Ometre

Com pots estalviar aigua a la llar

Revisa els teus hàbits domèstics, potser podries estalviar molts litres d'aigua dolça cada dia, un bé molt preat avui dia. D'aquesta manera, evitaràs que els teus diners i l'aigua s'escapin pel desguàs.

Una aixeta de cuina VIMMERN amb ruixador d'acer inoxidable en una aigüera rodona BOHOLMEN encastada, amb fulles verdes a la vora.
Una aixeta de cuina VIMMERN amb ruixador d'acer inoxidable en una aigüera rodona BOHOLMEN encastada, amb fulles verdes a la vora.

Com pots utilitzar menys aigua al bany

El broquet per a aixeta ÅBÄCKEN consumeix fins a un 95% menys d'aigua en mode de broma i un 66% menys en mode de polvorització, en comparació amb una aixeta mescladora de lavabo estàndard amb un cabal d'aigua de 5,7 l/min. D'aquesta manera, també estalviaràs energia quan escalfis l'aigua.

Una persona es neteja les mans en un lavabo amb taulell de color blanc, sota una aixeta mescladora per a lavabo que està equipada amb un broquet per a aixeta ÅBÄCKEN.
La cara d'una persona sota les gotes d'aigua que cauen del capçal de dutxa BROGRUND, davant d'una paret beix amb rajoles blanques.

Les aixetes i les dutxes IKEA tenen un airejador integrat. Mescla l'aire per oferir més cabal amb menys aigua.

Un gibrell blanc amb verdures en un taulell de cuina al costat d'una aigüera, davant d'una finestra i una paret de rajoles blanques.

Com pots fer servir menys aigua a la cuina

Per a la majoria de les tasques de rentatge, no necessites una aigüera plena d'aigua. Pots reduir el consum d'aigua col·locant un recipient més petit a l'aigüera per fer-lo servir en comptes de l'aigüera.

Mostra tots els accessoris per a aigüera

Aigua freda a demanda

Si deixes una gerra d'aigua al frigorífic perquè es refredi, no hauràs d'obrir l'aixeta per esperar que l'aigua es refredi. Al cap i a la fi, això implica llançar aigua bona al desguàs.

Mostra totes les gerres i ampolles amb tap
Trossos de llima flotant en aigua dins d'una gerra IKEA 365+ de vidre amb tap de suro i un got alt al darrere. Els dos recipients estan col·locats sobre una superfície blanca.
Mostra totes les gerres i ampolles amb tap