Prejsť na hlavný obsah
Prejsť na zoznam výrobkov

Kvetináče a rastliny

Rozmýšľali ste niekedy nad osudom použitých obalov na jedlo?

Náš nový kvetináč BUSKVERK sa určite stane najlepším priateľom vašich rastlín. Je krásnym príkladom nášho úsilia šetriť prírodnými zdrojmi: 90 % jeho materiálu pochádza z použitých obalov na jedlo. Chceli by ste ho dať von? Buďte bez obáv! Len doň nezabudnite urobiť pár drenážnych otvorov – vaše rastlinky vám isto poďakujú!

Štyri sivé kvetináče BUSKVERK, v ktorých sú rôzne rastliny, pekne zoradené za sebou vo svetlozelenej miestnosti.
Slnečné lúče dopadajúce na sukulent v sivom kvetináči BUSKVERK v zelenej miestnosti.

Rastliny, ktoré budú vyzerať čerstvé niekoľko rokov

Obklopte sa zeleňou v podobe umelých rastlín FEJKA. Môžete si vyberať zo závesných rastlín od popínavých po tie s veľkými listami. Zostanú zelené dokonca aj v chladných podmienkach a budú vyzerať dobre aj bez slnečného svitu, čím vám podstatne uľahčia výzdobu priestoru. A to najdôležitejšie, nie je potrebné ich zalievať!

Prezrite si všetky umelé rastliny a kvety
Roh miestnosti v bohémskom štýle so závesnými rastlinami FEJKA, otvoreným policovým dielom EKENABBEN a zarámovanými umeleckými dielami.
Šatňu v zelenej spálni tvoria zásteny, otvorené šatníkové skrine s posuvnými dverami, koberce a rastliny.
Prezrite si všetky umelé rastliny a kvety

Viac rastlín a zelene zadarmo

Chceli by ste mať svojich krásnych rastlín viac bez veľkých investícií a veľkej námahy? So súpravou na rozmnožovanie rastlín VATTENKRASSE sa vašim roztomilým odrezkom dostane kráľovskej starostlivosti.

Ruka rozprašuje rozprašovačom VATTENKRASSE vodu na odrezky rastlín v súprave na rozmnožovanie rastlín VATTENKRASSE, položenej na parapetnej doske.
Súprava na rozmnožovanie rastlín VATTENKRASSE s odrezkami rastlín a krémovo-zlatý rozprašovač VATTENKRASSE na parapetnej doske.

Klikni a vyzdvihni

Nakúpte online a sami si tovar vyzdvihnite

Zistite viac

Doprava a odvoz

Nákup vám doručíme, starý nábytok odvezieme

Zistite viac