Ometre
Ves a la llista de productes

Catifes, peluts i terres

Un gos damunt d'una catifa de pèl llarg de color blanc grisenc i negre en una habitació amb el terra blau i dues cadires giratòries DYVLINGE negres.

Un descans suau del terra ferm de la sala d'estar

La popular catifa EPOK de 1958 ha tornat per decorar el terra i servir de suport còmode per als peus. Aquesta catifa de pèl llarg, que ara s'anomena BULLERREMSA, aporta calidesa i confort a la teva llar.

Mostra totes les catifes

Una catifa intemporal per a temps moderns

Realça la teva llar amb l'encant intemporal de la nova catifa STARREKLINTE. La base beix i les ratlles negres aporten elegància, mentre que la superfície llisa fa que sigui ideal per a sales d'estar i menjadors plens de gom a gom, ja que permet moure les cadires fàcilment i mantenir l'espai impecable.

Detalle del estampado de la alfombra plana STARREKLINTE de color natural y negro.
Una alfombra plana STARREKLINTE de color natural y negro colgada de una barra de madera en una habitación con paredes de madera.

Un lloc on tothom és benvingut, menys la brutícia

Aquestes estores de l'entrada resistents et reben a la teva llar i asseguren que la brutícia i el fang restin a la porta. Són molt pràctiques perquè t'ajuden a mantenir el terra i les catifes netes durant més temps.

Un parell de fulles seques sobre una estora OPLEV que s'ha col·locat a l'exterior d'un rebedor que té la porta oberta.
Un parell de sabatilles infantils sobre una estora VATTENVERK que s'ha col·locat en un rebedor amb portes blanques.

Tan còmodes que podries dormir-hi

Hi ha poques sensacions tan agradables com el tacte d'una catifa de llana suau sota els peus. Les nostres catifes de llana fetes a mà són molt resistents i afegeixen un toc personal a qualsevol cambra. Tant si prefereixes un estampat geomètric modern com si optes per un teixit amb més textura, les nostres catifes de llana faran que deixis qualsevol activitat per moure't pel terra.

Una butaca KIVIK blava sobre una catifa STOCKHOLM geomètrica. A la paret hi ha prestatges amb forma de cub que contenen llibres.
Una catifa llisa TIDTABELL de llana amb una barreja suau de tons beix aporta calidesa al menjador i comoditat als peus.

A casa a partir de 48 h

Enviament GRATUÏT de comandes petites a domicili durant un temps limitat. Enviament de mobles des de 9,90€.

Més informació

Compra en línia i recull-ho

Fes una comanda i recull-la a la botiga 3 h després

Més informació

Finança la teva compra en 3 mesos

Gaudeix ara dels teus productes i paga'ls al teu ritme

Més informació

365 dies per canviar d'opinió

Pots tornar els articles a les nostres botigues o a domicili

Més informació

Realça l'espai amb catifes meravelloses

Transforma la teva llar amb el nostre assortiment exquisit de catifes, que desborden estil i comoditat. Tant si busques la suavitat superior d'una catifa de pèl llarg o la funcionalitat d'una estoreta de teixit llis, la nostra col·lecció s'adapta a tots els gustos i estils de vida. Descobreix la barreja perfecta de forma i funcionalitat i aporta calidesa i caràcter als teus espais vitals.

Quina mida de catifa és adequada per a la meva habitació?

Triar la mida de catifa adequada és essencial per aconseguir un estil harmoniós. Considera les dimensions de la cambra i la ubicació dels mobles. Una catifa més grossa pot delimitar l'espai i crear uniformitat, mentre que una de més petita funciona com a complement per a zones específiques. Aconsegueix l'equilibri perfecte per millorar l'estètica i la funcionalitat.

Com puc mantenir les catifes igual de boniques?

Preservar la bellesa de les catifes no et costarà gaire si segueixes aquests consells senzills. Passar l'aspiradora sovint evita que es generi brutícia i netejar les taques aviat en garanteix la durabilitat. A les zones de més circulació, pensa a girar les catifes periòdicament per distribuir el desgast de manera uniforme. Gaudeix d'una experiència vital elegant i lliure d'estrès amb un manteniment senzill.

Delimitar espais amb catifes

Les nostres catifes no són només recobriments per a terra: són elements de disseny que defineixen espais. Delimita zones diferents en àrees diàfanes, ancora mobles concrets i fes palesa l'organització a la cambra. A més, aquests elements versàtils poden aportar una capa de comoditat a cuines, oficines domèstiques i dormitoris, ja que redueixen el soroll i fan que l'espai sigui més acollidor.

Fes una declaració d'intencions a través del terra

El terra és un llenç que espera que el decoris. Les catifes poden ser elements decoratius, esdevenir el centre d'atenció i combinar diversos elements de l'habitació. Tria estampats, colors i textures que combinin amb el teu estil i crea una obra mestra visual que reflecteixi la teva personalitat.

Com puc triar l'estil de catifa perfecte?

Triar l'estil de catifa perfecte és un art. Pensa en la decoració que ja tens a la cambra: és tradicional o més aviat moderna? Juga amb estampats i colors perquè funcionin com a complement o contrast i afegeix profunditat i interès visual. Fes que la catifa expressi la personalitat de la llar de manera única.

Realça els espais vitals amb la nostra col·lecció diversa de catifes de diferents mides que combinen estil, comoditat i funcionalitat. Gaudeix de la felicitat de tenir una llar ben atesa amb les nostres solucions per a terra, que s'adapten a les teves preferències i gustos únics.