Ometre
Ves a la llista de productes

Smart home

La vida a casa ara és una mica més intel·ligent

Encén, apaga, ajusta, respira. La vida és genial quan tot flueix sense esforç, tens un control més gran del dia a dia i gaudeixes més dels petits moments. Descobreix les meravelles de les aplicacions i els dispositius intel·ligents per a la llar.

Un concentrador DIRIGERA rodó per a productes intel·ligents damunt d'una taula de fusta antiga al costat d'un joc d'escacs.
Una mà subjecta un mòbil amb l'aplicació IKEA Home smart amb una pantalla amb diverses opcions en una sala d'estar.

Dormir millor està al teu abast

Un altaveu per reproduir música tranquil·la, il·luminació agradable, persianes elèctriques que bloquegen la llum de l'exterior, un purificador d'aire… Amb els productes intel·ligents per a la llar d'IKEA, pots crear un ambient perfecte al dormitori per dormir com un soc en prémer només un botó.

Mostra tots els concentradors i comandaments per a llars intel·ligents
Un llit KLEPPSTAD davant d'una finestra amb un estor cel·lular opac TREDANSEN i cortines opaques ANNAKAJSA.
Una mà subjecta un regulador sense fil/interruptor d'engegada RODRET que apunta a un llum encès sobre una taula blanca, al costat d'un pòster emmarcat.
Un sensor de qualitat de l'aire VINDSTYRKA damunt d'uns quants llibres, sobre una caixa de fusta i al costat d'un got i una tassa.
Un llum amb altaveu wifi SYMFONISK encès entre una finestra i dos estors opacs enrotllables FYRTUR en una habitació fosca.
Un parell de llibres i un gerro amb flors sobre una taula amb purificador d'aire STARKVIND de fullola de roure tenyida/blanc.
Mostra tots els concentradors i comandaments per a llars intel·ligents
Diversos productes SYMFONISK sobre pedestals, al terra i penjats en una paret de fusta.

So amb un aspecte impecable

Vols descobrir la combinació perfecta de qualitat de so i estil? Hem col·laborat amb Sonos per crear SYMFONISK, una sèrie d'altaveus wifi que uneix el millor de dos mons. Il·lumina una habitació i escolta.

Mostra la sèrie SYMFONISK

Click & Collect

Comandes per recollir

Més informació

Lliurament i retirada

Digues adeu-siau a les coses velles per rebre'n de noves

Més informació

Instal·lació

Un servei complet per a la cuina o el bany

Més informació

Articles essencials per a la llar

Et donem la benvinguda a la teva llar del futur. Hem dissenyat el nostre assortiment de dispositius intel·ligents per a la llar amb l'objectiu de facilitar-te el dia a dia i fer que sigui més eficient (i una mica més màgica). Endinsa't en l'univers de la vida intel·ligent i descobreix com pots optimitzar la teva vida quotidiana amb els nostres productes intel·ligents per a la llar.

Com és una llar intel·ligent?

Una llar intel·ligent és la llar que et facilita la vida. Imagina poder controlar la il·luminació o el sistema de so amb només un toc al telèfon intel·ligent. És com tenir un assistent personal. Els nostres dispositius intel·ligents per a la llar s'integren en la teva rutina diària i t'ofereixen una combinació de funcionalitat i encant futurista.

Em puc permetre una llar intel·ligent?

Per descomptat! Crear una llar intel·ligent no significa quedar-se sense estalvis. En el nostre assortiment, trobaràs opcions per a tota mena de pressupostos. Permet que la major part de les persones puguin sumar-se a la transició cap a un espai vital més intel·ligent. Comença amb petits passos, com ara afegint-hi llums LED intel·ligents i continua amb altaveus, estors i, fins i tot, purificadors d'aire intel·ligents. La clau rau a crear una llar intel·ligent al teu ritme i incorporar dispositius que s'adaptin a les teves necessitats i estil de vida personals.

Una llar intel·ligent i actualitzada

Un cop que hagis omplert la teva llar d'eficiència intel·ligent, el més important és no quedar-se enrere. Actualitza't sobre la compatibilitat amb altres productes i les novetats perquè la teva llar intel·ligent evolucioni amb el pas del temps. No oblidis compartir la màgia amb altres persones: ajuda amics i familiars a descobrir l'experiència de les llars intel·ligents. Al cap i a la fi, la intel·ligència fa que el futur brilli amb més intensitat.