Ometre

Espais de treball, estudi i gaming

Una oficina domèstica tradicional i sala de jocs alhora

Un escriptori a la teva mida

Qui diu que un escriptori no pot ser un mitjà d'expressió personal? En realitat, totes les coses de la teva llar poden representar-te. Tenim un gran assortiment de taulers, potes i armaris perquè puguis crear l'espai de treball o d'estudi que realment necessites, i així poder integrar-lo tant al dormitori com en qualsevol altra estança de la teva llar.

Fes servir l'eina de planificació d'escriptoris
Una cadira giratòria ELDBERGET/MALSKÄR de color groc i blanc davant d'un escriptori ALEX blanc amb armaris EKET a la paret.
Una estudiant està asseguda davant d'un mòdul d'emmagatzematge ALEX blanc, obert, mentre es corda uns patins.
Fes servir l'eina de planificació d'escriptoris

Prova de fer això a casa!

Fins i tot convertir-te en streamer des del teu escriptori. Motiva't per molt poc amb solucions que alliberaran tot el potencial de la teva llar.

Descobreix-ne més aquí

La cadira perfecta per pujar de nivell

Has perdut la partida? No serà per la cadira, perquè la cadira gaming MATCHSPEL t'ajuda a donar el millor de tu en cada partida. Tot el cos es recolza còmodament i pots ajustar l'alçària de la cadira, del coll i dels braços per gaudir d'una comoditat absoluta. Ara només t'has de concentrar en la pantalla i el comandament.

Busques inspiració per a l'oficina de la teva empresa?

No importa el tipus de negoci que tinguis: oficines, hotels, petit comerç... Tenim la inspiració i el producte que necessites al millor preu per construir el negoci dels teus somnis. T'assessorem i t'ajudem a planificar l'espai, fer la comanda i facturar-la en línia, per telèfon o directament a la botiga més propera. Contacta amb nosaltres!

Ves a la pàgina d'IKEA per a Empreses

Ergonomia mentre treballes

T'encorbes quan estàs assegut? Passa d'un escriptori no ajustable a un disseny que et permeti estar assegut o dempeus. Quan canvies de postura, la teva pressió arterial augmenta. Això fa que sigui més fàcil relaxar l'esquena, el coll i les espatlles.

Mostra productes per a un espai de treball ergonòmic

A casa a partir de 48 h

Enviament GRATUÏT de comandes petites a domicili durant un temps limitat. Enviament de mobles des de 9,90€.

Més informació

Muntatge de mobles

Perquè hi ha ocasions en què ens va bé una mica d'ajuda

Més informació

Finança la teva compra en 10 mesos

Gaudeix ara dels teus productes i paga'ls al teu ritme

Més informació

Mercat circular

Compra mobles IKEA de segona mà o ven-nos els que ja no fas servir. Tu tries!

Més informació

Mobles d'oficina per a diferents espais

Tant si tens un espai d'oficina a casa o a la feina, a IKEA trobaràs una gran varietat de mobles d'oficina perquè triïs el que millor s'adapti al teu espai de treball.

Per triar l'escriptori perfecte has de tenir en compte la mida de l'espai d'oficina, les necessitats d'emmagatzematge, la comoditat i l'estil de treball.

Si la teva zona és petita, l'escriptori MICKE t'encantarà, ja que disposa d'un sistema de gestió de cables i prestatges regulables per aprofitar millor l'espai i tenir-lo organitzat. En canvi, per a espais més grans, la sèrie d'escriptoris BEKANT és ideal, ja que pots ajustar l'alçària de l'escriptori al teu gust.

Per obtenir més idees i consells sobre mobles d'oficina o una altra temàtica, dona un cop d'ull a aquesta selecció de mobles econòmics i recomanacions.