiť, alebo jednoduchšiu, no plnohodnotnú kuchyňu, ktorú zmontujete za jeden deň, v našej ponuke určite nájdete riešenie podľa vašich potrieb, vkusu i rozpočtu.

Prezrite si kuchynské systémy
Kuchyňa s dvierkami a čelami FORSBACKA s dubovou dyhou a skrinkou so sklenenými dvierkami na podlahe so svetlou dlažbou a viacfarebnými kobercami.
Antracitová/sivá rohová kuchyňa s oknom na zadnej stene, pruhovaným kobercom a čiernymi nádobami s čerstvými bylinkami.
Kuchyňa s dvierkami a čelami zásuviek AXSTAD v matnej bielej farbe na stene s bielym obkladom. Drez, úchytky a zmiešavacia batéria majú tmavú farbu, ktorá vytvára kontrast.
V modernej bielej kuchyni KNOXHULT je na sporáku hrniec. Na jednej strane je vozík BEKVÄM, na druhej stoličky KYRRE.
Prezrite si kuchynské systémy

Otvorili ste chladničku a zelenina si už zasa žije svojím životom?

S novými doplnkami na usporiadanie vecí v chladničke KLIPPKAKTUS s tým skoncujete raz a navždy. Sú rôzne veľké, majú vrchnáky a rôzne funkcie, krásne sa zmestia do každej chladničky a pomôžu vám mať prehľad o čerstvosti potravín v nej. A môžete ich prakticky klásť na seba a pohodlne označovať.

Priehľadné úložné škatule KLIPPKAKTUS so zeleninou, konzervami a avokádami, pekne poukladané na sklenených policiach.
Video: Video predvádzajúce otočný podnos KLIPPKAKTUS s tromi rôzne veľkými fľašami s dochucovadlami a veľkou fľašou s vodou.

Malé kuchynky s veľkými funkciami

Nemáte miesta nazvyš, ale chceli by ste kuchyňu, na ktorú budete môcť byť hrdí? Naše kuchynky sú nielen kompaktné a pevné, ale zároveň sú navrhnuté tak, aby ste mohli pokojne vyskúšať aj náročnejšie recepty. Ľahko sa inštalujú, vďaka čomu sa môžete raz-dva pustiť do varenia.

Prezrite si minikuchyne
V tmavomodrej miestnosti s oknom je kuchyňa SUNNERSTA, biely stôl, závesná lampa a svetlosivé koše.
Kuchyňa s kuchynkou ÄSPINGE, pri ktorej sú bambusové schodíky TENHULT, čierny vozík NISSAFORS a kuchynský stôl.
Prezrite si minikuchyne

Plánovanie a konzultácie

Získajte osobné poradenstvo od odborníkov

Zistite viac

Inštalácia

Zabezpečíme vám kompletnú inštaláciu kuchyne alebo kúpeľne

Zistite viac

Vrátenie tovaru

Ak nie ste úplne spokojní, môžete tovar vrátiť

Zistite viac

Možnosti platby

Ako platiť v obchodnom dome a online

Zistite viac

Kuchynský nábytok do každej domácnosti

Keď príde rad na kuchynský nábytok, kľúčom k úspechu je priestranná a dobre premyslená kuchynská linka. A keďže bez kuchyne sa nezaobíde žiadna domácnosť, v ponuke máme viacero kuchynských systémov v rôznych cenových úrovniach – od nesmierne flexibilných kuchýň METOD cez šikovné a cenovo výhodné kuchyne ENHET až po minikuchyňu SUNNERSTA, ktorá je ako stvorená do internátnej izby. V našom sortimente nájdete aj praktické vnútorné vybavenie ako priehradky a škatule, ktoré vám pomôžu využiť kuchynské skrinky naplno. A ak by ste nakoniec ešte chceli rozšíriť svoju pracovnú dosku alebo úložné priestory, ideálnym pomocníkom pre vás bude kuchynský vozík na kolieskach.

Základom varenia sú kvalitné spotrebiče

Hlavným spotrebičom, bez ktorého sa nezaobíde žiadna kuchyňa, je priestranná chladnička, ktorá udrží vaše potraviny čerstvé. V našej ponuke nájdete nielen vstavané chladničky, ktoré budú elegantne ukryté za kuchynskými dvierkami, ale aj samostatne stojace chladničky, medzi ktorými nájdete všetko od malej chladničky ideálnej do internátnej izby až po veľkú francúzsku chladničku. Ak chcete byť aj pri varení ohľaduplní k prírode, pri výbere varnej dosky bude ideálnym riešením indukčná doska, ktorá je úsporná a umožňuje rýchle a presné ovládanie teploty. Samozrejmosťou je aj mikrovlnka na rýchle ohrievanie jedla. V našej ponuke pritom nájdete aj kombinované mikrovlnné/teplovzdušné rúry, ktoré vám pomôžu aj s pečením. A keď už je všetko zjedené, na rad prichádza umývačka riadu, ktorej hlavnou výhodou je, že v porovnaní s ručným umývaním spotrebuje menej vody.