Ometre
Ves a la llista de productes

Banys I accessoris

Una combinació perfecta: bany + organització

No cal que et trenquis la closca perquè tot estigui a lloc. Mantenir el bany endreçat està garantit amb les nostres combinacions de mobles de bany i caixes per a l'interior. Així de fàcil!

Troba el teu moble de bany
Un bany en tons de color gris clar amb un moble de lavabo ÄNGSJÖN d'efecte roure i un mirall gran a sobre.
Interior d'un moble de bany ÄNGSJÖN d'efecte roure
Troba el teu moble de bany

3 noves sèries de mobles per a banys que no pots perdre't

Impronunciables, però irresistibles. Així són les noves sèries TÄNNFORSEN, HAVBÄCK i ÄNGSJÖN. Fan tant de joc amb qualsevol bany que no voldràs sortir-ne.

Mostra totes les sèries de bany
Mostra totes les sèries de bany

Detalls que estableixen la diferència a un preu molt baix

Quan trobes una cosa que feia hores que buscaves, oi que el teu estat d'ànim millora a l'instant? Personalitza el teu bany amb accessoris pràctics i econòmics per guanyar espai addicional per pocs diners.

Mostra tots els accessoris de bany
Cinc ganxos TISKEN blancs amb ventosa que s'han penjat en filera a la paret d'un bany amb tovalloles de ratlles, esponges i raspalls.
Mostra tots els accessoris de bany

10 pots oberts i 1 solució

Quants cops has hagut d'obrir alguna cosa perquè no trobaves allò que buscaves? Un carretó de bany amb rodes o un banc amb un prestatge addicional és la solució d'emmagatzematge que necessites per a gels, xampús, productes de neteja… 

Mostra totes les solucions d'emmagatzematge per al bany
Un carretó VESKEN blanc amb uns quants pots de bany i recipients, a més d'un parell de sabatilles SKOVELSJÖN de color beix.
Un banc MUSKAN blanc sota la finestra d'un bany. Hi ha un munt de tovalloles de bany VÅGSJÖN blanques en un dels prestatges.
Mostra totes les solucions d'emmagatzematge per al bany
Video: Aixeta amb broquet ÅBÄCKEN

Estalvia aigua i fins a 173€ en la teva factura

Pots estalviar fins a un 66% d'aigua amb el mode d'esprai i fins a un 95% amb el mode de broma gràcies al broquet per a aixeta ÅBÄCKEN.

Més consells per estalviar aigua

El teu bany de somni comença aquí

Tant és si busques una reforma, planificar o dissenyar el teu bany ideal, tenim el servei que busques. Mira, mira...

Muntatge de mobles

Perquè hi ha ocasions en què ens va bé una mica d'ajuda

Més informació

Instal·lació i muntatge

T'ajudem perquè tu només hagis de presumir de bany nou

Més informació

Reformes

Estàs pensant en aquella reforma que sempre deixes per a més endavant? Tenim la solució

Més informació

Desmuntatge i retirada

Desmuntem i reciclem els mobles de bany antics que ja no necessites

Més informació

Renova el bany amb els mobles adequats

Dona un aire nou al bany amb el nostre assortiment. La nostra col·lecció, que inclou solucions d'emmagatzematge pràctiques i mobles de lavabo elegants, està dissenyada per facilitar-te les rutines diàries i afegir més personalitat al bany. Dona un cop d'ull a les nostres opcions, que combinen estil i funcionalitat per oferir-te un bany bonic i útil.

Com puc triar els mobles de bany adequats per al meu espai?

Per triar els mobles de bany perfectes, has de tenir en compte dues coses: què necessites i què hi queda bé. En primer lloc, analitza l'espai que tens a la teva disposició i troba articles que hi càpiguen sense sobrecarregar-lo. Pensa a totes les coses que hagis de desar i tria mobles que satisfacin les teves necessitats sense renunciar a l'estil.

Com pots maximitzar l'emmagatzematge d'un bany petit a través dels mobles?

En banys molt petits, les nostres solucions d'emmagatzematge compactes són tota una revolució. Opta per diversos armaris a la paret i fes servir calaixos i prestatges pràctics per desar les teves coses perquè tot quedi ben endreçat sense ocupar gaire espai.

Crea la teva zona de balneari

Transforma el bany en un espai tranquil per facilitar-te les rutines diàries. Afegeix mobles de lavabo i armaris mirall per realçar l'ambient luxós i mantenir-ho tot organitzat. Pots triar un conjunt de mobles de bany que facin joc per aconseguir un aspecte coordinat que sigui pràctic i elegant.

Com puc assegurar-me que els mobles del bany durin molt de temps?

Perquè els mobles del bany segueixen tenint un aspecte formidable i compleixin la seva funció, neteja'ls sovint amb un producte de neteja suau i evita fer servir productes químics agressius. Si tens mobles de fusta, assegura't que la cambra no s'ompli de vapor i inverteix en calaixos i portes de tancament suau per mantenir el desgast al mínim.

Incorpora els nostres mobles de bany a la teva rutina diària i fes que l'espai sigui més pràctic i personal. Troba la barreja perfecta d'estil i funcionalitat per crear un bany que, a més de disposar de totes les coses que necessites, reflecteixi la teva personalitat.