Ometre
Ves a la llista de productes

Cuina i electrodomèstics

La teva cuina ideal t'espera…

Tant si busques un sistema de cuina complet i personalitzat com si vols una cuina senzilla, funcional i d'instal·lació fàcil, tenim la solució perfecta que s'adapta a les teves necessitats, estil i pressupost.

Mostra tots els sistemes de cuina
Una cuina amb frontals FORSBACKA de fullola de roure i una vitrina en un terra amb rajoles clares i catifes de colors varis.
Una cuina amb frontals TISTORP amb efecte noguera marró, terra de fusta fosca i diversos pòsters a la paret al costat de la finestra.
Una cuina raconera de color antracita/gris amb una finestra a la paret del fons, una catifa de ratlles i recipients negres amb herbes fresques.
Una cuina amb frontals AXSTAD de color blanc mat davant d'una paret de rajoles blanques. L'aigüera, les nanses i l'aixeta més fosques creen contrast.
Una cuina moderna KNOXHULT de color blanc amb una olla sobre una placa. Hi ha un carretó BEKVÄM i tamborets KYRRE a cada costat.
Mostra tots els sistemes de cuina

Abracadabra! Endreça els teus calaixos com per encantament

Et sembla complicat? Canvia "Abracadabra" per UPPDATERA i ja ho tens tot. 

Calaix de cuina endreçat
Calaix endreçat
Una cuina amb frontals TISTORP amb efecte noguera marró, terra de fusta fosca i diversos pòsters a la paret al costat de la finestra.

Encara no tens clar quin estil és per a tu?

Deixa't inspirar per la nostra galeria de frontals de cuina totalment personalitzables per fer realitat la teva cuina de somni.

Descobreix tots els frontals de cuina

Verdures passades i salses caducades? Això no passarà al teu frigorífic.

Els nous organitzadors transparents KLIPPKAKTUS han vingut per rescatar els aliments oblidats del fons del frigorífic. 

Caixes d'emmagatzematge KLIPPKAKTUS transparents amb verdures, llaunes i avocats, ordenades en prestatges de vidre.
Video: Vídeo d'una safata giratòria d'emmagatzematge KLIPPKAKTUS amb tres ampolles de condiments de mides diferents i una ampolla d'aigua gran.

Minicuines megapolivalents

Viure en un espai reduït no significa que hagis de renunciar a la cuina que vols. Les nostres minicuines predissenyades, a més de ser compactes i resistents, són tan fàcils d'instal·lar com de gaudir-ne.

Mostra totes les minicuines
Una cuina SUNNERSTA en una cambra de color blau fosc, amb una finestra i una taula blanca, un llum de sostre i contenidors de color gris clar.
Una minicuina ÄSPINGE amb un tamboret TENHULT de bambú, un carretó NISSAFORS negre i una taula de cuina.
Mostra totes les minicuines

Estrena ara la teva cuina i paga-la al teu ritme

Paga la teva cuina còmodament a la botiga, a IKEA.es o a través del servei de venda telefònica, fins 48 mesos. *Consulta'n les condicions.

Més informació

Mesurament

La tranquil·litat de saber que tota la teva cuina encaixarà al mil·límetre

Instal·lació i muntatge

T'ajudem perquè tu només hagis de presumir de cuina nova.

Més informació

Reformes

Estàs pensant en aquella reforma que sempre deixes per a més endavant? Tenim la solució

Més informació

Finança la teva cuina en 48 mesos

Estrena ara la teva cuina i paga-la al teu ritme

Més informació

Necessites ajuda amb la teva compra? Truca al 900 400 922

Aprofita el coneixement dels nostres especialistes. T'ajudem a fer la teva compra, amb un servei personalitzat on aclarir tots els teus dubtes.​

 
Més informació

Millora la teva experiència a la cuina

Transforma la cuina en el cor de la llar. Endinsa't en l'univers de la comoditat culinària amb IKEA. Oferim el disseny, la funcionalitat i l'ambient perfectes per a cada plat casolà.

Apostar per una cuina amb un disseny contemporani és la millor inversió?

La funció de la cuina com a nucli social emfatitza la seva importància en la vida moderna. Una cuina ben dissenyada optimitza l'espai, agilitza les tasques i millora l'eficiència diària. Crear una zona culinària en consonància amb les teves preferències pel que fa a colors, materials i estil general és probablement una de les millors inversions que pots fer. Anima't i crea un espai que millori el dia a dia i aporti més valor a l'aspecte general de la teva llar.

Per què cal invertir en electrodomèstics de cuina de qualitat?

Els electrodomèstics de cuina funcionals són els herois oblidats de l'habilitat culinària. Faciliten el procés de cuinar i permeten estalviar-se temps i esforç. Imagina crear delícies sense complicacions amb electrodomèstics que combinin fàcilment funcionalitat i estil. El nostre assortiment et garanteix una cuina que superarà totes les teves expectatives.

Quin manteniment necessiten els electrodomèstics de cuina per durar més?

Amplia la vida útil dels teus companys de cuina amb un parell de consells senzills. La neteja freqüent i l'ús adequat ajuden bastant a garantir que els electrodomèstics resisteixin el pas del temps. Els manuals d'usuari inclouen les instruccions de manteniment específiques que necessita cada electrodomèstic per conservar-los en un estat òptim durant els pròxims anys.