Ometre
Ves a la llista de productes

Mobles

N'hem abaixat el preu!

Més de 1.500 productes amb baixada de preu permanent perquè facis realitat la llar que sempre has somiat.

Mostra tots els productes amb baixada de preu
Mostra tots els productes amb baixada de preu

Un accés senzill i un aspecte bonic

Els mòduls d'emmagatzematge oberts proporcionen una sensació d'amplitud i fluïdesa a l'espai. A més, són molt més interessants que els armaris tancats tradicionals, ja que et permeten presumir de les coses que et fascinen, com ara plantes i objectes decoratius. Fes servir accessoris i caixes per amagar les pertinences que no et facin sentir tant d'orgull per mantenir un aspecte endreçat.

Mostra totes les llibreries i prestatgeries
Una prestatgeria EKENABBEN blanca oberta amb cistelles d'emmagatzematge, llibres i materials d'oficina en una sala d'estar lluminosa.
Una llibreria SKRUVBY blanca que conté objectes decoratius, caixes d'emmagatzematge amb tapa i porta-revistes davant d'una paret blanca.
Mostra totes les llibreries i prestatgeries

Les línies rectes no poden ser més flexibles

A la teva llar, igual que en qualsevol altra, l'espai és fonamental. El nou sofà llit ÄLVDALEN es transforma de sofà a llit sense esforç, així que pots col·locar-lo en una zona de descans polivalent.

Mostra tots els sofàs llit
Una habitació taronja amb un sofà llit ÄLVDALEN amb funda Knisa beix grisenc en la posició de sofà amb els coixins perfectament col·locats.
Un sofà llit ÄLVDALEN amb funda Knisa beix grisenc en la posició estesa amb accessoris i roba de llit al damunt.
Mostra tots els sofàs llit

Sèries de sofàs per a tots els estils

Màxima capacitat d'emmagatzematge amb desordre mínim

Aprofitar l'espai que queda directament per sota del televisor per desar coses sempre és una bona idea. Si tries un moble de TV ample amb calaixos i prestatges, podràs desar objectes antiestètics, com ara comandaments a distància, consoles de joc i cables. Afegeix caixes i accessoris als prestatges per mantenir el terra endreçat i desembarassat.

Mostra tots els mobles de TV
Un moble de TV VIHALS negre sota un televisor gran. La part esquerra està oberta per mostrar accessoris a dins.
Mobles de TV BOASTAD d'estructura negra i portes de fusta. Una de les portes està oberta i a l'interior s'hi veu parament de cuina.
Mostra tots els mobles de TV

A la vista, ocultes o una opció intermèdia?

Et presentem el company perfecte per passar temps a soles. La nova taula de centre IDANÄS té tres nivells d'emmagatzematge: el superior és per a les coses que vulguis exhibir (com la vaixella de porcellana de l'àvia), el central és perfecte per a llibres i els calaixos inferiors serveixen per ocultar el desordre.

Mostra totes les taules de centre
Una taula de centre IDANÄS tenyida de marró fosc amb uns quants llibres amuntegats al compartiment central i gerros al damunt.
Una taula de centre IDANÄS tenyida de marró fosc amb gerros a la superfície de vidre, a través de la qual es mostren els llibres que hi ha a sota.
Mostra totes les taules de centre

A casa a partir de 48 h

Enviament GRATUÏT de comandes petites a domicili durant un temps limitat. Enviament de mobles des de 9,90€.

Més informació

Muntatge de mobles

Perquè hi ha ocasions en què ens va bé una mica d'ajuda

Més informació

Finança la teva compra en 10 mesos

Gaudeix ara dels teus productes i paga'ls al teu ritme

Més informació

365 dies per canviar d'opinió

Pots tornar els articles a les nostres botigues o a domicili

Més informació

Diuen que una casa no és una llar. I això és totalment cert. Perquè ets tu qui ho crea. Juntament amb els teus records, experiències, sentiments i pensaments. La teva casa és una extensió de tu mateix, i el mobiliari ha de recolzar tot això.

Per això un aparador no és només una solució de magatzematge sense ànima. És un lloc que guarda els teus records. On es guarden valuosos records de viatges i fotos de la família. Un prestatge de cuina no serveix únicament per a guardar utensilis, sinó que també és una finestra a la teva cultura i identitat, on guardes totes les espècies, llibres de cuina i adorns que conformen el teu gust.

El nostre propòsit és tenir una àmplia gamma de mobles assequibles disponibles. Tot perquè puguis brillar i expressar-te en tots els racons de la teva llar.

Dona un cop d'ull a la nostra selecció a la botiga més pròxima o compra mobles en el lloc web des de la comoditat de la teva llar.

El mobiliari més essencial per al saló

Passem moltes hores en el centre de la nostra llar: el saló. Maratons de pel·lícules i sèries interminables davant del televisor. Vetllades fins a tarda amb amics i familiars. Els deliciosos brunches dels dissabtes. Tots tenen lloc aquí. I per tant, necessites mobles que s'adaptin a totes aquestes activitats. Tingues en compte l'espai que tens i pensa en el tipus de mobiliari que podries necessitar.

Si tens un saló gran, atreveix-te i converteix-lo en una sala on passar l'estona amb els teus convidats. Compra una taula de centre a joc i un o dues butaques per a tenir més espai de magatzematge i seients. D'aquesta manera, sempre hi haurà un lloc còmode per a tots els teus amics i familiars, i la teva llar tindrà un aspecte perfecte.

Si tens menys espai, pot ser que hagis d'usar el saló per a moltes coses. Per exemple, un divan o un sofà llit són la millor opció perquè el saló també serveixi de dormitori de convidats. Pots afegir una taula de centre amb magatzematge i un puf petit en lloc d'una cadira voluminosa, i aprofitaràs al màxim l'espai. A més, podràs continuar fent lloc per a uns quants convidats. Mira també tota la nostra selecció de sofàs econòmics i chaise longue barats.

L'ànima del dormitori

El llit està destinat a estar en el centre del dormitori. Després de tot, passem un terç de la nostra vida dormint. Però el nostre benestar i la nostra capacitat per a dormir bé no depenen totalment del llit. L'interior en general i la sensació són igual d'importants, ja que el dormitori hauria de ser un lloc tranquil i relaxant. Per a aconseguir-ho, pots utilitzar mobles de dormitori de diferents colors i materials i afegir molts tèxtils per a crear un ambient acollidor.

Afegeix una catifa suau perquè el primer que toquin els teus peus als matins sigui una cosa càlida. Utilitza diverses cortines per a aconseguir la sensació d'un hotel amb teles lleugeres per a major privacitat, així com teles gruixudes per a poder dormir en total foscor. Pinta les parets en un color afable. Els tons més foscos són molt populars i t'ajudaran a relaxar-te perquè sigui més fàcil dormir. Pots afegir objectes de fusta per a aconseguir un entorn serè, com a barres per a la roba o tauletes de nit. Finalment, però no menys important, assegura't que l'habitació estigui ordenada. Un dormitori desordenat pot fer que no dormis bé. Però ara, vas per bon camí per a aconseguir un somni reparador.

Troba tot el que necessites per a un dormitori afable i relaxant en la nostra àmplia gamma, des de fundes nòrdiques barates fins a capçaleres de llit barats.També la nostra llar s'ha convertit en el nostre espai segur per a desconnectar i connectar una altra vegada, troba tot sobre les nostres cadires *gamer barates aquí, i a jugar, dormir i repetir.

El centre de la cuina

Molts creuen que la cuina és el lloc central de la llar. I estem d'acord. És on es preparen els menjars, on les famílies es reuneixen al llarg del dia i on es dedica molt temps, esforç i amor a cuidar als que t'envolten. Aquí es creen molts records eterns durant llargs i saborosos desdejunis, sopars romàntics i festes alegres. Així que, com t'assegures que la cuina sigui tan alegre com els teus records? Només has de crear alguna cosa que t'encanti.

Compra aquests colorits i bonics armaris de cuina amb els quals sempre has somiat. O aquesta elegant placa de cocció de ceràmica. Tria acuradament els tiradors, aixetes i aigüeres que combinin a la perfecció. Compra aquest quadre de comandament de color bronze que no t'atrevies a posar. No importa el que triïs sempre que reflecteixi part de tu.

Troba aquí tot el que necessites per a la teva nova cuina.