Ometre

Com pots allargar la vida útil dels mobles

Durant els pròxims anys, podràs reparar, reutilitzar, revendre o reciclar tots els productes IKEA o donar-los un nou ús. Fins i tot avui dia, és probable que hi hagi una manera senzilla d'allargar la vida i el valor dels mobles.

La mà d'una persona subjecta una brotxa i aplica pintura grisa sobre la superfície superior d'un moble de pi sense tractar.
La mà d'una persona subjecta una brotxa i aplica pintura grisa sobre la superfície superior d'un moble de pi sense tractar.

Mobles nous o mobles renovats?

De tant en tant, pots renovar mobles en bon estat per pocs diners o esforços. Pot ser que el sofà tingui fundes que es puguin canviar o netejar o que els mobles de fusta només necessitin una capa de pintura o vernís perquè puguis fer-los servir durant molts anys.

Mostra totes les fundes de sofà i butaca
En una sala de tons beix, una persona que porta un vestit de colors neteja el braç d'un sofà amb fundes de color gris clar.
Mostra totes les fundes de sofà i butaca
Cítrics i un ganivet sobre una fusta de tallar STOLTHET de bambú en un taulell de cuina on hi ha herbes fresques i altres ingredients.

Una fusta de tallar de fusta ben cuidada pot durar anys. Si l'engreixes habitualment, evitaràs deformacions i clivelles.

Sobre una catifa llisa TÅNUM a terra, al costat d'un joc d'eines FIXA, una persona repara un calaix amb un tornavís.

Es pot reparar? I tant que sí

Una reparació o un ajust petit pot ser l'única cosa que et calgui perquè una cadira, una taula o un sofà que es belluguen tornin a ser funcionals. Si necessites peces de recanvi més petites, fes una comanda en línia. D'aquesta manera, t'estalviaràs els diners i l'esforç de substituir el moble.

Demana peces de recanvi

Una segona vida per als mobles de segona mà

El servei de recompra i revenda IKEA permet els membres d'IKEA Family rebre crèdit a la botiga i donar una segona vida als mobles que ja no vulguin. Així, una altra persona podrà gaudir de mobles IKEA de segona mà i no caldrà que en compri de nous.

Mostra el servei de recompra i revenda IKEA
Una persona que porta un vestit estampat de color marró i blanc subjecta amb una mà una cadira plegable de color blanc amb seient de llistons en una habitació.
Mostra el servei de recompra i revenda IKEA