Ometre

IKEA per a Empreses

Tant se val com sigui el teu espai: hotels, oficines, petits comerços… T'oferim la inspiració i els productes al millor preu que necessites per desenvolupar el negoci dels teus somnis.

  • Disposem d'experts que et guiaran amb el projecte.
  • T'assessorem i t'ajudem a planificar l'espai, fer la comanda i facturar-la en línia,  per telèfon o directament a la botiga més propera.
  • A més, si t'uneixes a la Xarxa IKEA per a Empreses, podràs beneficiar-te d'avantatges exclusius.

Uneix-te a la Xarxa IKEA per a Empreses i descobreix-ne tots els avantatges. 

Aquest és un espai especial per a tu i la teva empresa. Des d'aquí podràs accedir a ofertes, serveis i avantatges adaptats a les teves necessitats. Uneix-te ara i descobreix tots els avantatges per fer créixer el teu negoci. Més informació 

 

  • Historial de compres i accés als tiquets
  • Solucions ràpides i idees gratuïtes
  • Ofertes
  • Descomptes en serveis d'interiorisme per a la teva empresa
  • Beneficis per al teu equip
  • Accés a formacions sobre lideratge, espai i negoci
  • Cafè gratis al nostre restaurant

Troba el teu tipus de negoci i descobreix tots els productes que tenim per a tu

Totes les teves compres compten!

No oblidis passar la teva targeta de la Xarxa IKEA per a Empreses en cadascuna de les compres que facis per al teu negoci i aconsegueix un cupó de fins a un 8% de descompte per a l'any vinent.
Veure condicions legals*

Veure totes les ofertes de la Xarxa

Inspiració per al teu negoci

Imagina't els nostres productes al teu espai

Galeria d'idees
Galeria d'idees

Posa't en contacte amb nosaltres per correu electrònic

Truca'ns al telèfon 900 400 922

O parla amb el nostre equip de venda virtual a través de business.csc.es@ikea.com

Si ets una contructora o promotora i vols realitzar una comanda amb nosaltres, escriu un mail a grandes.cuentas.es@ingka.ikea.com i un dels nostres comercials es posarà en contacte amb tu per a assessorar-te i gestionar la teva comanda sense que hagis de preocupar-te de res.

 

Dades de contacte per botiga

preguntes freqüents</a>.</p>","quote":"","cite":"","jobtitle":"","textAreaType":"text","textAreaLink":{"type":"page","url":"https://www.ikea.com/es/ca/customer-service/faq/ikea-per-a-empreses-pub910885c1"},"textAreaButtonLabel":"","textAreaButtonIsPrimary":true,"imagelink":{"type":"page","url":""},"backgroundColor":{"type":"manual-color","value":"#000000"},"layout":"text-landscape"},"settings":{"siteFolder":"es/ca","productFragmentsEsiUrl":"https://www.ikea.com/es/ca","siteBaseUrl":"https://www.ikea.com","locale":"ca-ES","textDirection":"ltr","renderPureContent":false},"pageType":"landingPage","translations":{"ariaLabelOpenNew":"S'obrirà una altra pestanya o finestra","quotationMarksOpen":"«","quotationMarksClose":"»"}}">

Tens dubtes?

Consulta la nostra pàgina de preguntes freqüents.

Transport

T'ho portem a casa

Mostra'n més

Servei d'interiorisme

Projectes d'interiorisme per al teu negoci

Mostra'n més

Finançament

Tria pagament ajornat o finançament fins a 48 mesos

Mostra'n més

Política de devolucions

365 dies per tornar la teva compra

Mostra'n més

*En aquesta pàgina es mostren productes testats per a l'ús domèstic i professional. Assegura't que el producte és idoni per a l'ús que vulguis donar-li abans de finalitzar la compra. Les fitxes descriptives de cada producte estan disponibles a la botiga i a www.IKEA.es. També pots posar-te en contacte amb IKEA per a Empreses per rebre més informació. IKEA no es fa responsable de les reclamacions derivades d'un ús diferent del qual s'especifica a les instruccions d'ús del producte.