Ometre
Ves a la llista de productes

Tests, plantes i jardineria

N'hem abaixat el preu!

Més de 1.500 productes amb baixada de preu permanent perquè facis realitat la llar que sempre has somiat.

Mostra'ls tots
Mostra'ls tots

Plantes que semblen fresques any rere any

Envolta't de vegetació amb les plantes artificials FEJKA. Pots triar entre plantes penjants amb fullatge caient o testos grans i frondosos. Es mantenen intactes fins i tot quan fa fred i encara que no faci sol per ajudar-te a decorar qualsevol espai de manera senzilla. El millor de tot plegat és que no cal regar-les.

Mostra totes les flors i plantes artificials
Racó d'una habitació d'estil bohemi amb plantes penjants FEJKA, una prestatgeria oberta EKENABBEN i quadres.
Un vestidor en un dormitori verd que està format per pantalles de privacitat, armaris oberts amb portes corredisses, catifes i plantes.
Mostra totes les flors i plantes artificials

A casa a partir de 48 h

Enviament GRATUÏT de comandes petites a domicili durant un temps limitat. Enviament de mobles des de 9,90€.

Més informació

Fes una comanda i recull-la 3 h després

Compra en línia i podràs recollir els productes a la botiga tan sols 3 h després

Més informació

Finança la teva compra en 3 mesos

Gaudeix ara dels teus productes i paga'ls al teu ritme

Més informació

365 dies per canviar d'opinió

Pots tornar els articles a les nostres botigues o a domicili

Més informació

Com pots fer que les plantes d'interior formin part de la teva llar?

Anima qualsevol espai interior o exterior amb testos IKEA. Amb el test adequat, aportaràs frescor, vitalitat i fragància natural a la teva llar. Afegeix un toc de color al balcó o decora el pati amb testos de jardí. Per què no omples un ampit de plantes suculentes? Decorar amb flors tampoc no és mala idea. Col·loca la teva planta més preuada en un pedestal amb els nostres testos i portatestos elegants.  

La majoria de les nostres plantes ja estan en testos, per la qual cosa són fàcils de transferir a un test decoratiu més gran o a una jardinera. Si t'agraden les verdures i les herbes fresques, per què no utilitzes un dels nostres jocs de cultiu a la cuina? No t'oblidis de la regadora! I si la cura de les plantes no és el teu fort, tenim plantes artificials molt aconseguides per a qualsevol part de la teva llar.

Com pots plantar plantes en testos o portatestos

El primer pas és preparar la planta. Retira el test de plàstic de la base de la planta tirant d'ell o tallant-lo. Després, desenreda amb compte les arrels de la planta perquè puguin ramificar-se més fàcilment a la seva nova llar.

El segon pas és preparar la terra i el test o el portatestos. Si tens un portatestos, col·loca unes pedres o uns trossos de terracota trencada sobre l'orifici de drenatge. Això evita que la terra surti. Aboca una capa de terra al llarg de la part inferior del portatestos i afegeix-hi compost a la terra per nodrir-la una mica més.

Ara ja pots plantar el que vulguis. Col·loca la planta al test i rodeja-la de terra. Assegura't de deixar un espai d'uns 2,5 cm entre la terra i la part superior del test. Rega la planta immediatament després de col·locar la planta i la terra. Així s'assentaran les bosses d'aire a la terra. Si és necessari, afegeix-hi més compost a la part superior del test.

Les plantes d'interior netegen l'aire?

Les plantes alegren la teva llar, però en necessites moltíssimes per purificar l'aire que respires. Les plantes absorbeixen els gasos i produeixen oxigen, però necessitaries milers de plantes d'interior per crear un efecte quantificable. En altres paraules, no es pot dependre d'una planta per millorar la qualitat de l'aire interior.

Les plantes de les nostres llars milloren la nostra salut d'una altra manera. Per exemple, aporten un toc fresc i rejovenidor. La seva fragància pot ser relaxant, mentre que veure flors i plantes pot millorar el nostre estat d'ànim.