Ometre

Troba la teva botiga IKEA

Escaneja i paga sense cues!

Usant l'aplicació de IKEA quan visitis la teva botiga més pròxima podràs pagar sense necessitat d'esperar cues. Escaneja els teus articles amb el telèfon i paga en un obrir i tancar d'ulls.

Més informació


Botigues IKEA

A les nostres botigues IKEA trobaràs mobles, decoració, llits, matalassos, calaixeres, mobles de cuina i jardí, llums, catifes, sofàs, taules i cadires, electrodomèstics, parament, tèxtils i tot allò que necessites per a la teva llar a preus assequibles.

Botiga urbana

Gaudeix d'un pedacito de IKEA. Aquí trobaràs un espai ple d'inspiració i idees amb totes les àrees de la llar representades i assessors especialistes que t'ajudaran en tot el procés. A més de més de 1.000 productes per a portar-te directament a casa, podràs comprar tota la nostra gamma i rebre-la en el teu domicili o acostar-te a buscar-la quan aquest preparat la teva comanda.

Espais IKEA

A més de les botigues tradicionals comptem amb altres formats repartits per la geografia espanyola, amb l'objectiu d'instal·lar un punt de contacte IKEA prop de tu. Entre ells trobaràs: botigues urbanes i espais de planificació, on podràs comprar tota la nostra gamma de productes. A més d'espais temporals.

Espais de planificació

Als nostres espais de planificació dissenyem i planifiquem amb tu qualsevol estança de la teva llar. T'assessorem en totes les parts del procés, des del disseny de l'estança fins al muntatge dels mobles, i posem al teu abast un bocí de la nostra exposició perquè et serveixi de guia i inspiració. Només hauràs de decidir si vols rebre els productes a casa o anar a un Punt de recollida.

Catalunya

Barcelona
IKEA Les Roquetes

Lleida
IKEA Lleida

Girona
IKEA Girona

Tarragona
IKEA Tarragona