Ometre
Ves a la llista de productes

Jardí, terrassa i balcó

Pícnics sense incidents

Res de formigues ni taques d'herba: només passa una bona estona. Tria la taula de pícnic LERHOLMEN per a una reunió familiar o la taula plegable amb bancs TÄRNÖ per fer un mos amb els amics. Dos estils, la mateixa comoditat.

Mostra tots els conjunts de menjador per a exterior
Un jardí amb una taula de pícnic d'exterior LERHOLMEN d'acàcia. A la taula hi ha diverses tasses, gots i un gerro amb flors.
Un espai a l'aire lliure amb una taula d'exterior TÄRNÖ i dos bancs plegables TÄRNÖ de color negre/marró clar.
Mostra tots els conjunts de menjador per a exterior

D'un mateix pa, diferents llesques

La prestatgeria HYLLIS és perfecta per a espais tant d'interior com d'exterior. Així, les teves plantes creixeran a la regalada en la direcció que els hi vingui de gust. Tant si t'agrada la jardineria com si cultives verdures a casa, el més important és que les plantes disposin d'espai.

Video: Una prestatgeria HYLLIS amb un test blanc. Una planta trepa per l'estructura de la prestatgeria i pel prestatge superior.
Part d'una imatge més gran on es mostra el detall d'una secció d'una prestatgeria HYLLIS.
Una junta metàl·lica en una prestatgeria HYLLIS. Part d'una imatge més gran on es mostra una secció d'una prestatgeria HYLLIS.
En aquesta imatge es mostra part d'una fulla. Part d'una imatge més gran on es mostra una part d'una prestatgeria HYLLIS.
La tija i les fulles d'una planta trepen per l'estructura metàl·lica d'una prestatgeria HYLLIS. Part d'una imatge més gran on es mostra la prestatgeria.

Un jardí botànic sense sortir de casa

Amb els nous portatestos penjants i suports DAKSJUS, pots donar curs a les teves aptituds de jardineria. Aprofita l'espai vertical o a terra del teu balcó o terrassa i sorprèn-te de la bellesa del teu jardí nou.

Mostra tots els accessoris i porta-testos d'exterior
Dos portatestos penjants DAKSJUS en beix grisenc clar amb plantes que s'han penjant a la branca d'un arbre en un jardí frondós.
Un racó d'un jardí frondós, parcialment solellós, amb un suport per a plantes DAKSJUS en verd grisenc clar amb tres portatestos que s'han col·locat en vertical.
Mostra tots els accessoris i porta-testos d'exterior

A casa a partir de 48 h

Enviament GRATUÏT de comandes petites a domicili durant un temps limitat. Enviament de mobles des de 9,90€.

Més informació

Muntatge de mobles

Perquè hi ha ocasions en què ens va bé una mica d'ajuda

Més informació

Finança la teva compra en 10 mesos

Gaudeix ara dels teus productes i paga'ls al teu ritme

Més informació

Mercat circular

Compra mobles IKEA de segona mà o ven-nos els que ja no fas servir. Tu tries!

Més informació

L'aire lliure ens manté contents i sans de moltes maneres. Un espai solellós que puguem sentir que és nostre és una cosa que paga la pena cuidar. A IKEA tenim productes de jardí, accessoris i objectes decoratius d'exterior per millorar el teu espai a l'aire lliure. Converteix el teu pati en el lloc perfecte per socialitzar, o el teu balcó en un oasi de relaxació. Observa com floreix el jardí amb plantes acolorides o cultiva les teves pròpies verdures. Tant si busques productes per a un pati gran com per a un balcó estret, trobaràs moltes idees al nostre assortiment de productes per al jardí.

Productes de jardí per a la zona de menjador

Si tens prou espai, la taula del menjador i les cadires d'exterior són essencials per a l'estiu. Trobaràs de tot, des de mobles de menjador d'exterior lleugers i petits que es poden desar, fins a taules de menjador i cadires grans i robustes que resisteixen les inclemències del temps. Tria la taula de menjador i les cadires per separat, o dona un cop d'ull als nostres conjunts de menjador d'exterior complets. També tenim accessoris per donar un toc final acollidor. Gràcies als coixins d'exterior còmodes i a una romàntica il·luminació exterior, voldràs que les vetllades no acabin mai.

Mobles de jardí i accessoris per a un racó tranquil

Crea la sensació d'una sala d'estar a l'aire lliure amb un sofà còmode en un racó del balcó. Fes la migdiada al sol en una de les nostres gandules. O fes provisió de llibres i passa els caps de setmana llegint en una gandula al jardí. Si hi afegeixes un para-sol penjant, podràs gaudir de l'ombra refrescant els dies calorosos. Hi ha moltes maneres de convertir el teu espai a l'aire lliure en un autèntic paradís d'aire fresc, natura i relaxació. El nostre assortiment de productes per a exterior compta amb mobles de jardí assequibles i accessoris elegants per al pati, així que busca l'estil que més t'agradi.

Prepara't per plantar amb els productes de jardí IKEA

Les plantes i les flors poden alegrar la teva llar a l'instant. Ja s'apropa la temporada de jardineria i a IKEA trobaràs tot tipus de materials per fer aquestes tasques. El nostre acolorit assortiment inclou plantes d'interior i d'exterior que es poden plantar en testos o en una jardinera.