Ometre
Ves a la llista de productes

Tecnologia, electrodomèstics i domòtica

Necessites un toc d'aire fresc?

Els nostres purificadors d'aire eliminen el pol·len i les partícules nocives perquè puguis respirar un aire més net a la teva llar. Estan disponibles en diferents formes i mides, i són fàcils de traslladar d'una habitació a una altra.

Mostra tots els accessoris i purificadors d'aire
Un purificador d'aire STARKVIND blanc als peus d'un llit KLEPPSTAD blanc davant d'una cortina opaca ANNAKAJSA.
Un sensor de qualitat de l'aire VINDRIKTNING sobre una superfície grisa davant d'una planta i al costat d'un carregador sense fil NORDMÄRKE de bambú.
La mà d'una persona desa un parell de sabates en un prestatge sabater al costat d'un purificador d'aire FÖRNUFTIG blanc que s'ha fixat a la paret.
Una taula amb purificador d'aire STARKVIND, amb una tassa, un plat i un ruixador de plantes SESAMFRÖN al damunt en un racó.
Un purificador d'aire UPPÅTVIND i una planta damunt d'una calaixera RAST de pi amb tres calaixos davant d'una finestra.
Mostra tots els accessoris i purificadors d'aire

Un so excel·lent en cada racó de la teva llar

Envolta't d'àudio d'alta qualitat i gaudeix de la música, emissores de ràdio i pòdcasts amb sistemes de so que no requereixen gaire espai. La sèrie SYMFONISK, que inclou altaveus aguantallibres amb wifi, llums amb so integrat i molt més, t'ofereix tot el que necessites. A més, pots controlar-ho a distància des de la comoditat del teu sofà.

Mostra la sèrie SYMFONISK
Un altaveu wifi prestatge SYMFONISK negre sobre una prestatgeria BESTÅ amb una porta, al costat de diversos objectes decoratius.
Una base de llum amb altaveu SYMFONISK negre amb una pantalla de bambú damunt d'un ampit negre en una habitació blanca lluminosa.
Mostra la sèrie SYMFONISK

A casa a partir de 48 h

Enviament GRATUÏT de comandes petites a domicili durant un temps limitat. Enviament de mobles des de 9,90€.

Més informació

Fes una comanda i recull-la 3 h després

Compra en línia i podràs recollir els productes a la botiga tan sols 3 h després

Més informació

Finança la teva compra en 3 mesos

Gaudeix ara dels teus productes i paga'ls al teu ritme

Més informació

365 dies per canviar d'opinió

Pots tornar els articles a les nostres botigues o a domicili

Més informació

Electrònica​per a la llar

Renova el teu espai vital amb articles del nostre assortiment d'electrònica per a la llar. Tenim productes que poden millorar la teva llar, com ara il·luminació intel·ligent o altaveus. Endinsa't en el futur de la comoditat, la funcionalitat i l'estil amb el nostre assortiment de productes intel·ligents.

Com són els dispositius intel·ligents per a la llar?

Tens curiositat per l'univers de les llars intel·ligents? No la tens només tu! Hi ha moltes persones que es pregunten què fan aquests dispositius per facilitar i millorar les seves vides. Els dispositius intel·ligents per a la llar connecten fàcilment el dia a dia. Ajusta la il·luminació, carrega el telèfon intel·ligent, selecciona una llista de reproducció o abaixa els estors fàcilment. Gaudeix de la màgia de tenir una llar que s'adapti a les teves necessitats.

Integra la il·luminació intel·ligent en la teva rutina diària

Il·lumina la teva vida amb les meravelles de la il·luminació intel·ligent. Com poden millorar les rutines diàries? La nostra col·lecció d'electrònica per a la llar inclou una gran varietat d'opcions d'il·luminació per transformar l'espai a l'instant. Crea ambient, controla la brillantor i estalvia't energia, i tot en tocar només un botó.

Una simfonia d'estil i so

Realça la teva llar amb la fusió perfecta d'estil i so. Els nostres altaveus wifi SYMFONISK, una col·laboració amb Sonos, s'integren fàcilment en el teu espai vital en forma d'opcions versàtils com ara llums amb altaveu i altaveus de prestatgeria. Gaudeix de la simfonia meravellosa que ofereix un disseny excel·lent i una qualitat del so impecable. Transforma l'espai en un paradís d'harmonia amb altaveus que s'integren sense esforç en el teu estil de vida. La música mai no havia estat tan bonica!

Com pots mantenir i aprofitar l'electrònica per a la llar?

Un avantatge de crear un espai vital intel·ligent és que els cables embolicats es redueixen significativament. No obstant això, els cables no desapareixen completament. No t'amoïnis: tenim productes per posar fi als embolics de cables a la teva llar. Per començar, agrupa'ls segons el tipus de dispositiu: carregadors, auriculars, cables USB… Fes servir brides de cables amb codis de colors o etiquetes per distingir-los. Els clips i els organitzadors de cables t'ajuden a mantenir-los endreçats i evitar que s'emboliquin. També pots incorporar fundes per a cables per aconseguir un acabat més impecable i ocultar-ne uns quants amb una mateixa solució. Amb aquestes solucions intel·ligents, t'oblidaràs dels embolics de cables i gaudiràs d'un sistema d'electrònica per a la llar perfectament organitzat.

Recorda que la llar és molt més que un espai: és un reflex del teu estil i un llenç per innovar. Explora l'univers de l'electrònica per a la llar, on la comoditat i la tecnologia d'avantguarda s'uneixen.