Ometre
Ves a la llista de productes

Bugada i neteja

"En 5 minuts m'hi poso…"

Siguem sincers, no deixaràs la sèrie a mig fer per enllestir les tasques de la llar. Per això, hem dissenyat la sèrie PEPPRIG per posar-t'ho més fàcil. Et preguntaràs si el disseny de colors ajuda. Ja ens ho diràs.

Mostra tots els accessoris de neteja
Una nena juga amb un monopatí i el recollidor i l'escombra PEPPRIG en una sala d'estar.
Un conjunt de tres fregalls PEPPRIG de colors diferents un a sobre de l'altre.
Un conjunt de tres draps de microfibra PEPPRIG de colors diferents dins d'una gallega de neteja amb safata PEPPRIG.
Un gibrell PEPPRIG amb aigua i sabó i mitjons dins d'una aigüera.
Detall d'un conjunt de tres draps de microfibra PEPPRIG de colors diferents sobre una post de planxar.
Mostra tots els accessoris de neteja

Busques un safareig a mida?

Les nostres solucions més populars s'adapten a les teves necessitats, mesures i estil. A més, són totalment modulars perquè puguis combinar-les de gust.

Sistema BOAXEL: estén, penja i emmagatzema la teva bugada de manera senzilla
Combinacions de safareig ENHET: una barreja d'emmagatzematge obert i tancat

Gairebé fa llàstima fer-la servir per a la bugada

La nova bossa per a la roba LJUNGAN, que està teixida amb jute per experts artesans*, elevarà la decoració del teu safareig i, gràcies a les nanses i la bossa interior, podràs acabar amb la bugada en un no res. Almenys ho faràs amb estil.

Unes quantes bosses per a roba LJUNGAN, algunes de les quals contenen roba, que estan endreçades en línia i aferrades a una paret rosa.
Una part d'una bossa per a roba LJUNGAN de jute amb una nansa trenada i el folre de cotó doblegat a la vora.
* Experts artesans de l'empresa Classical Handmade Products de Bangladesh, que crea llocs de feina per a dones en zones rurals.

Safareigs llevadissos

Si "petit" i "versàtil" són paraules que defineixen el teu safareig, la sèrie JÄLL és per a tu. La post de planxar, l'estenedor i el cove bugader es dobleguen i desen fàcilment perquè la bugada no s'apoderi del bany.

Una bossa de roba JÄLL blanca amb suport i diverses peces de roba a dins; es pot veure la màniga d'una brusa beix que penja.
Una post de planxar JÄLL penjada d'un penja-robes per a porta ENUDDEN amb diverses peces de roba.
Un estenedor JÄLL per a interior/exterior amb roba estampada penjada i una cortina blanca de fons.
Una post de planxar JÄLL sobre una superfície de fusta al costat d'una planxa i amb una camisa blanca a sobre.
Una persona transporta una bossa de roba JÄLL plegada amb roba a dins.

Per a les persones que practiquen llançaments de tres punts amb la roba bruta

Per què la deixes a terra quan pots encistellar-la? És el moment de convertir el moment de la bugada en una pista de bàsquet improvisada.

Mostra tots els coves bugaders
Mostra tots els coves bugaders
Rentadora i assecadora

Estalvia diners i energia amb electrodomèstics eficients

Oblida això de posar rentadores i assecadores a altes hores de la nit. Amb electrodomèstics eficients, estalviaràs diners i energia quan bugadegis.

Més consells per estalviar energia a la llar

A casa a partir de 48 h

Enviament GRATUÏT de comandes petites a domicili durant un temps limitat. Enviament de mobles des de 9,90€.

Més informació

Fes una comanda i recull-la 3 h després

Compra en línia i podràs recollir els productes a la botiga tan sols 3 h després

Més informació

Finança la teva compra en 3 mesos

Gaudeix ara dels teus productes i paga'ls al teu ritme

Més informació

365 dies per canviar d'opinió

Pots tornar els articles a les nostres botigues o a domicili

Més informació

Articles bàsics per al safareig

Transforma el safareig amb el nostre assortiment, que s'ha seleccionat i dissenyat curosament per facilitar-te les tasques de la llar. Descobreix la fusió perfecta entre funcionalitat i estètica perquè un safareig comú es transformi en un espai magnífic.

Com puc aprofitar al màxim l'espai del safareig?

Optimitza l'espai amb solucions d'emmagatzematge intel·ligents. Els prestatges de paret i les cistelles permeten mantenir els articles bàsics a l'abast sense desordre. Opta per adquirir una post de planxar plegable per guanyar espai sense renunciar a lluir conjunts impecables. Descobreix la màgia d'un safareig endreçat.

Quin és el secret per bugadejar d'una manera més eficient?

Perquè bugadejar no sigui un suplici, prova el nostre assortiment d'articles essencials per al safareig. Inverteix en coves bugaders resistents que et permetin organitzar la roba sense esforç i facilitar-te el moment de fer la bugada. Oferim estenedors que estalvien espai i penjadors per eixugar i airejar la roba de manera eficient, la qual cosa redueix el consum d'energia. Transforma la bugada en una tasca ràpida i ben organitzada amb els elements adequats.

Hi ha algun consell per mantenir els electrodomèstics del safareig?

Amplia la vida útil dels herois del safareig amb petits detalls que faran màgia. Neteja sovint els filtres de borrissol de l'assecadora per aconseguir un rendiment òptim i com a mesura de seguretat contra incendis. Mantén les juntes de la rentadora impecables per evitar fuites i mantenir una eficiència màxima. Amb el manteniment oportú, mantindran tot l'encant.

Com puc crear un safareig elegant?

Realça el safareig més enllà de la funcionalitat amb un toc d'estil. Tria solucions d'emmagatzematge en tons que combinin amb l'espai i aportin personalitat. Il·lumina la cambra amb il·luminació LED suau per aconseguir un ambient càlid i acollidor. Un toc de vegetació o paper adhesiu de paret afegirà un toc divertit sense alterar-ne la funcionalitat. Aprofita el potencial del safareig per a la decoració de la llar.

Gaudeix de la satisfacció de tenir un safareig ben organitzat i ple d'estil. El nostre assortiment d'articles essencials per al safareig garanteix que totes les visites a aquest espai funcional siguin una experiència agradable. Descobreix l'equilibri entre forma i funcionalitat per transformar el safareig en un paradís que reflecteixi un estil de vida divertit, autèntic i optimista. L'eficiència i l'estètica acompanyen cada detall perquè gaudeixis més de les tasques de la llar.