Ometre
Ves a la llista de productes

Nadal

Menys enrenou amb els preparatius i més diversió nadalenca.

Expressa la teva personalitat

No hi ha res més típic del Nadal que decorar amb llums. Col·loca un fanalet a la taula auxiliar, decora els sòcols o emmarca els marcs de les portes amb les nostres garlandes de llums. També pots posar un parell de llums decoratius al voltant de les garlandes. Descobreix fins on pot portar-te la imaginació.

Mostra tots els llums nadalencs
Un llum de taula LED decoratiu STRÅLA de color verd al costat d'un sofà i una corona de jacint VINTERFINT penjada al sostre.
El marc d'una porta amb una garlanda artificial LED STRÅLA amb piles: hi ha una corona de flors perennes amb il·luminació integrada.
Mostra tots els llums nadalencs

Quin arbre serà?

Encara que el principal dubte rau a triar el moment idoni per posar l'arbre de Nadal, no hi ha res escrit pel que fa a escollir l'arbre perfecte.

Mostra tots els arbres, testos i plantes de Nadal
Un menjador lluminós amb regals embolicats sota un arbre de Nadal artificial VINTERFINT amb boles decoratives VINTERFINT vermelles.
Un arbre de Nadal artificial petit VINTERFINT amb decoració de flors vermelles i boles decoratives en una taula auxiliar.
Mostra tots els arbres, testos i plantes de Nadal

Prefereixes quelcom inusual?

Busques una manera diferent de decorar la teva llar aquest Nadal? Oferim un munt d'alternatives que poden esdevenir el centre d'atenció de la decoració nadalenca VINTERFINT, com ara decoració de paret i dissenys de bambú.

Mostra la col·lecció VINTERFINT
Una branca de pi en un gerro amb boles decoratives VINTERFINT de vidre en diversos colors i un cavall de vidre decoratiu VINTERFINT.
Un test amb una planta de iuca de grans dimensions on hi ha penjades una garlanda lluminosa i boles decoratives VINTERFINT de diversos colors, al costat d'un armari blanc.
Mostra la col·lecció VINTERFINT

La teva llar. Les teves normes.

No hi ha cap manera d'encertar o fallar amb la decoració nadalenca: només n'hi ha la teva. La col·lecció VINTERFINT t'ofereix tot el que necessites per decorar la llar aquest Nadal. El resultat final depèn de tu.

Mostra la col·lecció VINTERFINT
Un adorn de paret triangular VINTERFINT amb prestatges de bambú plens de decoració nadalenca que s'ha penjat per sobre de diversos regals embolicats.
Un adorn VINTERFINT petit amb forma d'arbre de Nadal amb boles artesanals damunt d'un armari de fusta, al costat d'un arbre de Nadal.
Mostra la col·lecció VINTERFINT