Ometre
Ves a la llista de productes

Ordre a casa, organització i magatzematge

IKEA Family</a> o <a href=https://www.ikea.com/"https://es.accounts.ikea.com/login?state=hKFo2SA2aWNFLVN3QUpyc0hhc3ZlcFN6NDB5c1RhdkdYTkpPZ6FupWxvZ2luo3RpZNkgeUdhaEFBb1psMVhMR0VDWkZ1d2R3Y1hYb0FUMVhIOVajY2lk2SBGQ2VCYVhMUEhIZlRRb2tzZWxWRzV6VnNwdkZhOXVCQQ&amp;client=FCeBaXLPHHfTQokselVG5zVspvFa9uBA&amp;protocol=oauth2&amp;redirect_uri=https%3A%2F%2Fwww.ikea.com%2Fes%2Fca%2Fbusiness-profile%2F&amp;response_type=code&amp;code_challenge=2eNtCIBCJjVoTuzMSLYZyBgDXDLoZ461FOA-FVcu7GY&amp;code_challenge_method=S256&amp;ui_locales=ca-ES&amp;scope=openid%20profile%20email&amp;audience=https%3A%2F%2Fretail.api.ikea.com&amp;page=loyalty_business_signup&amp;consumer=CAMPAIGN_MANAGER&amp;campaign_source=%7C%7C&amp;gid=&amp;auth0Client=eyJuYW1lIjoiYXV0aDAuanMiLCJ2ZXJzaW9uIjoiOS4yMy4yIn0%3D&amp;gasid=GA1.1.1602651473.1689085759&amp;sessId=85e254e6-555c-473b-ad87-6187762e41ed&amp;expUserId=a6c6fed7-9893-40bd-8741-cc2f64037d92\%22>Xarxa IKEA per a Empreses</a>, per compres superiors a 100€ en armaris PLATSA i SMÅSTAD, aconsegueix un 10% de descompte.</p>\n<p>*<a href=https://www.ikea.com/"https://www.ikea.com/es/ca/stores/ofertes-ikea-catalunya-puba5699f40/">Consulta condicions</a>.</p>","quote":"","cite":"","jobtitle":"","textAreaType":"text","textAreaLink":{"type":"page","url":"https://www.ikea.com/es/ca/stores/ofertes-ikea-catalunya-puba5699f40"},"textAreaButtonLabel":"Totes les ofertes","textAreaButtonIsPrimary":true,"imagelink":{"type":"page","url":""},"backgroundColor":{"type":"fixed-color","value":"ikeaFamily"},"layout":"text-landscape"},"settings":{"siteFolder":"es/ca","productFragmentsEsiUrl":"https://www.ikea.com/es/ca","siteBaseUrl":"https://www.ikea.com","locale":"ca-ES","textDirection":"ltr"},"translations":{"ariaLabelOpenNew":"S'obrirà una altra pestanya o finestra","quotationMarksOpen":"«","quotationMarksClose":"»"}}">

10% de descompte en armaris PLATSA i SMÅSTAD

De l'1 al 31 de març, si ets del club IKEA Family o Xarxa IKEA per a Empreses, per compres superiors a 100€ en armaris PLATSA i SMÅSTAD, aconsegueix un 10% de descompte.

*Consulta condicions.

Totes les ofertes

N'hem abaixat el preu!

Més de 1.500 productes amb baixada de preu permanent perquè facis realitat la llar que sempre has somiat.

Hem abaixat el preu

A més de 1.500 productes

Troba la solució d'emmagatzematge perfecta per a tu

Sistema PLATSA: un sistema d'emmagatzematge modular i versàtil que aprofita qualsevol espai
Sèrie KALLAX: mòduls d'emmagatzematge versàtils i fàcils de personalitzar per organitzar-ho tot en quadrats
Sèrie BILLY: les llibreries més estimades del món serveixen per a molt més que desar-hi llibres i mai no passen de moda
Sistema d'emmagatzematge infantil SMÅSTAD: és una solució d'emmagatzematge adaptada i construïda per als més petits
Sistema d'emmagatzematge PAX: una sèrie flexible d'armaris modulars amb una gran varietat de portes i interiors
Sistema d'emmagatzematge BESTÅ: personalitza la teva solució d'emmagatzematge mixta ideal amb mòduls i frontals

L'emmagatzematge és avorrit. Però tu no ho ets.

La prestatgeria KALLAX t'ofereix el marc perfecte perquè exhibeixis la teva personalitat. També és ideal per ocultar la teva autèntica identitat (més aviat desendreçada) amb portes o accessoris.

Mostra la sèrie KALLAX
Video: Una prestatgeria KALLAX blanca que passa de buida a plena de gerros de ceràmica, amb portes i gats asseguts a dins.
Una prestatgeria KALLAX de color blanc d'alta brillantor amb tres caixes d'emmagatzematge DRÖNA blaves amb motius de color negre a dins i una caixa igual al damunt.
Mostra la sèrie KALLAX

Presumeix de la teva traça per al disseny amb prestatgeries personalitzables

No cal que et deixis una fortuna per crear prestatges d'emmagatzematge elegants i personalitzats. Aquestes prestatgeries es poden personalitzar i muntar fàcilment per un preu que t'encantarà. Això vol dir que pots dissenyar una solució d'emmagatzematge que s'adapti de debò al teu estil i espai.

Mostra totes les prestatgeries
Una combinació d'emmagatzematge VIHALS de color blanc amb caixes, llibres i vaixella als prestatges d'una sala d'estar/menjador.
Un sofà JÄTTEBO de color groc verdós fosc davant d'una combinació d'armaris EKET blancs amb portes i sense en una paret clara.
Mostra totes les prestatgeries

Fixa els mobles a la paret

Assegura't de fixar correctament els mobles grossos i alts amb els dispositius de fixació a la paret que s'inclouen. D'aquesta manera, evitaràs que es despengin. Obtén més informació sobre els possibles factors de risc a la llar i com pots evitar accidents.

Més informació sobre la seguretat dels mobles

A casa a partir de 48 h

Enviament GRATUÏT de comandes petites a domicili durant un temps limitat. Enviament de mobles des de 9,90€.

Més informació

Fes una comanda i recull-la 3 h després

Compra en línia i podràs recollir els productes a la botiga tan sols 3 h després

Més informació

Finança la teva compra en 3 mesos

Gaudeix ara dels teus productes i paga'ls al teu ritme

Més informació

365 dies per canviar d'opinió

Pots tornar els articles a les nostres botigues o a domicili

Més informació

Si vols mantenir les coses ben endreçades, els mobles d'emmagatzematge són una gran opció. Tenim una gran varietat d'opcions d'emmagatzematge, com ara armaris, llibreries, vitrines, prestatges de paret i molt més. Aquestes unitats flexibles són perfectes per a qualsevol racó de la casa, sia el dormitori, sia el menjador. Aquí et presentem algunes solucions d'emmagatzematge amb què esperem que aprofitis al màxim l'espai i afegeixis un toc d'estil fresc a la teva llar. 

Quina mena de mobles d'emmagatzematge s'adapten millor a les teves necessitats? 

Segons la cambra, hi ha diversos estils d'opcions d'emmagatzematge entre les quals pots triar. Tenim una solució pràctica per organitzar les teves coses, tant llibres com peces de roba. 

Si busques un moble per presumir d'articles decoratius i llibres, les prestatgeries són l'opció perfecta. Aquestes unitats ofereixen un espai d'emmagatzematge pràctic i, a més, et permeten expressar el teu estil personal quan hi exhibeixes imatges, revistes o testos. 

Si necessites mobles per desar roba, sabates i accessoris, la millor opció són els armaris. T'oferim una gran varietat d'opcions perquè personalitzis l'armari segons les teves necessitats d'emmagatzematge específiques. Tens la llibertat de triar entre diversos armaris i organitzadors d'interior que reflecteixin el teu estil personal i satisfacin les teves necessitats pràctiques i preferències estètiques. 

Si l'espai és el problema, un mòdul d'emmagatzematge petit és la solució. Una manera d'optimitzar l'espai i accedir més fàcilment a les teves coses és col·locar una calaixera sota l'escriptori. A més, si l'organització és el teu fort, un organitzador d'escriptori et semblarà ideal per tenir cada cosa a lloc. 

Expressa la teva personalitat! 

Els mobles solen considerar-se una solució d'emmagatzematge més, però poden oferir moltes coses. Si vols mobles d'emmagatzematge que, a més, t'ajudin a crear un ambient elegant i organitzat, dona un cop d'ull a la nostra sèrie de mobles d'emmagatzematge moderns.  

Si tens al pensament una opció d'emmagatzematge versàtil que et proporcioni un munt de possibilitats de personalització, consulta el sistema d'emmagatzematge EKET. També pots tenir en compte la sèrie VIHALS, que resulta útil perquè pots personalitzar-la i fer-la servir de maneres diferents per emmagatzemar qualsevol objecte, independentment de la forma o les dimensions. 

No et conformis amb menys! Realça l'espai amb opcions modernes.