Ometre
Ves a la llista de productes

Parament de la llar

Un bufet oriental a casa per pocs diners

Amb l'arribada de la primavera, comença a venir de gust experimentar amb sabors i textures diferents. Agafa la paella i encén els fogons. Quan comenci a fer una olor exquisida, emplata l'obra final amb la teva vaixella preferida, i llestos!

Mostra totes les vaixelles
Hi ha una persona que deixa un parell de bastonets xinesos recolzats en un plat GLADELIG, mentre amb l'altra mà agafa un bol GLADELIG vidrat.
Mostra totes les vaixelles

Ei, jo també en vull!

Ho fas tan bé que tots volen tastar els teus plats. Per ser el millor amfitrió, cal aconseguir els millors aliats per a barbacoes. Tenim tots els estris que necessites perquè totes les reunions a l'aire lliure siguin un èxit rotund, des d'accessoris d'acer inoxidable fins a recipients per a salses.

Descobreix la sèrie GRILLTIDER
Vista superior d'una persona que assaona verdures en broquetes GRILLTIDER sota un mòdul addicional BÅTSKÄR amb prestatges.
Detall d'una mà que subjecta un pinzell de barbacoa GRILLTIDER a sobre d'un bol GRILLTIDER d'acer inoxidable amb amaniments.
Una fusta de tallar ARTISTISK sobre un taulell amb diverses cistelles i bols GRILLTIDER per a salses.
Un mòdul BÅTSKÄR de color gris fosc amb les portes obertes i plats, safates, estris de barbacoa i bols GRILLTIDER a dins.
Detall d'una persona amb un guant per a forn i un davantal GRILLTIDER posats que subjecta una safata amb diverses verdures.
Descobreix la sèrie GRILLTIDER

Cap recipient groguenc a la teva cuina

Els nous recipients per a aliments HAVSTOBIS són perfectes per a aperitius, amanides, sobralles i tot el que et vingui de gust. Com que són de vidre, t'oblidaràs del to groguenc i les pudors. A més, les tapes apilables et permeten optimitzar l'espai de la nevera. Tot són avantatges!

Mostra tots els envasos i organitzadors d'aliments
Set recipients per a aliments HAVSTOBIS amb tapes de color groc, blanc i verd. N'hi ha dos d'oberts, on s'hi guarden verdures trossejades i picades.
Un recipient per a aliments HAVSTOBIS de vidre amb fruita trossejada davant de la seva tapa verda en un espai de color groc intens.
Mostra tots els envasos i organitzadors d'aliments

A casa a partir de 48 h

Enviament GRATUÏT de comandes petites a domicili durant un temps limitat. Enviament de mobles des de 9,90€.

Més informació

Fes una comanda i recull-la 3 h després

Compra en línia i podràs recollir els productes a la botiga tan sols 3 h després

Més informació

Finança la teva compra en 3 mesos

Gaudeix ara dels teus productes i paga'ls al teu ritme

Més informació

365 dies per canviar d'opinió

Pots tornar els articles a les nostres botigues o a domicili

Més informació

Vaixella i parament

Realça la teva experiència culinària amb el nostre assortiment exquisit d'articles de vaixella i parament. A IKEA, pensem que els moments quotidians mereixen una mica d'elegància. Explora la nostra col·lecció, que s'ha dissenyat perquè cada menjar sigui una celebració.

Un festí en cada ocasió

Els nostres articles de vaixella i parament no són només plats, sinó companys per a les aventures culinàries. L'assortiment s'adapta a les teves necessitats, sia un esmorzar informal, sia un sopar amb tota mena de luxes. Trobaràs l'equilibri perfecte entre funcionalitat i estètica amb elements essencials per al dia a dia i productes elegants que esdevindran el centre d'atenció.

Puc ficar-los al microones i al rentaplats?

Per descomptat! Els nostres articles de vaixella i parament s'han creat per a la vida moderna. La major part dels productes de la nostra col·lecció es poden ficar en el rentaplats i el microones per oferir una comoditat total sense que la qualitat es vegi afectada. Només has de donar un cop d'ull als detalls del producte per consultar-ne les instruccions específiques.

Com puc aconseguir que el parament duri més temps?

Cuidar els articles de parament no pot ser més fàcil. Perquè mantinguin un bon aspecte durant molt de temps, evita canvis extrems de temperatura i refredar-los o escalfar-los massa de pressa. Tingues molt de compte amb les peces delicades i renta-les a mà. Explora les nostres guies de manteniment per accedir a més consells personalitzats en funció del producte.

Més enllà de la taula de menjador

L'ús dels nostres articles de vaixella i parament no es limita als rituals del menjador. Dona curs a la teva creativitat. Fes servir els nostres bols per presumir de plats suculents, converteix els àpats en obres d'art dignes d'emmarcar o, simplement, deixa que la teva imaginació et sorprengui. La versatilitat és la clau: expressa el teu estil més enllà de la cuina.

Prepara l'ambient

Transforma la zona de menjador en un paradís amb elements de vaixella i parament que s'han seleccionat curosament. Combina textures, colors i estampats per crear un conjunt que reflecteixi la teva personalitat. El nostre assortiment va més enllà de la vaixella: és un llenç perquè expressis els teus gustos.