Ometre

Menjar a IKEA

A IKEA podràs descobrir els sabors de Suècia amb menjar assequible i saborós. Des de mandonguilles sueques fins a cafè i brioixeria, tenim menjar variat per a tots els gustos.

Què pots menjar a IKEA | Ofertes Family | Receptes | Altres serveis

Gaudeix d'una experiència deliciosa

Restaurant IKEA

Ja saps què dinaràs? Dona una ullada als nostres plats al restaurant de la teva botiga.

Bistrot

Si ja has acabat de comprar, pots passar pel nostre bistrot i gaudir d'un bon refrigeri.

La botiga sueca

Emporta't el millor de la gastronomia sueca, amb productes com melmelada ecològica o salmó amb certificat ASC.


Dues persones subjecten dos frànkfurts, un de clàssic i un altre de vegetal

Dona't un capritx amb un frànkfurt!

Sabem que les passejades per IKEA obren la gana, per això tenim els frànkfurts a punt al nostre bistrot. Descobreix l'opció més sostenible de l'icònic frànkfurt, una opció d'origen vegetal més sostenible però igual de bona i al millor preu.

Més informació

La gastronomia sueca a casa teva

Emporta't el millor de la nostra gastronomia. Ajuda'ns a lluitar contra el malbaratament i demana i el teu paquet sorpresa en línia i recull-lo a la teva botiga IKEA o fes la comanda per emportar al restaurant durant la teva visita.

*Condicions de la promoció "els nens mengen gratis"

Aquesta promoció durarà de l'1 al 10 de desembre al restaurant.

Se'n podran aprofitar aquelles persones que s'identifiquin a la línia de caixes com a socis d'IKEA Family presentant la targeta de soci.

Si l'adult escull un dels següents plats principals: mandonguilles sueques (8 unitats), mandonguilles vegetals (8 unitats), filet de salmó, garró de porc, milanesa de pollastre o fish & chips, el menor podrà gaudir del menú infantil gratis. Horari de dinars de 12:00 a 13:30 i horari de berenars/sopars de 17:00 a 21:30. No acumulable a altres ofertes o promocions.