Ometre
Ves a la llista de productes

Alimentació i begudes sueques

A la fi quelcom que fa avenir-se a persones vegetarianes, flexivegetarianes i carnívores

Et presentem les noves coquetes de blat arrebossades SLAGVERK. Aquestes delícies, que s'empassen d'un mos, són una alternativa vegetariana al pollastre, ja que presenten un exterior arrebossat cruixent i un interior tendre i deliciós. Són perfectes per a àpats ràpids i refrigeris o per afegir proteïna a amanides i entrepans.

Mostra tots els plats vegetarians i d'origen vegetal
L'envàs de les coquetes de blat arrebossades SLAGVERK amb un fons verd.
Un munt de coquetes de blat arrebossades SLAGVERK fregides i una branqueta de julivert sobre una superfície verda.
Mostra tots els plats vegetarians i d'origen vegetal

Un centre de taula impressionant i molt fàcil de fer

La caseta de pa de gingebre VINTERSAGA és el centre de taula perfecte per a una taula nadalenca. Només has d'ajuntar les peces, afegir-hi la glaça i decorar-la. Tingues en compte que és fàcil que parts de la casa es perdin pel seu gust i comestibilitat.

Mostra tots els aliments nadalencs
Una lleixa grisa decorada amb una casa i unes quantes casetes de galeta de gingebre VINTERSAGA amb neu artificial.
El terrat d'una caseta de pa de gingebre VINTERSAGA, sobre el qual cau neu artificial.
Mostra tots els aliments nadalencs

Qui diu que els àpats vegans són complicats?

Les mandonguilles de proteïna vegetal HUVUDROLL, saboroses i fàcils de cuinar, t'ajuden a preparar plats vegans deliciosos amb l'esforç mínim.

Mostra tots els plats vegetarians i d'origen vegetal
Una mà agafa un tomàquet en un taulell de cuina amb un recipient de vidre amb mandonguilles de proteïna vegetal HUVUDROLL i altres ingredients.
Un guisat vegà de tomàquet i carabassa que està coronat amb mandonguilles de proteïna vegetal HUVUDROLL i iogurt vegetal en un plat OMBONAD.
Mostra tots els plats vegetarians i d'origen vegetal

Click & Collect

Comandes per recollir

Més informació

Lliurament i retirada

Digues adeu-siau a les coses velles per rebre'n de noves

Més informació

Aliments i begudes

Digues "hej" i "mmm" al nostre assortiment deliciós d'aliments i begudes, que uneixen sabor i qualitat. Com que la nostra selecció està pensada per a tots els paladars i ocasions, és el moment d'endinsar-nos en el món de sabors d'IKEA.

Com puc variar una mica els meus plats sense esforç?
Afegeix un toc especial a la teva rutina amb la gran varietat de delícies culinàries del nostre assortiment. Gaudeix de plats preparats que, a més de ser saborosos, t'ajuden a estalviar-te temps i tasta condiments que realcin la teva experiència culinària sense complicar gaire les coses.

Un paradís de begudes

Apuja el nivell de les teves begudes amb la nostra selecció, perfecta per a qualsevol ocasió. El nostre assortiment temptarà les teves papil·les gustatives amb la tassa de cafè que necessites per començar el dia, un refresc revitalitzant o una mica de vi calent per entrar en calor a l'hivern.

Trucs de cuina que faciliten el dia a dia

Transforma la cuina en un paradís de comoditat. El nostre assortiment d'alimentació va més enllà dels productes: s'ha dissenyat per simplificar-te la vida. Aquí trobaràs plats deliciosos, llestos per prendre en qualsevol ocasió. Tens una festa d'aniversari? Has rebut convidats inesperats? Hi ha hagut un canvi de plans? Agilitza la teva rutina de cuina amb productes a l'abast, deliciosos i que omplin la taula d'alegria.

Què puc fer perquè els aliments durin més temps?

Segueix els nostres consells d'emmagatzematge perquè les teves delícies culinàries no es facin malbé. Inverteix en recipients amb tancament hermètic per a les sobralles. Desa els aliments peribles amb les condicions adequades i assegura't que els ingredients es mantinguin en el mateix estat que quan els vas comprar. Acomiada't del malbaratament i acostuma't a la perfecció en la cuina.