Ometre

Consells i idees per a la llar

Descobreix idees per començar el teu pròxim projecte, troba solucions per a reptes habituals relacionats amb productes per a la llar i explora el contingut inspirador del nostre assortiment.

La meva llar, el meu estil

Boho, minimalista, escandinau, modern... Tant si ja tens el teu propi estil a l'hora de decorar com si estàs descobrint la teva essència, tenim un munt de consells i idees sobre com decorar la teva llar perquè reflecteixi la teva personalitat.

Tots els estils

Balcó amb doble funció

Descobreix l'harmonia perfecta entre estil i emmagatzematge amb els nostres consells per a espais exteriors i aconsegueix un balcó de somni.

Un balcó amb taula i cadires TÄRNÖ. Hi ha una prestatgeria RUNMARÖ amb plantes dins testos i un para-sol LILLEÖ.
Una prestatgeria d'exterior RUNMARÖ amb plantes dins testos, coixins d'exterior, mantes i un fanal.

Segueix inspirant-te amb…

IKEA en directe

A IKEA en directe, oferim consells sobre la vida a la llar, idees de disseny i situacions divertides relacionades amb IKEA. És perfecte per trobar la inspiració i convertir-se en un expert en decoració. 

Mira IKEA en directe

Descobreix, a més, com els nostres interioristes van canviar radicalment aquests espais de famílies reals. Prepara't per inspirar-te i donar curs a la imaginació amb aquests capítols d'"Una llar a la teva mida". 


Una persona amb un telèfon mòbil fa servir l'aplicació Kreativ per planificar solucions en una habitació.

Dissenya l'espai perfecte amb IKEA Kreativ

Transforma la teva llar i juga amb l'espai a l'aplicació d'IKEA. IKEA Kreativ t'acosta a la realitat mixta i porta en 3D els productes IKEA al teu espai actual. També et dona accés a més de 50 exposicions virtuals, algunes de les quals reflecteixen l'estil d'aquesta temporada. Tot es resumeix en tenir la llibertat de moure-ho i canviar-ho tot.

Comença a dissenyar