Prejsť na hlavný obsah
Prejsť na zoznam výrobkov

Nábytok

Pokles cien pokračuje aj na jar

Trvale sme znížili ceny už cez 3 500 výrobkov. Prečo? Pretože váš domov si to zaslúži. Nakupujte za doposiaľ najnižšie ceny ešte dnes.

Všetky výrobky
Nová nižšia cena

Od septembra sme znížili cenu celkovo 3 513 výrobkov

Všetky výrobky

Klikni a vyzdvihni na výdajných miestach od 10 €

Vyberte si produkty z pohodlia domova a doručenie do vášho mesta nechajte na nás. Členovia IKEA Family a IKEA for Business si teraz môžu vyzdvihnúť svoj nákup už od 10 eur. Pozrite si, kde si môžete vyzdvihnúť svoju objednávku.

Staňte sa členom IKEA Family

Maximum úložného priestoru, minimum neporiadku

Priamo pod televíziou sa nachádza miesto ako stvorené na to, aby ste ho využili ako úložný priestor. Keď sa rozhodnete pre široký televízny stolík so zásuvkami a policami, budete mať kam uložiť nevzhľadné veci, ako sú diaľkové ovládače, herné konzoly a káble. A keď na police umiestnite škatule alebo vložky, dodáte obývacej izbe čistejší a upravenejší vzhľad.

Prezrite si všetky TV skrinky
Pod veľkou televíziou stojí čierny televízny stolík BRIMNES. Jedna zásuvka je vytiahnutá a obsahuje vložky. Na policiach sú plstené škatule.
Dve svetlosivé TV skrinky SPIKSMED majú navrchu televízor, diaľkový ovládač, drevené figúrky koní, knihy a stolovú lampu.
Prezrite si všetky TV skrinky

Vystavené, skryté alebo niečo medzi?

Predstavujeme ideálneho spoločníka, keď si chcete urobiť čas sami pre seba. Nový konferenčný stolík IDANÄS ponúka tri úrovne úložného priestoru: hore umiestnite, čím sa chcete pochváliť (áno, je reč o babičkinom porceláne), prostredná časť poslúži ako knižnica a do spodných zásuviek môžete schovať neporiadok.

Prezrite si všetky konferenčné stolíky
Tmavohnedo morený konferenčný stolík IDANÄS s vázami a s nízkou kopou kníh v strednej priehradke.
Tmavohnedo morený konferenčný stolík IDANÄS, na ktorom stoja vázy, a cez jeho sklenenú dosku sú vidieť knihy.
Prezrite si všetky konferenčné stolíky

Všetko na dosah a v peknom vyhotovení

Otvorené úložné diely vášmu priestoru dodávajú otvorenosť a plynulosť. Na pohľad sú zaujímavejšie ako tradičné uzavreté skrinky a môžete v nich vystavovať svoje obľúbené rastliny alebo dekorácie. Veci, ktoré nechcete vystavovať, môžete uložiť do vložiek a škatúľ. Výsledkom bude elegantný vzhľad.

Pozrite si všetky knižnice a policové diely
Na bielom otvorenom policovom diele EKENABBEN v presvetlenej obývacej izbe sú úložné koše, knihy a kancelárske potreby.
Pri bielej stene stojí biela knižnica SKRUVBY, na ktorej sú dekoratívne predmety, škatule s vrchnákmi a stojany na časopisy.
Pozrite si všetky knižnice a policové diely

Rovné línie ešte nikdy neboli tak flexibilné

Priestoru je v každej domácnosti nedostatok. Novú rozkladaciu pohovku ÄLVDALEN jednoducho rozložíte z pohovky na posteľ a vytvoríte tak multifunkčnú odpočinkovú zónu, kde si po každodennom zhone budete môcť zresetovať hlavu.

Prezrite si všetky rozkladacie pohovky
Oranžová miestnosť s Knisa sivobéžovou rozkladacou pohovkou ÄLVDALEN zloženou v polohe pohovky, na ktorej sú úhľadne naaranžované vankúše.
Knisa sivobéžová rozkladacia pohovka ÄLVDALEN v rozloženej polohe, na ktorej sú úhľadne naaranžované posteľné doplnky.
Prezrite si všetky rozkladacie pohovky

Tento príručný stolík toho zvládne viac

Stolík KVISTBRO s úložným priestorom má potenciál na to, aby bol oveľa viac, než len miestom na odloženie kníh a šálky kávy.

Video: Pohľad zhora na stolík KVISTBRO s úložným priestorom, ktorý je naplnený rozličnými predmetmi. Potom pohľad zboku na to, ako sa zo stolíka sypú sklené guľôčky.
Pohľad zhora na stolík KVISTBRO s úložným priestorom. Stolová doska je trochu posunutá, takže odhaľuje prázdny úložný priestor.

Montážne služby

Objednajte si domov alebo do firmy profesionálnu montáž

Zistite viac

Klikni a vyzdvihni

Nakúpte online a sami si tovar vyzdvihnite

Zistite viac

Druhý život nábytku

Dajte svojmu nepotrebnému nábytku IKEA druhý život

Zistite viac

Možnosti platby

Ako platiť v obchodnom dome a online

Zistite viac